Back to Question Center
0

Hvordan bruke Amazon-verktøy for å skalere virksomheten din?

1 answers:

For å kunne drive virksomheten din på Amazon og ha tid på forretningsutviklingen din, må du bruke nyttige verktøy for Amazon FBA-selgere. Slike verktøy vil gjøre livet ditt mye lettere, og spare tid på tidkrevende markedsundersøkelser og analyse.

Hvis du er på bunnlinjen i Amazon-handelen din, anbefaler jeg at du holder deg til det svært grunnleggende for å holde kostnadene dine lave - kunstpelz borte meterware. Etter en stund, når virksomheten din vil bli lønnsom, kan du begynne å legge til de nye verktøyene for å øke virksomhetenes produktivitet.

Starte virksomheten din på Amazon krever ingen betydelige investeringer. Men du bør tenke over din fremtidige suksess. Du bør forstå at lansering av en bedrift på Amazon er mye enklere enn å utvikle den. På et tidspunkt må du oppgradere omfanget av virksomheten din til neste nivå. Ellers vil du miste våre potensielle kunder og profitt.

Det er derfor i denne artikkelen vi diskuterer de mest effektive Amazon-verktøyene du kan bruke til å utvikle din FBA-virksomhet.

  • CamelCamelCamel

Det er et gratis Amazon pristrackerverktøy som hjelper til med å hente opp hvor JS dro av og sporet historiske data. Den overvåker mange Amazon-produkter og varsler deg når prisene faller. Dataene som leveres av Camel-verktøyet, vil hjelpe deg til å forbli konkurransedyktige i din nisje i markedet og være på toppen av dette e-handelsspillet. Videre bidrar det til å bestemme legitimiteten til salgsdata. Du kan spore om produktene bare lanserer og spiking salg eller konsekvent utfører. Ved hjelp av Camel-verktøyet kan du identifisere trenden over tid. Dessverre har dette verktøyet ingen andre funksjoner. Inventory Lab

Inventory Lab er et verktøy som tjener til å forbedre produktoppføringen på Amazon. Ved hjelp av dette verktøyet kan du undersøke produkter, liste og administrere dem. Videre kan du spore alle dine utgifter og beregne nettoresultatet. Det gir mulighet til å skrive ut etiketter individuelt på tidspunktet for å legge til hvert element i varelageret. Du får en sterk fordel når du kjøper lønnsomt lager for bedriften din ved hjelp av en mobil enhet.

En annen fordel ved dette verktøyet er at du kan spore forretningsmessig lønnsomhet for hver SKU som du sand til Amazon.

Inventarlab gir 30 dager prøveperiode. Deretter må du betale $ 49 per måned.

  • AMZ Tracker

For å utvide bedriftens fett må du vite hvilke søkeord du rangerer for, og hva du trenger for å forbedre for å øke salg. AMZ Tracker-programvaren vil gi deg alle disse dataene, og hjelper deg med å bestemme hva du skal gjøre med virksomheten din. Videre kan du ved hjelp av dette verktøyet spore konkurrentens produkter for å se når de gjør en endring som virker. AMZ Tracker gjør at du kan identifisere hva som bringer konverteringsfrekvensen ned og reparer den i tide. I tillegg til det kan du overvåke negative anmeldelser og lansere produkter enklere med sin anmeldelsesklubb. Vær oppmerksom på at dette verktøyet har en månedlig kostnad og ikke gir noen gratis tjenester.

December 22, 2017