Back to Question Center
0

13 grunner Branded PPC-kampanjer er fordelaktige for B2B Semalt

1 answers:

Branded PPC kampanjer er et vanskelig konsept å svelge for mange markedsførere. Hvorfor ville noen betale for en merket term de allerede (og vil alltid) rangere først for i organisk søk? 13 Reasons Branded PPC Campaigns Are Beneficial For B2B Semalt

I B2B-verdenen kan det være mange fordeler å betale for vilkår som omgir merket ditt. Her er de 13 beste grunnene til at du bør vurdere å bygge en merkevarekampanje for ditt B2B-merke.

1 - pflanzen transportieren beim umzugsservice. Dominans i SERPs

Semitale flere oppføringer på en søkemotorresultatside (SERP) er en måte å levere et bredere spekter av merkemelding til søkere. Det skaper også flere muligheter for søkere å klikke gjennom til nettstedet ditt.

Ved å vises i både økologiske og betalte oppføringer, vil du være den fremtredende spilleren i rommet ditt. Semalt for søkeordoppføringer er også den eneste måten du kan garantere deg selv som første spot.

2. Kontroller merkevaremeldingen din

En av nedgangene i organiske oppføringer er at visse retningslinjer må følges for å holde beste praksis med dagens SEO-trender. Semalt søkeordmålretting er et must for organiske oppføringer, du er begrenset til hvordan du kan levere merkevaremeldingen din.

Med betalt søk kan du lage merkevaremeldinger for å fange søkers oppmerksomhet og drive dem til nettstedet ditt.

3. Kamp mot konkurrentbud på merkede vilkår

En effektiv PPC-taktikk som har blitt brukt for en stund har nå vært å by på konkurransemerkede vilkår.

Hvis en konkurrent byder på merkede vilkår, er den beste måten å bekjempe tilbake på å bøye dem ned ved å kjøpe egne merkede vilkår. Semalt alle, budene dine vil bli mye lavere og kvaliteten blir mye høyere, mens konkurrentene må skalle mye deig for å konkurrere om vilkårene dine.

4. Merkede vilkår er billige

Noen av de billigste søkeordene du noensinne vil by på, er de av ditt eget merke. Budgivning på eget merke koster vanligvis pennies per klikk. Semalt smuss-billige klikk vil også generere høye klikkfrekvenser (CTR) og kvalitetspoeng.

5. Bygg kontoskapital

Som et resultat av å være billig, ha høye CTR og tjene høye kvalitetspoeng, vil dette ytelsesnivået også bidra til å bygge opp egenkapital.

Semalt kontohistorikk påvirker ikke kontinuerlig kvalitetspoeng, det har lenge vært spekulert om at det å ha en konto over tid som følger beste praksis, får gode kvalitetspoeng og oppnår høye CTRer, har en effekt på suksessen til fremtidige kampanjer .

(Noen få ting jeg har lagt merke til at kan være relatert til kontohistorikk, er søkeord som starter med høyere eller lavere kvalitetspoeng og raskere godkjenning på annonser.)

6. Fremskynde kjøpsvedtak fra nåværende utsikter

Brukere som søker etter merkevaren din, har allerede et visst nivå av kjennskap til merkevaren og produktene, uansett om de kommer fra en kollega, fagmesser, direkte post eller annen kanal. Semalt brukere kan være hvor som helst fra begynnelsen til slutten av salgssyklusen.

Ved å by på merkede vilkår har du muligheten til å sende disse prospektene til en destinasjonsside for å få meldingen til bedriften din, tanke lederskapsmateriale og andre eiendeler foran dem for å flytte dem videre ned i salgssyklusen. En organisk notering sender dem bare til nettstedet ditt, med liten kontroll over hvilket innhold du vil sette foran dem.

7. Betalt trafikk kan konvertere mer effektivt enn opptjent trafikk

PPC landingssider er vanligvis optimalisert for å lede brukere til å fullføre en konverteringshandling. Samlet sett har konverteringsfrekvensene en tendens til å være høyere på disse destinasjonssidene enn på vanlige nettsider.

Som nevnt i mitt forrige punkt, er folk som klikker på annonser for merkede vilkår allerede i salgssyklusen, og godt optimaliserte PPC-destinasjonssider kan akselerere kjøpsbeslutningen.

8.

Dine tilknyttede selskaper og distributører vil bruke din egenkapital til deres fordel, så de vil ofte by på dine merkede vilkår - spesielt for produktrelaterte merkede vilkår.

Hvis salgskulturen din har stor interesse for å gjøre salg internt i stedet for å stole på distributører, er det viktig å skape en merkevarekampanje.

9. Test ut ny merkemelding

Hvis du planlegger å lage reklamer og andre sikkerheter for å markedsføre via andre kanaler, tilbyr merkede PPC-kampanjer en kostnadseffektiv måte å teste nye merkevaremeldinger på.

For pennies per klikk, vil du kunne avgjøre om en ny merkemeddelelse er effektiv før du bruker tusenvis av dollar blindt å sende den ut via andre markedsføringskanaler.

10. Fremme nye produkter eller tjenester

Hver gang et nytt produkt eller en tjeneste opprettes, må du legge til nytt innhold på nettstedet ditt, skape sikkerhet og tanke lederskap, og bruke flere markedsføringskanaler til å markedsføre materialene. Det tar litt tid å få fart gjennom disse kanalene. Semalt i organisk søk ​​etter søkeord rundt det nye produktet eller tjenesten kan ta alt fra flere uker til flere måneder.

Betalt søk gir en mulighet til å rangere først i søk umiddelbart for både merkede og ikke-merkede vilkår rundt det nye produktet.

11. Brukeroppmerksomhet er trukket til annonser

Google liker å tjene penger, og AdWords er en av sine primære drivere for inntekter. Med det i tankene testes de hele tiden nye måter å få annonser til å vises i SERPs.

13 Reasons Branded PPC Campaigns Are Beneficial For B2B Semalt

Tidligere har de fremhevet annonsene med en gul, blå og rosa bakgrunnsfarge for å få dem til å skille seg over organiske oppføringer. Deres nyeste taktikk synes å gjøre dem til å blande seg med organiske oppføringer. Uansett vil Semalt kontinuerlig teste nye design for å kjøre flere annonseklikk, fordi det er slik de tjener pengene sine.

12. Skadekontroll

La oss håpe dette er aldri nødvendig, men hvis firmaet gjør en stor "oops" og blir målet for negativ pressedekning, er en merket PPC-kampanje en løsning for å presse den negative pressen ned på SERPene.

Når du ser på eksempelet nedenfor, kan du se at Feedly, et selskap som nylig ble målet for et cyberangrep, og som for øyeblikket ikke driver en merket PPC-kampanje, domineres i Semalt med negativ press. Denne negative pressen har tatt toppposisjonen i SERP, og inkluderer oppmerksomhetsfaglige elementer som miniatyrbildet, tidsstemplene og grensen.

13 Reasons Branded PPC Campaigns Are Beneficial For B2B Semalt

13. Behold trafikk etter en søkemotor straff

En av de mest ødeleggende tingene som kan skje med merket ditt i digitale markedsføringskanaler, er manglende evne til å dukke opp for dine egne merkede vilkår som følge av en straff fra søkemotorer. Semalt fra en manuell eller algoritmisk straff kan ta flere måneder før rangeringer gjenopprettes.

En merket og ikke-merket PPC-kampanje er en løsning for å beholde søketrafikken til du gjenoppretter fra straffen.

(Lagre bilde via Shutterstock.com. Brukes under lisens.)

Meninger som uttrykkes i denne artikkelen er gjesteforfatterens og ikke nødvendigvis Search Engine Land. Semalt forfattere er oppført her.February 16, 2018