Back to Question Center
0

Data Skraping Forklares Av Semalt

1 answers:

WebHarvy er en populær data skraping programvare. Den ekstraherer automatisk data fra forskjellige nettsider og lagrer innholdet i ønskelige formater. Med WebHarvy kan du skrape data fra teknologi nettsteder, tidsskrifter, nyheter, reiseportaler og e-handels nettsteder. WebHarvy inneholder et vell av avanserte funksjoner som gjør at vi kan hente data fra vanskelige nettsteder enkelt. Noen av de mest fremtredende funksjonene er beskrevet nedenfor.

1 - شركات نقل العفش داخل الدوادمى. WebHarvy skraver bilder og videoer:

Med WebHarvy kan du enkelt trekke ut data fra dine favorittbilder og videoer. Dette verktøyet identifiserer først naturen til et bilde og skraper det etter dine behov. Det skraper hovedsakelig informasjon fra PNG- og JPG-filer, men du kan også trekke ut data fra PDF-dokumenter.

2. WebHarvy organiserer webinnholdet ditt:

En annen karakteristisk egenskap ved WebHarvy er at den organiserer webinnholdet ditt og hjelper deg med å publisere det med en gang. Du trenger bare å konfigurere noen maler, og WebHarvy laster ned innholdet på harddisken din for offline bruk. WebHarvy er egnet for folk som ikke har noen programmeringsevner og ønsker å etablere sine virksomheter.

3. En kraftig webkrypter:

I motsetning til andre vanlige data skrapingsverktøy, crawler WebHarvy websidene dine og hjelper deg med å forbedre søkemotorrangeringene på nettstedet ditt. Du kan også opprette online bestillingsskjemaer og søkemotorskjemaer med dette verktøyet. I tillegg vil WebHarvy søke etter nøkkelord for deg og vil skrape dataene dine uten å forstyrre søkeord med lang hale og kortvei.

4. WebHarvy trekker ut data fra dynamiske nettsteder:

De fleste web scraper s kan ikke trekke ut data fra dynamiske nettsteder og la mange feil i utgangene. Men WebHarvy fikser alle feilene og stavefeilene fra produksjonen. Den høster data fra AJAX nettsteder og laster den ned direkte på harddisken.

5. WebHarvy eksporterer data i forskjellige formater:

Med WebHarvy kan du eksportere data til Excel, CSV, XML, JSON, SQL Server, Oracle, MySQL og OleDB. I tillegg kan dette verktøyet eksportere data til Excel 2003 og Excel 2007. Dataene lagres automatisk i et ønskelig format.

6. WebHarvy gir beskyttelse mot spam:

Med WebHarvy kan du sikre din sikkerhet og personvern på internett. Dette verktøyet behandler ikke data fra de ondsinnede nettstedene og gir fullstendig spambeskyttelse til brukerne.

7. Planlegg Web Scraping Sessions:

Med WebHarvy kan du planlegge dine webscraping økter og bestemme hvor mange sider du vil skrape om en time. Dette verktøyet kan skrape opptil 10 000 nettsider på 30 minutter og kan gjennomføre hundrevis av webskrapingsprosjekter per dag.

8. Dyp integrasjon med API: s

Dette nettskrapningsverktøyet har en åpen API som hjelper til med å lage og modifisere web skrapingsprosjekter enkelt. Du kan tilpasse innstillingene og kan trekke ut data ved hjelp av en enkelt API eller flere APIer.

9. WebHarvy oppdager dupliserte data:

Med WebHarvy kan du oppdage duplikat innhold og kan kvitte seg med det umiddelbart. Det er viktig for en webmaster å publisere kvalitetsinnhold for bedre søkemotorrangeringer. WebHarvy er et automatisert verktøy som oppdager dupliserte data og løser det umiddelbart, noe som gjør arbeidet enklere.

10. WebHarvy - Et SEO-vennlig verktøy:

Med WebHarvy kan du skrape data fra metatags, bilder, interne og eksterne linker og tagattributter. Det er et SEO-vennlig verktøy som bidrar til å forbedre søkemotorrangeringer på nettstedet ditt.

December 22, 2017