Back to Question Center
0

Semalt foreslår et kraftig Web Scraping Tool

1 answers:
SEO Spider Tool er et relativt nytt dataskrapende og gjennomsøkende program som lar deg indeksere websidene dine og henter nøkkelelementer på stedet, noe som gjør det enkelt for deg å analysere på-side og off-side SEO. Du kan laste ned dette programmet gratis eller velge at premium-planen skal ha nytte av avanserte funksjoner.

Hva kan du gjøre med SEO Spider Tool?

I motsetning til andre vanlige data skraping eller utvinning programmer, SEO Spider Tool er fleksibel, rask og enkel å bruke, og lar deg analysere resultatene i sanntid. Det samler inn data, slik at konsernsjefene kan ta noen informerte beslutninger - cpanel servidor. Noen av fordelene er beskrevet nedenfor.

1. Finn ødelagte koblinger

Ved hjelp av SEO Spider Tool kan du finne ødelagte koblinger på nettstedet ditt og gjøre det enkelt for deg selv å gjennomsøke websidene dine. Dette programmet gjennomsøker et nettsted umiddelbart og finner koblinger som 404. Dessuten reparerer den de ødelagte koblingene og hjelper til med å finne serverfeilen. Dermed er SEO Spider Tool et alt-i-ett data utvinning og web gjennomgang verktøy. Den finner nettadresser og får dem faste for deg umiddelbart.

2. Analyser sidetitlene og metadataene

Du kan enkelt analysere sidetitler og metadata under gjennomsøkingsprosessen. SEO Spider Tool overvåker kvaliteten på metabeskrivelsene og identifiserer feil, manglende ord, korte eller lange linjer eller duplisert innhold på tvers av nettstedet ditt.

3. Utdrag data med XPath

Nå kan du enkelt samle data fra HTML-siden til nettsider ved hjelp av SEO Spider Tool. CSS-banen og XPath gjør arbeidet enklere og bedre enn andre lignende datautvinnings- og gjennomgangsprogrammer. Dette verktøyet samler inn informasjon fra metatags, overskrifter, prissider og får deg godt skrapede data innen et par minutter.

4. Generer XML Sitemaps

En annen fordel ved å bruke SEO Spider Tool er at den genererer XML-sitemaps for brukerne og kommer med avanserte konfigurasjonsinnstillinger. Du kan endre frekvensen og lasthastigheten til nettstedet ditt og få rangeringen forbedret umiddelbart. Videre tilbyr dette verktøyet forskjellige sitemapmaler å velge mellom.

5. Integrere med Google Analytics-kontoen din

Du kan koble til eller integrere SEO Spider Tool med Google Analytics-kontoen din og hente nyttige data, forbedre sprettfrekvensen, samtalene og øktene på nettstedet ditt. Når dataene er fullt utvunnet, vil dette verktøyet få det publisert og vil hjelpe deg med å generere inntekter på Internett.

6. Gjennomgå roboter og direktiver

Nå er det enkelt for alle å se nettadressene som er blokkert av roboter. txt, X-Robots tag direktiver og meta roboter, takket være SEO Spider Tool for å gjøre det mulig. Den reparerer de ødelagte nettadressene automatisk og gir deg ønskede resultater umiddelbart.

7. Oppdag duplikat innhold

Du kan enkelt oppdage de dupliserte nettsidene på internett ved hjelp av SEO Spider Tool. Delvis duplisert innhold repareres automatisk. SEO Spider Tool sjekker sidetitler, innhold og beskrivelser for kvalitet, og sørg for at ingen av websidene dine kopieres på nettet.

8. Konkurrentens inspeksjon

Hvis du vil inspisere konkurrentens nettsted og ønsker å forstå hvilken type data han har skrapt, bør du prøve SEO Spider Tool. Dette er det eneste nettskrapingen og datakrypingsprogrammet som lar deg sammenligne rangeringen med konkurrentene og får deg nyttig informasjon umiddelbart.

December 22, 2017