Back to Question Center
0

Hvordan eliminere spam tilbakekoblinger så fort som mulig?

1 answers:

For noen år siden pleide spamkobling å være en veldig vanlig praksis i SEO som fungerte bra. Jeg mener at i det siste har mange koblinger fra gratis host microsites (som WordPress, Blogspot, etc.) kunne gjøre det mulig å kjøre en fullstendig effektiv linkbygging, så vel som overordnet SEO-strategi. Jeg mener at ved å bruke en av de webhostingene som er tilgjengelige i åpen tilgang, kan du gyte så mange nettsteder som du vil - bare for et enkelt formål. Kobling tilbake til hovedsiden din eller bloggen støttet av en søkeordrik tekstforankring. Men i dag med en Penguin-oppdatering, har tingene endret seg dramatisk - emnet for nettsøppelkobling via nettsamfunn kaller oss å vite hvordan disse backlinks elimineres raskt og for godt - enterprise prosol gestion des. Selvfølgelig er det mange nettsteder og blogger fremdeles funnet på nettet som denne typen Gray-Hat-koblingsbygging allerede ser ut til å være vellykket. Jeg mener at de webmastere, blogger eller nettstedseiere ofte forsinker tiltak for å ekskludere microsite-spamkoblinger - bare fordi de ser ut til å være hjelpende, i hvert fall for øyeblikket.


Men jeg insisterer fortsatt på at du ikke bare vet hvordan du får disse tilbakekoblingene fjernet fort, men vurder å eliminere dem på nettstedet ditt eller bloggen så snart som mulig. Hvorfor er dette så presserende? Hvis antakelsen min er riktig, kan den kommende Penguin-oppdateringen også bli lært å oppdage disse spam-linkene. På den måten, vurderer at Google-søkemotoren gjør det beste for å kjempe mot alt unaturlig - det betyr at du en dag kan komme deg i store problemer. Som jeg allerede har sagt, kommer denne typen linkbygging nå definitivt mot Googles retningslinjer for nettredaktører. Det er derfor ikke nødvendig å si at det er en potensiell høy risiko for å tjene deg selv en rangering demotion. I verste fall kan alt ende opp med en manuell gjennomgang, vanligvis søker om en mer alvorlig og ofte irreversibel rangeringstraff.

Tross alt er det bare opp til deg å bestemme deg - om å sjekke deg selv og bli kvitt disse potensielt farlige koblingene med kort varsel eller for å holde ting akkurat slik de var. Uansett, under jeg kommer til å løpe gjennom noen grunnleggende alternativer som viser hvordan å få spam-tilbakekoblinger oppdaget raskt og utelukket ved gjenkjenning.

 1.  For det første, prøv å fjerne de mest tilsynelatende unaturlige koblingene ved hjelp av Googles nettredaktører eller noen av de kjente online sjekkerverktøy som Semalt Analyzer (Semalt), Open Site Explorer (Moz) eller Majestic SEO. Vær imidlertid oppmerksom på at en bestemt del av disse spam-linkene uunngåelig forblir unotert og dermed ikke kan oppdages.

 2.  Kontroller deretter Google Analytics webtrafikk og fortsett med "Henvisninger". Gjør så, eksporter så mye data som mulig, jeg inspiserer listen over henvisninger, og kanskje vil du ha det heldig å komme over en del av dekket gratis host microsite spam. Vær oppmerksom på at langt ikke alle av dem har generert klikk, men noen av dem må ha fått dem.

 3.  For å få alt rent rent og ryddig, kan du også gjøre noe galt regnearkarbeid. Alt er enkelt, men det vil ta mye tid og krefter. Alt du trenger er å lage hovedlisten over kjente microsites, en annen liste med alle muligens brukte søkeord - for å omarbeide dem begge til en enkelt liste over. Til slutt bruker du elektroniske verktøy som Scrapebox for å gjennomsøke alle mistenkelige domener for å se om de egentlig eksisterer - og gjør noe hvis de virkelig gjør det.

December 8, 2017