Back to Question Center
0

Hvordan oppdager jeg det beste av må-vinnende søkeord for Amazon?

1 answers:

Angi riktig fokus og målrette de beste potensielt lønnsomme søkeordene for Amazon er trolig den viktigste i hele det kommersielle å gjøre. Saken er at en grundig søkeordforskning er akkurat det som har en direkte innvirkning på salget. Bare fordi alle potensielle kunder bare kan klikke og kjøpe med deg - hvis produktet dukker opp i toppen av shopping-søk der borte - aluminum round outdoor table. Uansett betyr det at du må passere gjennom en omfattende søkeordforskning som handler hovedsakelig om følgende:

Klar forstå A9-søkealgoritmen som brukes av Amazon produktrangeringssystem

  • Vet hvordan du avdekker nye produktmuligheter og skjulte søkeord for Amazon
  • Bruk månedlig søkevolum for å bestemme og sortere de mest relevante søkeordene
  • Analyser og fortsett å undersøke langhale produktspørsmål brukt av de levende kjøpere som kjøper online
  • Fokuser mer på å finne bare unike søkeord for Amazon Seller Central (a. k. en. backend søkefelt)

Og la oss innse det igjen - hvis du ikke finner tilfredsstillende resultater på de to første eller tre sidene i listen over Amazons SERPer, må du omgående omformulere de nøyaktig målrettede Søkeforespørsler for å få dem til å tjene hovedmålet ditt. På den måten, her er en kort trinnvis veiledning for å administrere dine mest verdifulle søkeord for Amazon produktoppdatering på riktig måte.

Trinn 1: Ta vare på Seed Nøkkelord

Ikke skimp din tid og krefter på å lære dine målproduktfunksjoner / fordeler å fullføre forståelsen av de viktigste aspektene av ytelse og daglig bruk. Det kan se ut som en no-brainer, men det er en virkelig clinched linje, fordi mangler noen funksjon eller til og med den minste detaljene kan føre til å eliminere en forholdsvis målbar del av dine potensielle kunder. Med andre ord, sett deg i kjøperens sko, og følg nøye på de beste søkeordfunnene som brukes av dine nisjer / kategorikonkurrenter.

Her er når det er på tide å endelig velge et godt søkeordforskningsverktøy eller nettplattform som er skreddersydd for å forme hovedliste over målrettede søkeord for Amazon. På den måten, ikke glem at Amazonas auto-foreslåtte søk og topp trending søk kombinasjoner er nyttige også. Og sørg for å prioritere listen din basert på søkevolumet, estimert nivå av konkurranse og kjøpsintensjon.

Og nå er det på tide å endelig undersøke hoved sjekklisten for langhale shoppingvilkår for å gjøre dem enda mer nøyaktig målrettet.Husk, jo høyere er søkevolumet til et bestemt søkeord, jo vanskeligere blir det å rangere for. Det er derfor å hente en høyere trafikk og dermed en potensielt økt konverteringsfrekvens, du må sortere disse søkeordene og eliminere de med for høy konkurranse. Fortsett å by på mest på lange hale søkeord - og du er ferdig.

December 22, 2017