Back to Question Center
0

Kan jeg raskt optimalisere min Amazon-liste for søkeord, presse meg til de toppsøkte elementene?

1 answers:

Hvis du vil sette deg opp til suksess, bør du plassere og optimalisere Amazon-oppføringen for hovedmålordene (i. e. , de enkle søkeordene og langhalekombinasjonene som brukes mest til produktsøk). Men hvordan finner du de riktige søkeordene og optimaliserer Amazon-oppføringen best mulig? Saken er så mye som Søkemotoroptimalisering (SEO), for å optimalisere Amazon-oppføringen, bør du velge søkeordene i høyeste søk etterspørsel (jeg. e. , flott søkevolum), i tråd med et tilstrekkelig nivå av søkeordkonkurranse (i - best no deposit casino bonuses. e. , relativt lett å rangere for). Det er derfor før du må velge riktig søkeordverktøy. Og under skal jeg vise deg noen praktiske ordninger for å optimalisere Amazon-oppføringen for de riktige søkeordene og bruke det riktige verktøyet med bevist effektivitet. Så, la oss dykke inn!

Start med Google Keyword Planner

Alvorlig, dette grunnleggende søkeordforskningsverktøyet som er godt kjent av nesten alle ekspert SEO kan hjelpe deg mye med å optimalisere Amazon-notering for de riktige søkeordene. For å være mer presis anbefaler jeg at du bruker Googles søkeordplanlegger før noe annet - bare for å få et stort bilde av søkeordene for målproduktet og langsvarte søkefraser. På denne måten vil du kunne forstå alle globale trender av deres bruk - ikke bare på Amazon selv, men gjennom de andre lignende markedsplassene, som for eksempel eBay, Walmart, Alibaba-butikken, etc.

Optimaliser Amazon Listing ved hjelp av Professional Tool

Når du har et stort bilde av dine hovedmål søkeord, er det på tide å teste dem i aksjon. Jeg mener her, du må velge et godt søkeordforskningsverktøy som er skreddersydd for å optimalisere Amazon-oppføringen. Blant de andre kan jeg anbefale å bruke følgende - KeywordTool. Io og JungleScout. Jeg har testet dem begge for å optimalisere min egen Amazon-liste for hovedmålene. Nedenfor får vi en kort oversikt for hver av dem.

SøkeordTool. io

Det er et flott verktøy for å fortsette med noen gode søkeordideer. I likhet med Google Nøkkelordplanlegger er alt du trenger å angi målordet ditt - og få hjelp med en massiv liste over relaterte søkeord som brukes av de levende shopperne som ser etter samme vare eller produktkategori. Hva mer - KeywordTool. Io syntes å være veldig bra, spesielt når det gjelder å finne de mest lovende langhale søkeordkombinasjonene. Husk at Amazons autofullføringsalternativ ikke alltid kan hjelpe deg med disse uttrykkene, derfor bruker du dette spesielt skreddersydde søkeordet, kan verktøyet bli en ekte frelse for hver nybegynner selger på Amazon.

JungleScout

Og her kommer vi endelig til det punktet - saken er at verken Keyword Planner eller KeywordTool egentlig er nyttig å forstå sannsynligvis det viktigste der borte - akkurat hvilke søkeord er mer sannsynlig å generere deg mer salg på Amazon. Derfor anbefaler jeg at du bruker JungleScout til å identifisere hvordan du vinner hvert bestemt målord, eller det kan muligens være langt haleuttrykk. Eller du kan like godt bruke den bare for en kryssreferanse. Til slutt, for å gjøre den endelige kontrollen for hvert potensielt lovende søkeord og føle deg sikker på om det er en må-vinnende en for å optimalisere din Amazon-liste sikkert, eller ikke i det hele tatt.

December 22, 2017