Back to Question Center
0

Web Scraping Extensions for programmerere fra Semalt

1 answers:
Hvis du skraper nettsteder med Python, er sjansene at du allerede har prøvd httplib og urllib forespørsler. Selen er et omfattende Python-rammeverk som bruker roboter til å skrape forskjellige nettsider. Alle disse tjenestene gir ikke pålitelige resultater; så må du prøve følgende utvidelser for å få jobben gjort:

1. Data Scraper:

Det er en populær Chrome-utvidelse; Data Scraper skraper data fra både grunnleggende og avanserte nettsider. Programmerere og kodere kan målrette mot et stort antall dynamiske nettsteder, nettsider for sosiale medier, reiseportaler og nyheter - prompt support llc. Data samles inn og skrapes i henhold til instruksjonene dine, og resultatene lagres i CSV-, JSON- og XLS-formater. Du kan også laste ned et helt eller delvis nettsted i form av lister eller tabeller. Data Scraper er ikke bare egnet for programmerere, men også bra for ikke-programmører, studenter, frilansere og lærde. Det utfører en rekke skrapingsoppgaver samtidig, og sparer tid og energi.

2. Nettskraper:

Det er en annen Chrome-utvidelse; Web Scraper har et brukervennlig grensesnitt og gir oss mulighet til å lage nettstedskart. Med denne utvidelsen kan du navigere gjennom forskjellige nettsider og skrape et helt eller delvis nettsted. Web Scraper kommer både i gratis og betalte versjoner og er egnet for programmerere, webmastere og oppstart. Det tar bare noen få sekunder å skrape dataene dine og laste den ned til harddisken.

3. Skraper:

Dette er en av de mest kjente Firefox-utvidelsene; Skraper er en pålitelig og kraftig skjermskraping og datautvinningstjeneste. Den har et brukervennlig grensesnitt og trekker ut data fra elektroniske tabeller og lister. Dataene konverteres deretter til lesbare og skalerbare formater. Denne tjenesten er egnet for programmerere og utdrager webinnhold ved hjelp av XPath og JQuery. Vi kan kopiere eller eksportere dataene til Google Dokumenter, XSL og JSON-filer. Grensesnittet og funksjonene til Scraper ligner på Import. io.

4. Octoparse:

Det er en Chrome-utvidelse og en av de kraftigste webskrapene . Den håndterer både statiske og dynamiske nettsteder med informasjonskapsler, JavaScript, omdirigeringer og AJAX. Octoparse har hevdet å skrape over to millioner nettsider hittil. Du kan opprette flere oppgaver, og Octoparse håndterer dem samtidig, og sparer tid og energi. All informasjonen er synlig på nettet; Du kan også laste ned de ønskede filene til harddisken din med noen få klikk.

5. ParseHub:

Den passer for bedrifter og programmerere; Parsehub er ikke bare en Firefox-utvidelse, men også et flott verktøy for nettskraping og gjennomsøking. ParseHub bruker AJAX-teknologi og skraper nettsteder med omdirigeringer og informasjonskapsler. Den kan lese og omdanne forskjellige webdokumenter til relevant informasjon om noen minutter. Når den er lastet ned og aktivert, kan ParseHub utføre flere data skraping oppgaver på samme tid. Skrivebordsprogrammet er egnet for Mac OS X, Linux og Windows-brukere. Den gratis versjonen tar opp til femten skrapeprosjekter, og den betalte planen gir oss mulighet til å håndtere mer enn 50 prosjekter om gangen.

December 22, 2017