Back to Question Center
0

Semalt: Den beste skjermskrapertjenesten for bedrifter

1 answers:

Skjermskraper er en avansert tjeneste som hjelper til med å trekke ut data fra forskjellige nettsteder. Det kommer i utgangspunktet i to utgaver: Grunnleggende skjermskraper og profesjonell skjermskraper. Den grunnleggende skjermskraperen er egnet for oppstart og frilansere, og den profesjonelle utgaven er bra for bedrifter og topp merker - one tech business solutions recrutement bad. Skjermskraper består av en proxy-server og håndterer både HTTP- og HTTPS-forespørsler. Den inneholder de innebygde skriptmotorer og kan brukes med ColdFusion, PHP og Java. De mest kjente skjermskrapertjenestene for dataskraping er nevnt nedenfor.

Dataskraper (en Chrome-forlengelse):

Dataskraper er et omfattende og nyttig skrapeprogram. Den trekker hovedsakelig informasjon fra lister og tabeller og importerer dataene til XLS, JSON og CSV-formater. Den betalte versjonen er egnet for bedrifter, og du trenger ikke noen programmeringsferdigheter for å få nytte av denne plugin. Du må bare legge til dette pluginet i Chrome-nettleseren din og begynne å skrape data fra de ønskede nettsidene.

Webskraper (en Firefox-utvidelse):

Webskraperen er bra for Firefox-brukere og lar deg opprette sitemaps. Med denne tjenesten kan du enkelt gjennomsøke nettstedet ditt og forbedre søkemotorrangeringer på kort tid. Bare legg til denne utvidelsen til din Firefox og hent ut data fra dynamiske nettsteder enkelt. Det er et freeware og egnet for oppstart.

Scrapy:

Scrapy er enda en skjerm skraping tjeneste som trekker ut data fra PDF-filer, nettsteder, private blogger og bilder. Det forvandler det til et ønskelig format og gir deg ryddige og rene resultater. Du må bare markere dataene du vil trekke ut og klikke på "skrape" alternativet for å komme i gang. Scrapy er kjent for sitt brukervennlige grensesnitt, og du kan legge til nye kolonner ved hjelp av JQuery og XPath. Du kan også kopiere eller eksportere dataene dine til Google Dokumenter og XSL-filer på en beleilig måte.

Octoparse:

Octoparse er best kjent for sitt brukervennlige grensesnitt og er en kraftig skjermtjeneste. Den håndterer både statiske og dynamiske nettsteder med informasjonskapsler, AJAX og JavaScript. Du kan enkelt laste ned dataene til harddisken og opprette forskjellige skrapingsoppgaver samtidig. Octoparse kan også håndtere passordbeskyttede nettsteder og paginert websider. Du kan utføre masseoppgaver ved hjelp av dette pluginet, og kan få informasjonen via Octoparse API. Visual Scraper:

Visual Scraper er en annen flott skjermskrapering med et omfattende pek og klikk-grensesnitt og brukes til å samle data fra forskjellige websider. Du kan enkelt få sanntidsdata fra ønskede nettsteder og eksportere utvunnet informasjon som CSV, JSON, SQL og XML-filer. Den er egnet for Windows-brukere og lar deg skrape data fra opptil 40 000 websider per dag. Visuell skrape kan enkelt samle inn informasjon fra videoer og bilder og skrape det etter dine behov. Dette programmet er tilgjengelig i både gratis og betalte versjoner og passer for bedrifter og store bedrifter.

Alle disse skjermtjenester gir deg lesbare og skalerbare data og kan håndtere en rekke oppgaver samtidig, og sparer tid og energi i en grad.

December 22, 2017