Back to Question Center
0

Hvordan bygge en effektiv Amazon søkemotor optimalisering strategi?

1 answers:

I våre dager anses Amazon å være den største og mest lønnsomme e-handelsplattformen med nesten 80 millioner aktive brukere. Amazon rangering system er bygget på en slik måte at brukere kan kjøpe alle tilgjengelige produkter på en plattform. De forsøker å gi kunder med den høyeste kvaliteten på shoppingopplevelsen for å få dem til å komme tilbake for mer. Med hjelp av A9-algoritmen gir Amazon brukere de mest nøyaktige søkeresultatene basert på deres personlige preferanser og søkehistorikk. Med andre ord, gjør Amazon alt mulig for å gjøre det lettere for dem å kjøpe - fazer um site com.

Så, alt vi trenger for å lykkes på Amazon, er å optimalisere oppføringen i henhold til Amazon rangering retningslinjer. De tre primære aspektene som påvirker produktets rangering på Amazon inkluderer relevans, konverteringsfrekvens og produktautorisasjon. I dette korte innlegget finner du hvordan du bygger en effektiv Amazon SEO-strategi og forbedrer produktrangeringen på disse tre områdene.

Øk relevansen av produktsiden din

Det essensielle elementet i Amazon-rangeringsalgoritmen er å matche de relevante produktene med brukerens spørring. Det betyr at relevansen av produktsiden din direkte påvirker produktrangeringen. Det er minst syv viktige deler av produktoppføringen du må ta hensyn til:

 • Tittel

Amazon-titteloptimalisering er mye mer komplisert enn på Google. Amazon har krav til titteloptimalisering, da denne faktoren kan påvirke brukerens kjøpsbeslutning. Det betyr at hvis tittelen ikke er riktig optimalisert, vil du aldri stå høyt på Amazon SERP. Her bør du ikke bare bry deg om dine målrettede søkeord. Du bør bry deg mer om tittelbeskrivelsen din. Det er rimelig å skrive om produktets primære egenskaper og funksjoner, unntatt all tilleggsinformasjon. Det er verdt å nevne at Amazon har begynt å rette og standardisere tittelen.

 • Bullet poeng

Denne oppføringen delen er plassert rett over tittelen. Her må du beskrive viktige produktpoeng, og legge vekt på fordelene. Bullet poeng er korte setninger som kort beskriver et salgsobjekt. Leser denne informasjonen, Amazon shopper bør forstå om han trenger å kjøpe et produkt, eller ikke.

 • Beskrivelse

Produktbeskrivelsen gir mer detaljert informasjon enn kuler. Dette feltet tjener til å svare på alle mulige brukeres spørsmål og hjelpe dem med å ta en riktig kjøpsbeslutning. Det er rimelig å optimalisere produktbeskrivelsen din og sette inn de mest relevante søkeordene. Det vil påvirke produktrangeringen positivt og øke salget.

 • Merk og produsent

Hvis du forhandler varemerkene som er godt kjent for folk, må du ta med produsentnummer i tittelen.

 • Kategorier

Amazon søkeresultatene vises i henhold til kategorien. Det er derfor du må sette varer under riktig kategori.

 • Søkeord

Som nevnt ovenfor er det sju hovedkategorier på Amazon. Det er rimelig å inkludere målrettede søkeord i hver for å gjøre oppføringen din synlig på Amazon SERP. Det er verdt å nevne at du må unngå søkeordrepetisjoner, da det kan påvirke oppføringen din på Amazon på en negativ måte.

 • Nettadresser

Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot optimalisering av Amazon URL-adresser, da det er en perfekt måte å bestemme relevansen av oppføringen og søk. En standard URL-skjema ser ut som "keyword = dine produkter + søkeord. "Du kan forkorte den ved hjelp av spesiell elektronisk programvare, og til slutt drive trafikk til den. Som et resultat vil Amazon bestemme at de besøkende har søkt på produktene dine for dine søkeord.

Gjør oppføringen vel konvertert

Gjør oppføringen vel konvertert er viktig for høy Amazon rangeringer. Hvis du har en høy konverteringsfrekvens, viser det Amazon at brukerne elsker produktene dine, og mest sannsynlig vil oppføringen din vises på toppen av Amazon-søkingen. Følgende punkter bør noteres for å øke produktomregningskursen.

 • Salg

Den mest effektive rangeringsfaktoren på Amazon er salg. Hvis du har en lang og positiv salgs historie, vil du rangere høyere på Amazon SERP. Produktene med høyeste salg står alltid på forsiden av Amazon siden da de gir mer inntekt til Amazon.

En annen kritisk faktor for Amazon-rangering er antall og kvalitet på produktanmeldelser. Før du kjøper et kjøp, sjekker brukerne vanligvis tidligere kundeanmeldelser for å sjekke hva andre brukere sier om det. Du må generere flere organiske vurderinger, spesielt når du sender inn en ny oppføring. Men sørg for at du ikke stimulerer kundene dine til å skrive positive vurderinger, da det kan påvirke rangeringene dine negativt.

 • Q'A

Jeg vet ikke nøyaktig hvordan spørsmål og svar har betydning for produktrangeringen, men det er viktig når det gjelder oppføring på grunn av sin evne til å påvirke konverteringsfrekvensen. Hvis det ikke er klare svar på kundenes spørsmål, kan de vurdere at du ikke er kjent med produktet eller at du er for lat til å ta vare på dine kunders krav.

 • Bilder

Kvaliteten på produktbildene dine er også viktig for Amazon rangeringer. Du må gi brukerne mulighet til å kontrollere hvert produkts vinkel. Derfor er det foretrukket at bildepikseldimensjonen skal være minst 1000 px eller høyere. Dessuten sørg for at du har flere bilder på bildet ditt for å vise alle nødvendige detaljer.

 • Prispolitikk

Hvis du er en Amazon-forhandler, vil du mest sannsynlig ta del i en priskrig. Brukere har en tendens til å kjøpe de billigste produktene på markedet. Det er derfor du trenger å holde prisene konkurransedyktige. Dessuten er det en av faktorene om en selger kan vinne kjøpskassen.

Avvisningsfrekvens, samt tiden brukeren bruker på produktsiden din, kan påvirke konverteringsfrekvensen din. Hvis kjøperen forblir lenge på siden din, vil det påvirke konverteringsfrekvensen positivt, og Amazon vil mest sannsynlig forbedre rangeposisjonen din.Derfor bør du alltid spore slike beregninger for å kunne revurdere strategien din i tide.

December 22, 2017