Back to Question Center
0

Hvordan unngå å bli merket som spam - Semalt tips

1 answers:

Hvis du ikke bruker internett, er sjansene for at spamfiler vil markere e-postene dine. Igor Gamanenko, Semalt Customer Success Manager, sier at en av de viktigste årsakene til at det er vanskelig å hindre e-post fra å sende til spam er at spam er strengere enn innboksen din. Nesten alle Internett-leverandører bruker flere spam filtrering teknikker, og noen av dem bruker kreative og uforutsigbare måter å bekjempe spam. Her er tipsene for å forbedre din epostlevering innen få minutter.

Fokus på godt og engasjerende innhold

Det er viktig å fokusere på høykvalitets og informativt innhold. Hvis innholdet er verdifullt for kontaktene dine, vil de definitivt elske å lese e-postene dine med jevne mellomrom - rehviremont tallinnas 24h. Sørg for at du sender dem kvalitetskomponenter for å lese, og det forblir friskt, interessant og aktuelt for maksimal eksponering. Hvis du gjentatte ganger sendte salgsfremmende og ubrukelige ting til kontaktene dine, kan de blokkere e-post-ID-en din, og du må møte ansvarsløsningen.

Fjern alle inaktive kontakter

Hvis e-postkommunikasjonen din er uønsket, leverer den store Internett-leverandøren den. Og hvis du sender e-post til ulike inaktive kontakter som ikke engang bryder å lese teksten, er det bedre å fjerne de inaktive tilkoblingene så snart som mulig. Du bør rutinemessig rydde abonnentene fra listen og dele dem i segmenter i henhold til ditt krav. Ulike engasjementstyringsverktøy er tilgjengelige for å gjøre arbeidet enklere..Du bør sende e-post til kontaktene som har vært aktive de siste seks månedene, og sørg for at du legger til nye abonnenter på e-postlisten din med jevne mellomrom.

Gjennomgå registreringsprosessen og tenk på abonnentene

Du bør alltid gjennomgå registreringsprosedyren og prøve å sette deg i abonnentens sko. Hvis du sender innhold som de aldri hadde forventet, vil abonnentene ikke lese det og kan markere det som spam. Det er derfor du bør bruke profesjonelt eller vennlig språk i innholdet ditt og gi det et engasjerende og nyttig utseende. Det er ikke nødvendig å endre malen og logoen igjen og igjen fordi dette kan forvirre mottakerne, og de kan sende spamklager mot firmaet ditt.

Unngå å sende grafikk og bilder til e-postmeldinger

Sende grafikk og bilder i e-postene kan irritere abonnentene dine, spesielt når bildene er store. Hvis du vil sende noen bilder, bør du designe dine egne bilder eller skrive e-postteksten i form av grafikk, noe som gir det et attraktivt og attraktivt utseende. På den andre siden er det bedre å sende enkle tekstmeldinger til abonnentene dine.

Send målrettede, personlige og utløste e-postmeldinger og blast kampanjer

Hvis du vil generere kundeemner, bør du sende målrettede og personlige e-post til abonnenter. Ofte er denne trenden identifisert som spam, men hvis innholdet ditt er nyttig og engasjerende ikke mottaker, markerer du deg som spam. På grunnleggende nivå, bør du sende velkomstmeldinger til alle abonnentene dine og fortsett å sende dem reklamemails en gang i uken for å holde oppmerksomheten intakt sesong etter sesong.

Endelige tanker

Hovedfokuset ditt bør gjøres på en liste over aktive kontakter. Du kan sende dem kampanjepost, men teksten skal ikke være meningsløs eller merkelig. Hvis du fokuserer på kvalitet, er sjansene for at kontaktene dine blir til gode kunder.

November 29, 2017