Back to Question Center
0

Hvordan rangere vel på Amazon og bli en vellykket selger der borte?

1 answers:

La oss innse det - hvis du vil forstå hvordan du skal rangere godt på Amazon som en virkelig vellykket selger, må du ta følgende erklæring for gitt. Jeg mener at for mange e-handels- og SEO-fellesskapsmedlemmer (og til og med big-time-selgere) ofte ignorerer en stor mulighet - ved å fokusere bare på Google-søkemotoren. Selvfølgelig er det verdens søkegigant - protank coil unit sizes. Men tingen er at hvis du selger på Amazon, bør denne overfylte markedsplassen være langt viktigere for deg, i stedet for noe annet. Hvorfor? For det meste fordi når det gjelder nettopp å søke etter produktene som selges, har Amazon noe om tre ganger mer søkevolum. Imponerende, ikke sant? Så nedenfor skal jeg dele en del praktisk kunnskap for deg å vite hvordan du skal rangere godt på Amazon for å endelig bli en virkelig vellykket detaljhandel som selger der.

Hvordan rangere på Amazon

Først og fremst, la oss se gjennom de viktigste forskjellene mellom rangering på de store søkemotorene (som Google selv) og hvordan å rangere bra på Amazon - tatt i skala.

Konvertering og brukertilfredshet

Før alt annet er nøkkelpunktet for mangfold mellom Google og Amazon at den store søkemotoren hovedsakelig er designet for å selge annonser, noe som gir deg raske svar og gjør det rimelig å returnere for et gjentatt søk, slik at du utfører flere søk, og til slutt - gi flere klikk på annonser. Som et resultat dreier Googles suksessmålinger hovedsakelig rundt gjennomsnittlig tid per brukerbesøk, samt klikkfrekvens. Samtidig er imidlertid Amazon fokusert mer på å gi mer inntekt eller bruttomargin målt per hver shopper forespørsel om et bestemt produkt på salg der borte. Det betyr at Amazon er mer sannsynlig å omorganisere søkeresultatene, slik at flere potensielle kunder blir konvertert til de virkelige kjøpere. Det er derfor hvis du vil vite hvordan du selger mer på Amazon - bør du fokusere på å forbedre konverteringen, først og fremst. Helt enkelt fordi fra utsikten til A9-søkerangeringsalgoritmen betyr å ha flere konverteringer å gi mer penger til Amazon e-handelsbedriftsplattform. Amazonas faktorer for ytelse og relevans

Vanligvis er de viktigste rangeringsfaktorene på Amazon delt inn i to forskjellige kategorier - faktorer for ytelse og faktorer for relevans. Og her kommer vi til slutt - du bør gjøre en klar forskjell mellom de to faktorene for å forstå hvordan man kan rangere godt på Amazon. Her er de.

  • Ytelsesfaktorer - alt om de viktigste ytelsesfaktorene (selve konverteringsfrekvensen, samt produktpris og bilder) er egentlig ikke for komplisert. Enkelt sagt, vil hver av disse faktorene gi et sterkt signal til Amazon at produktet ditt er mer sannsynlig å selge godt når det er rangert bra.
  • Relevansfaktorer - Denne kategorien står for hovedfeltene i produktsiden din som brukes av A9 for å avgjøre om produktet ditt er virkelig relevant for en brukersøk. Her er hovedelementene i oppføringen din, som gjenkjennes som de viktigste faktorene som er relevante: Produkttittel, Brand, Liste over punktpoeng, Produktbeskrivelse, Backend søkeord, Selgernavn, Oppsett, Daglig prosess, Filterfelt, Kundeanmeldelser, som så vel som din generelle salgsgrad.

December 22, 2017