Back to Question Center
0

Det enkleste og mest effektive Web Scraping Tools - Semalt Opinion

1 answers:

Webskrapningsverktøy brukes til å samle, min og skrape data fra forskjellige steder. De fleste søkemotorer bruker skrapede data til å gjennomsøke nettsider og finne ut hva nettverket for tiden snakker om. For ikke-tekniske brukere er det vanskelig å bli kjent hvilken nettskrap ing verktøy er de beste - slots of vegas rtg. I motsetning til markedsundersøkere og analytics selskaper bruker avansert web skraping og crawler programvare for å få sine arbeid gjort, og har ikke noe problem å velge riktig verktøy.

1. Outwit Hub:

Outwit Hub er Firefox-tillegget med mye datautvinning og webkrypteringsfunksjoner. Det forenkler ditt websøk og kan lagre hentet data i et riktig og pålitelig format. Outwit Hub har et brukervennlig grensesnitt og kan skrape en hel nettside om noen minutter. Det er et av de beste og enkleste web crawler verktøyene på internett.

2. Import. io:

Det er en gratis site scrape r som gjør det mulig å håndtere blogger eller nettsteder helt eller delvis på harddisken. Dette webbrowserverktøyet skanner bestemte websider og opprettholder kvaliteten på skrapede data før den lastes ned til enheten din. Du kan gjøre forskjellige innstillinger for å konfigurere måten nettstedet ditt skal gjennomsøkes på. Import. Io inneholder ikke den virtuelle DOM eller JavaScript-parsing.

3. Scraperwiki:

Scraperwiki er en populær nettside-crawler som kommer gratis. Den gir rask skrapad data øyeblikkelig og er tilgjengelig for Linux, Windows, Unix og Sun Solaris-systemer. Ved å bruke Scraperwiki kan du enkelt laste ned filer, bilder og videoer uten behov for koder. Proxy-støtte er også tilgjengelig med dette nettbrukerverktøyet for å maksimere hastigheten og sikre autentisering.

4. Octoparse:

Octoparse er en veldig kraftig nettskraper . Den passer for alle typer data og får alltid de nøyaktige resultatene. Octoparse kan brukes til å rippe nettsteder med sine omfattende evner og funksjoner. Den har to hovedmoduser (Advanced Mode og Wizard Mode) og passer for både programmerere og ikke-programmerere. Dens pek og klikk-brukergrensesnitt lar deg ta dataene dine i form av tekst, HTML og Excel, og last den ned til harddisken din i løpet av sekunder.

5. Kimono:

Kimono er en av de beste og enkle å bruke nettsøppeløvere på nettet. Du kan bruke den til å rippe flere nettsteder og blogger og laste ned hele nettstedet på harddisken. Det er best kjent for sitt brukervennlige grensesnitt. Når du starter Kimono, kan du skrive inn nettadressen og markere dataene du vil skrape. Det vil holde de skrapede dataene lagret i sin egen database, slik at du kan bruke den når som helst og hvor som helst. Kimono støtter mer enn 13 språk og gir FTP-støtte til sine brukere.

6. Mozenda:

Mozenda er en kjent utvidelse med mange funksjoner og funksjoner. Det er nyttig for datavennere, digitale markedsførere og programmerere. Du kan eksportere dataene dine til Google regneark, og Mozenda kompromitterer aldri på kvalitet. Det er et flott verktøy for både nybegynnere og eksperter som fungerer rett i nettleseren din.

December 22, 2017