Back to Question Center
0

Skrapdata fra Google Resultater - Semalt Expert

1 answers:
Mange webmastere, programmører og utviklere skraper Google for å få nyttig informasjon.

. De trekker ut de ønskede nettsidene og eksporterer data til CSV- og JSON-formater. Flere skrapverktøy er innført de siste månedene, men de mest kjente er nevnt nedenfor.

1 - pay for backlinks. Import. io:

Det er en nyttig tjeneste å skrape tusenvis av Google-linker innen bare ti minutter. Med Import. Io, du kan bygge dine egne datasett og eksportere data til CSV og JSON-filer. Dette verktøyet trenger ikke deg å skrive noen kode og har 1000 + APIer for å utføre oppgaven sin. Det er best kjent for maskininnlæringsteknologi og henter data etter ønske. Denne gratisappen er for øyeblikket tilgjengelig for brukere av Mac OS X, Windows og Linux. Import. Io er ikke bare en nettskraper , men også en dataekstraktor og crawler.

2. Webhose. Io:

Med Webshose. Io, du kan direkte få tilgang til sanntidsdata og gjennomgå tusenvis av Google-linker om noen minutter. Webshose er best kjent for sin maskinlæringsteknologi og kan omdanne dataene til mer enn 120 språk. Det sparer også resultatene i formater som JSON, RSS og XML. Programmerer og forretningsmenn bruker Webhose. Io å skrape forskjellige nyheter og reiseportaler og laste ned dataene direkte til harddiskene sine.

3. CloudScrape:

CloudScrape, også kjent som Dexi. Io, er en omfattende tjeneste som brukes til å skrape Google om noen få minutter. Den er egnet for bedrifter og er hovedsakelig rettet mot dynamiske nettsteder. Spammere bruker denne tjenesten til å kopiere webinnhold på forskjellige nettsteder. Den gir en nettleserbasert redaktør og bruker bots for å krype websidene dine og trekke ut informasjon i sanntid. Du kan enkelt lagre de hentede dataene i Google Disk eller Box. netto eller få det eksportert som JSON og CSV.

4. Scrapinghub:

Hvis du ønsker å skrape 1000 Google-lenker på fem til ti minutter, er Scrapinghub det riktige verktøyet for deg. Det er et skybasert data extractor og innhold gruveprogram med mange funksjoner og egenskaper. Scrapinghub brukes hovedsakelig av hackere til å hente verdifullt webinnhold og har en smart proxy rotator for å få arbeidet ditt gjort beleilig.

5. Visual Scraper:

Med Visual Scraper, kan du enkelt målrette og skrape mer enn to tusen Google-linker om noen sekunder. Det er en av de mest fantastiske og berømte web skraping og data utvinning programmer. Data kan eksporteres til formater som SQL, JSON, XML og CSV. Du kan enkelt samle inn, overvåke og trekke ut webinnhold med det enkle punkt-og-klikk-grensesnittet. For å sikre brukerens beskyttelse har Google implementert en rekke strategier og ber deg om å legge inn captcha med jevne mellomrom. Det betyr at hvis du sender tyve forespørsler til søkemotorene, vil noen av dem bli avvist umiddelbart hvis captcha ikke er satt inn riktig. Google tar sikte på å hindre brukere i å skrape sine søkemotorforbindelser, men de ovennevnte verktøyene er mye brukt til å trekke ut data fra nettsteder og blogger.

December 22, 2017