Back to Question Center
0

Hvordan dominere Amazon salgsliste?

1 answers:

Amazon er den største e-handelsportalen i verden. Hver dag produserer millioner av mennesker innkjøp på denne plattformen, og øker inntektene til de enkelte selgerne og Amazon-resultatet. Å heve Amazonas salgsranger på søkeresultatlisten kan øke merkets synlighet og øke inntektene betydelig. Sannsynligvis den beste måten å forbedre salgsrangeringen er, er å selge best-in-class produkter til en rimelig pris. Dessuten bør produktene dine alltid være på lager - transport firmen zrich. Andre rangeringsfaktorer som utmerket brukeres søkeopplevelse, rask levering og levering avhenger bare av deg. Disse grunnleggende vil fungere som de mest bærekraftige metodene for din sterke Amazon-tilstedeværelse.

Utenfor den primære markedsplassen er det imidlertid noen flere forslag du bør være oppmerksom på. I denne artikkelen diskuterer vi metodene du bør prøve å optimalisere strategien for å øke salget. Praktiske måter å dominere Amazon salgsliste

  • Forhandlingssamfunn

Hvis du ønsker å øke salget på Amazon, vil den perfekte varianten være å bruke ekstra trafikkilder som avtale-fellesskap. Det er mange forumsamfunn for Amazon-kunder som evaluerer avtaler og gir andre råd om hvor og når de kan gjøre en god avtale. Slike medlemmer av samfunnet er svært gode til å finne de beste greiene til en rimelig pris. Disse gutta vil finne noen prisfeil, eventuelle kampanjer og muligheter. Ikke miste sjansen til å selge mer og bli medlem av et av de populære tilbudsgruppene. Sørg for at rabattene dine er betydelige nok til å gjøre avtalehandlerne oppmerksom på dem. Hvis produktene dine er av høy kvalitet og har en god pris, vil du kunne observere betydelig og rask salgspike.

  • Produktsøk hacks

Som du sikkert har lagt merke til, selger de bestselgende produktene alltid på TOPPEN av Amazones søkeresultatside. Det kan forklares av Amazon primære formål å maksimere inntekter. Så, jo bedre resultatene dine selger, jo høyere vises du i søkeresultatene, som senere fører til mer salg. I henhold til Amazon rangering algoritme regler, beregnes hvert produkts plass i søkeresultatene per sikt. Så, selv om varen din er rangert høyt innenfor din kategori, betyr det ikke at den vil bli plassert på TOPPEN av Amazon søke etter de relaterte vilkårene.

For å endre denne situasjonen og påvirke din Amazon-salgsranger på søkeresultatlisten, må du bruke praktiske måter å hackere salgsstilling på. La oss diskutere noen av dem.

Det kritiske aspektet av Amazon-optimaliseringskampanjen er søkeordforskning. Du må finne relevante og høyvolum lange hale søkeord som kunder bruker for å finne akkurat ditt produkt. Du kan få disse dataene ved hjelp av Amazon Sales Central-programmet eller Amazon Retail Analytics. Videre er det mulig å bruke Google Trends for websøkdata som en svak proxy hvis det er nødvendig. Når du har laget en liste over relevante søkeord, må du undersøke om Amazon for dine høyt volum. Finn ditt produkt på en søkeresultatside, klikk på detaljsiden og kjøp den. Gjør dette igjen og igjen til du ikke merker de første forbedringene. Effekten av denne strategien vil avhenge av mange faktorer som produktets kostnadsstruktur, en forhandlet avtale med Amazon. etc.

Du kan finne Amazon tilsvarende ofte solgte varer på Amazon-kuponger.Det kan tjene som et nyttig salgsfremmende kjøretøy for mange forskjellige grunner. Leverandørens kuponger er populære blant kundene. Derfor kan de positivt påvirke merkevareforfremmelsen og salgsrangeringen. Du kan møte dem i Gold Box eller avtalebutikker. Det er få totalt kuponger, slik at du kan forbedre merkevareeksponeringen selv med null salgshastighet.

Det er enkelt å bruke og administrere dem som du kan lage leverandør kraftkuponger selv i leverandør sentral. Videre kan du ha full kontroll over budsjetteringen. Kupongene slås av så snart budsjettet er oppbrukt. En fordel er at leverandørens kraftkuponger ikke krever betydelige investeringer. Du kan finansiere rabatter og betale en innløsningsavgift.

  • Personlig nettverk

For å øke salget og forbedre produktsalgsrangeringen på Amazon søkeresultatliste, kan du enkelt opprette nettverket ditt. Jo flere avtaler du har, desto høyere vil du rangere i Amazon-søk. Så, du kan øke salgsrangeringen ved å få mer totalt salg. Først av alt, kan du engasjere vennene dine og slektninger til å kjøpe dine ting. Du kan også bruke litt penger selv på elementene og bare gi dem for folk. Ved å gjøre det, vil du få ballen til å rulle. Sosiale medier og blogging

Sosiale medier-plattformer kan tjene som ekstra trafikkilder for Amazon-produktene dine.Derfor lager du kontoer på populære sosiale plattformer som Facebook, Instagram, Twitter og Pinterest. Disse sidene skal inneholde produktene dine og engasjere brukere i å kjøpe dem. Pass på at du legger til en link til Amazon-oppføringen i sidens overskrift. Du må regelmessig oppdatere informasjonen på mediekontiene dine for å opprettholde tilhengerens aktivitet.

Det er rimelig å lage en vanlig blogg viet til produktene dine. Gjør deg selv en gjenkjennelig ekspert ved å lage spennende og forskningsbaserte innholdsbiter. Videre kan du legge igjen kommentarer til andre relaterte blogger eller diskusjonsfora. Den effektive måten å forbedre merkevarekjenningen på er å sende inn innlegg. For å spare tid på personlig bloggstart og forfremmelse, kan du samarbeide med skjønner i din nisje.

En mer kreativ måte å utvide merkets synlighet på nettet, er å få publisitet for Amazon-produktene. Du kan opprette pressemeldinger eller artikler og sende dem til nyhetsorganisasjoner innenfor din nisjemarked. Hvis du har noen kontakter med massemediekanaler som TV, aviser, osv. , kan du be dem om å fungere med dine produkter. Ellers kan du betale for produktene dine som annonserer i elektroniske medier med en link til din Amazon-side.

December 22, 2017