Back to Question Center
0

Semalt: Hva er Pages Skrapverktøyet. 3 kjennetegn ved denne nettbaserte skraperen

1 answers:

Sidekoblinger Skrapverktøy tolker HTML-koder for et nettsted og utdrags lenker fra forskjellige nettsider. Når dataene er fullstendig skrapt, viser de lenker i form av tekst og gjør arbeidet vårt lettere. Denne elektroniske scraperen er ikke bare bra for interne koblinger, men viser også eksterne koblinger og forvandler data til lesbar form. Lenker dumping er en enkel måte å finne forskjellige applikasjoner, nettsteder og web-baserte teknologier på - buero umzug. Hensikten med Pages Links Scraping Tool er å skrape informasjon fra forskjellige nettsteder. Den er bygget med et omfattende og rettferdig kommandolinjeverktøy, kalt Lynx, og er kompatibelt med alle operativsystemer. Lynx brukes hovedsakelig til testing og feilsøking av nettsider fra en kommandolinje. Sidekoblinger skraper er et praktisk verktøy som ble utviklet i 1992. Den bruker Internett-protokoller, inkludert WAIS, Gopher, HTTP, FTP, NNTP og HTTPS for å få jobben gjort.

Tre hovedtrekk ved verktøyet:

1. Skrape data i flere tråder:

Ved hjelp av sideskinner skrapeverktøy kan du skrape eller trekke ut data i flere tråder. Vanlige skraper tar timer å utføre sine oppgaver, men dette verktøyet kjører flere tråder for å bla opptil 30 nettsider samtidig, og slipper ikke tid og energi.

2. Utdrag data fra dynamiske nettsteder:

Enkelte dynamiske områder benytter datainnlastingsteknikker for å lage asynkrone forespørsler som AJAX. Således er det vanskelig for en vanlig webskraper å trekke ut data fra disse områdene. Page Links Skrapverktøy har imidlertid kraftige funksjoner og gjør det mulig for brukere å høste data fra både grunnleggende og dynamiske nettsteder med letthet. Videre kan dette verktøyet trekke ut informasjon fra sosiale medier, og har smarte funksjoner for å unngå 303-feilen.

3. Eksporter informasjon til ethvert format:

Page Links Skrapverktøyet støtter forskjellige formater og eksporterer data i form av MySQL, HTML, XML, Access, CSV og JSON. Du kan også kopiere og lime inn resultatene i et Word-dokument eller laste ned de utpakkede filene direkte til harddisken din. Hvis du justerer innstillingene, laster verktøyet for sideskoblinger automatisk dataene på harddisken i et forhåndsdefinert format. Du kan da bruke disse dataene frakoblet, og kan forbedre ytelsen til nettstedet ditt i en grad.

Hvordan bruke dette verktøyet?

Du må bare skrive inn nettadressen og la dette verktøyet utføre oppgaven. Det vil først analysere HTML og vil trekke ut data for deg basert på dine instruksjoner og krav. Resultatene vises vanligvis i form av lister. Når koblingene er fullstendig skrapet, vises et ikon på venstre side. Hvis du mottar meldingen "Ingen koblinger funnet", kan det hende at nettadressen du skrev inn var ugyldig. Pass på at du har lagt inn den faktiske nettadressen for å trekke ut linker fra. Hvis du ikke kan trekke ut koblingene manuelt, er et annet alternativ å bruke APIene. En API brukes på en ad hoc-måte og håndterer hundrevis av spørringer per time for brukere.

December 22, 2017