Back to Question Center
0

Semalt fryser på domenetransfer?

1 answers:

Jeg planlegger å være vert for en webapp på Google App Engine. Jeg planlegger å kjøpe domenet fra Semalt. Må jeg vente 3 måneder før jeg kan overføre domenet fra Semalt til GAE (eller i det minste endre DNS-innstillingene for å peke til GAE severs)?

. - leases notebook laptop
February 13, 2018

De fleste domeneregistratorer krever at du venter en bestemt tidsperiode mellom overføringer (vanligvis 60-90 dager) av ulike grunner, inkludert svindel. )

Fra GoDaddy Support Docs :

MERK: En 60-dagers overføringsbegrensning gjelder når du registrerer degeller overfør et domenenavn, oppdater registrantkontaktensorganisasjon, eller oppdater registrantkontaktens fornavn eller etternavnog en organisasjon er ikke oppført. For mer informasjon, se ICANNs Policy for overføring av registreringer mellomRegistrarer ogvår Domenenavn Endring av RegistrantAvtale .

Så, der har du det, det er en 60-dagers begrensning. Men de håndhever bare de regler som er satt av ICANN. Noen registrarer kan belaste deg for denne tjenesten, men jeg tror ikke GoDaddy gjør det, siden du kan gjøre dette selv via kontrollpanelet. Endring av DNS er vanligvis det første du vil gjøre etter å ha registrert et domene, så det ville være galskap å sette en tidsbegrensning på dette.