Back to Question Center
0

Semalt aksjer 7 beste egenskaper av et skrapverktøy

1 answers:

Ved hjelp av Data Scraping Studio kan du trekke ut informasjon fra nettsteder etter eget valg på mindre enn 5 minutter. Det er uten tvil et av de beste og mest nyttige nettskraping verktøyene på Internett. Data Scraping Studio har et kraftig og brukervennlig grensesnitt og skraper data fra Ajax-nettsteder, passordbeskyttede nettsteder, enkle og dynamiske nettsteder, XML, JSON og andre lignende kilder - reporting tools for ms sql reporting. Noen av sine fantastiske funksjoner er nevnt nedenfor.

1. Enkel søkeordssøk:

Som alle andre berømte skraper gir Data Scraping Studio en bedre måte å søke etter nøkkelord. Du må bare laste ned og aktivere dette verktøyet og bruke det til å organisere dataene dine basert på søkeordene dine. Det gir mange søkeord og uttrykk for å få inspirasjon fra. Dermed skraver det ikke bare dataene dine, men sørger også for det basert på kort- og langsvars søkeord.

2. Markedsundersøkelse:

Data Scraping Studio er den eneste skraperen som utfører et godt markedssøk for brukerne. I motsetning til andre vanlige dataskrabere gir dette verktøyet kvalitetsresultat basert på søket. Dermed er det perfekt for markedsførere, forskere på nettet, studenter, journalister og lærde.

3. Web data integrasjon:

Den beste grunnen til å bruke Data Scraping Studio er at den gir nyttige alternativer for web data integrasjon. Den er kompatibel med alle nettlesere og operativsystemer, noe som gjør det enkelt for deg å skrape dataene dine og integrere det etter dine ønsker.

4. Sammenligning av data

Selv de øverste notisskrapere kan ikke sammenligne dataene på to eller flere nettsteder. Heldigvis har Data Scraping Studio dette alternativet og lar deg analysere dataene på forskjellige nettsider, slik at du får kvalitet og pålitelige resultater. Videre redigerer dette verktøyet dataene litt, fjerner alle stavemåten og grammatiske feil fra utgangene dine.

5. Overvåker kvaliteten:

Dette programmet overvåker kvaliteten på dataene dine mens den blir skrapt av ekstrahert. Det betyr at du ikke trenger å holde øye med utvinningen da dette verktøyet automatisk får deg lesbare og skalerbare data i ditt favorittformat.

6. Profil / Produktdetaljer oppgitt:

Brukerne av denne programvaren gir enkel tilgang til profil og produktdetaljer. Det betyr at hvis du bruker Data Scraping Studio til din e-handelswebside, kan du få informasjon fra giganter som Amazon og eBay uten å gå på kompromiss med kvalitet. Du kan prøve dette verktøyet for å få produktdetaljer, listen over navnene, beskrivelsene deres og til og med bildene. Dermed kan vi si at Data Scraping Studio er et utmerket alternativ til Amazon Scraper og Facebook Data Extractor.

7. Varsler:

Ulike brukere klager over manglende varsler om skrapearbeid. I motsetning til de vanlige verktøyene, vil Data Scraping Studio varsle deg når dataene er blitt slettet. Du trenger bare å justere innstillingene og begynne å motta varsler rett i innboksen din. Du kan også bli varslet til mobilen din ved hjelp av de spesielle alternativene. Dermed er Data Scraping Studio den komplette programvaren som tar sikte på å gjøre datautvinningsprosessen mer komfortabel og praktisk. Det beste er at det kommer gratis.

December 22, 2017