Back to Question Center
0

Et skraperverktøy du bør vurdere - Forklaret ved Semalt

1 answers:
Google Maps Scraper er et relativt nytt, lett, kraftig og allsidig verktøy. Google Maps Scraper er et relativt nytt, lett, kraftig og allsidig verktøy. Den trekker ut data fra forskjellige nettsider og Google Maps og får resultater i form av CSV og JSON. Du kan effektivt målrette forretningssider, telefonnumre og e-postadresser med denne omfattende tjenesten. Noen av sine særegne trekk er omtalt nedenfor.

1 - dominio web gratis.cl. Skraper data i flere former:

Med Google Maps-skraper kan du trekke ut byer, postnummer, rangering, breddegrader, lengder, åpningstider og firmanavn.Denne ekstraktoren hjelper til med å konvertere rå data til en organisert form og sparer tid og energi. Hvis du er lei av å samle og skrape data manuelt og mangler tilstrekkelige programmeringsferdigheter, må du prøve Google Maps-skraper for å få jobben gjort.

2. Tilgjengelig i to utgaver:

I motsetning til andre vanlige skrapertjenester, er Google Maps scraper tilgjengelig i to utmerkede utgaver: Standard utgave og Demo utgave. Demo-utgaven lar deg prøve denne programvaren og nyte tjenestene i opptil 15 dager. Standardutgaven koster deg $ 99 og låser opp ekstraordinære fordeler og funksjoner.

3. Mål tusenvis av sider hver dag:

En av de mest karakteristiske egenskapene til Google maps scraper er at den målretter opptil 150 000 nettsider per dag og koster deg ingenting for denne tjenesten. Dette verktøyet er flott for både programmerere og ikke-programmører og gjør det enkelt for dem å skrape data fra flere sider før de kjøper sin betalte versjon.

4. Støtter flere formater:

Denne avanserte webskraperen eller dataekstraktor lagrer informasjonen i JSON, RSS og CF-formater; Du kan åpne ønskede data i Excel-ark eller importere den direkte til Google Disk.

5. Kompatibel og pålitelig:

Det finnes et stort antall dataskrapende programvare og verktøy som ikke støtter flere nettlesere. I motsetning til import. io og Kimono Labs, er Google maps scraper kompatibel med Windows 7, Microsoft XP, Windows 8 og Windows 10. I tillegg er den kompatibel med Google Chrome, Firefox og Internet Explorer og er en pålitelig tjeneste.

6. Viser resultatene nøyaktig:

Hvis du vil kontinuerlig overvåke og opprettholde kvaliteten på dataene mens den blir skrapt, bør du prøve Google Maps-skraper. Med denne tjenesten kan du se dataene og løse alle mindre feil av seg selv. Videre gir det muligheter til å angi forskjellige søkekriterier og søkeord samtidig.

7. Fungerer enkelt og bekvemt:

Google Maps-skraper er enkel å bruke og har et brukervennlig grensesnitt. Når du har valgt kategorien eller angitt søkeord og plassering, må du bare begynne søket og vente på utgangene dine i noen minutter. Google maps data extractor passer for alle typer bedrifter og skaper ryddige og lesbare CSV-filer umiddelbart.

8. Trekk ut hvor som helst, når som helst:

Du kan bruke dette verktøyet på smarttelefonen, nettbrettet eller datasystemet og kan utføre oppgavene dine hvor som helst, når som helst. Du trenger ikke å bekymre deg for resultatene. Dette verktøyet vil gi nøyaktige data uansett hvilken type enhet du bruker og er egnet for frilansere og forretningsfolk. Du kan til og med skrape gule sider og hvite sider med denne tjenesten.

December 22, 2017