Back to Question Center
0

Semalt presenterer GitHub: En ledende nettskraper med mange funksjoner

1 answers:
GitHub er en av de mest kjente datautvinningstjenestene (GitHub). Dette verktøyet kan skrape et stort antall websider i et lesbart og skalerbart format. Den er best kjent for sin maskinlæringsteknologi og er egnet for små og mellomstore bedrifter - ubiquiti unifi video server. De mest karakteristiske egenskapene til GitHub diskuteres nedenfor:

Skalabilitet

Med GitHub kan du trekke ut så mange nettsider som du vil og forvandle dataene til et skalerbart format for eksempel CSV og JSON. Du kan også overvåke datakvaliteten mens den blir skrapt; GitHub omkobler ubrukelige koblinger og gir deg velstrukturerte data raskt.

Minimerte feil

I motsetning til andre tradisjonelle data skrapende tjenester skraver GitHub dataene dine og retter alle mindre og større feil automatisk. Det gir oss nøyaktig og feilfri informasjon og overvåker kvaliteten på dataene alene. Du kan også skrape PDF-filer og HTML-dokumenter med dette verktøyet.

Resistens

GitHub er best kjent for sitt brukervennlige grensesnitt og alltid pålitelig service. Det krever ingen vedlikehold og kan brukes måneder etter måneder. Du kan velge mellom en rekke formater og la GitHub skrape og eksportere data i et ønskelig format. Den er egnet for oppstart, studenter, lærere og frilansere.

Skrap informasjon fra dynamiske nettsteder

Med GitHub kan du skrape informasjon fra både enkle og dynamiske nettsteder. Dette verktøyet skraper også data fra sosiale medier, reiseportaler og e-handelsnettsteder uten problemer. Videre endrer den de underliggende HTML-kodene og retter alle mindre feil automatisk.

Evne til å administrere eller lage skript og agenter

En av de mest karakteristiske egenskapene til GitHub er at den kan håndtere og opprette både agenter og skript. Dette verktøyet gjør det enkelt å justere massejusteringer og kan skrape opptil ti tusen websider om noen minutter. Med GitHub blir migrering av agenter og data brukerabonnementer mellom systemer laget uten et problem.

Omformer ustrukturerte data til strukturerte og brukbare data

Til forskjell fra import. Io og Scrapy, transformerer GitHub de ustrukturerte dataene til organiserte, brukbare og strukturerte data om noen sekunder. Dette verktøyet er spesielt egnet for programmerere og ikke-programmører. Det skraper ikke bare dine nettsider, men indekserer også nettstedet ditt og hjelper deg med å generere flere potensielle kunder på internett. Dataene kan eksporteres i XLS-, XML-, CSV- og JSON-formater, noe som letter arbeidet til forretningsmenn og bedrifter i en grad.

Intelligent agenter

GitHub kan skape agenter innen få minutter og trenger ingen programmerings- eller kodingsevner. Basert på maskinlæringsteknologi, bokmerker dette verktøyet automatisk resultatene og skraver flere nettadresser samtidig. Videre er det i stand til å skrape hele nettstedet på noen få sekunder og er spesielt nyttig for nyheter som CNN, BBC, The New York Times og The Washington Post.

Kanskje det er på tide å evaluere data skrapteknikker og bruk GitHub for å utvide virksomheten din.

December 22, 2017