Back to Question Center
0

Hvordan forbedre Amazon produktoppføringsstruktur best mulig måte?

1 answers:

Med tanke på at Amazon er i hovedsak en stor søkemotor som hovedsakelig handler med produkter i salg, bør du vite hvordan du kan forbedre din Amazon-produktside med riktig optimalisering for dine hovedmålord. Og nedenfor skal jeg vise deg hvordan du kan forbedre Amazon-produktoppføringen av hoveddelene, for eksempel produkttittel, punktposter, produktbeskrivelse, samt produktbilder. Til slutt, å finne deg selv blant de mest relevante søkeresultatene der borte. Så, la oss se hvordan du kan forbedre Amazon-optimalisering for søkeord best mulig.

Hvordan forbedre Amazon Product Listing

Før noe annet, la oss starte med en viss grunnleggende forståelse av søkeordene og deres rette bruk under den totale prosessen med optimalisering der borte - goodyear ice ms. Så hvis du vil se en større webtrafikk som er trukket til produktoppføringene, må du forbedre din Amazon-profil og hoveddelene dine - for å til slutt nyte dine høyere rangeringer sett blant de beste selgerne som allerede har tatt ledelsen der. På den ene siden vil dine nåværende søkerangeringer gjøre det bra - akkurat som den faktiske salgsprestasjonen til din fraktbutikk. På den annen side kan du dominere markedet med noen virkelig overbevisende beskrivelser som er godt optimalisert for dine hovedmål søkeord og lang hale søkefraser brukt av de virkelige shopperne. Vel, det er en slags paradoks - hvis du rangerer høyere, vil du bli funnet raskere og selge mer. Eller omvendt - når du blir funnet raskere, vil du selge mer og rangere etter hvert. Nedenfor kommer jeg til å rydde mysteriet og vise deg hvordan du kan forbedre Amazon-produktoppføringen av hoveddelene.

Opprette et produkttittel

Hvert enkelt søkeord som finnes i produkttittelen din, blir søkt på egen hånd. Det betyr at du bruker alle nøkkelord eller lange hale søkefraser flere ganger - både i produkttittelen din og andre steder på produktsiden din - anbefales på det sterkeste å unngås for enhver pris. Mens du oppretter en produkttittel, husk å legge de viktigste søkeordene dine i rekkefølgen av deres avtagende rekkefølge. På den måten overdriver du aldri med det selvfølgelig, med mindre du vil ha det overstuffed med søkeordene og gjøre deg selv mer skade enn godt.

Optimaliser liste over punktpunkter og produktbeskrivelse

Først og fremst må du sørge for å unngå følgende vanligste feil med kulepunktene og produktoppdateringsoptimering:

    ) Ikke ta med noen ikke helt nøyaktige eller misvisende opplysninger målrettet - for eksempel bare for å få en eksakt søkekamp med et merkenavn eller en annen konkurrerende.
  • Unngå å lage for lang liste over kuler eller altfor langvarige produktbeskrivelser fullpakket med mye unødvendig / duplisert informasjon.
  • Prøv aldri å avlede besøkende til et annet nettsted (f.eks. e. , ikke prøv å bruke noen tredjeparts prissetting, eksakt produsent eller åpenbart salgsfremmende data der borte).
December 22, 2017