Back to Question Center
0

Hva skal jeg vite om nettstedets tilbakekoblingsprofil for å øke SEO?

1 answers:

Før alt annet, la oss starte med det grunnleggende. Det er bare tre hovedtyper av linker, din nettside tilbakekoblingsprofil bør være interessert i når det gjelder å øke din generelle SEO-fremgang i målestokk. Derfor bør du i begynnelsen forstå hvilke koblingstyper du kan inkludere i lenkeprofilen din - noen av dem jobber for SEO-formål, men resten har ikke den målbare effekten på trafikken din og bedre eksponering i online søk, i hvert fall direkte - power vitamins brand.

Hvert nettsted har tilbakekoblingsprofil bygget med:

 • Interne linker - kobler ulike sider og seksjoner på et enkelt nettsted eller en blogg. Fra den ene siden er det nødvendig med interne koblinger for en god logikk for nettstedarkitektur som vil gjøre det ikke bare bra for bedre brukerversøking, men potensielt gunstig for raskere og mer kvalitetsindeksering av søkekrypende bots. På den annen side er imidlertid en fast ordre av grunnlaget selvsagt uavhengig egenkapital som kan gi positivt rangeringssignal at det er verdt å bli vist til et bredere publikum av aktive søkere. Merk: Interne linker som finnes i hver side av tilbakekoblingsprofilen, har ingen faktisk målbar innvirkning på webtrafikken, samt SEO i det hele tatt. Det er bare regelen av spillet - og følgende regler kan belønnes, i hvert fall til tider, ikke sant?
 • Eksterne lenker - tatt generelt, denne koblingstypen brukes nøyaktig til SEO-formål. Å være blant de mest uoffensielle rangeringsfaktorene i øynene til de store søkemotorer som Google selv, samt Yahoo og Bing, eksterne lenker, kobler leserne til nettstedet ditt eller bloggen med resten av den elektroniske verden på nettet. Og her kommer et sett av de mest avgjørende koblingsstatistikkene (som PageRank, Domain Authority, User Trust, Side Authority, etc. ). Derfor vil alle nettstedets tilbakekoblingsprofil ha dem alle med de høyeste poengene mulig - de kan skape et sterkt inntrykk for søkemotorene som et slikt nettsted eller en blogg er verdt å vise på toppen av SERPene. Kvalitetskoblinger kan dominere verden

  Seriøst er bloggen din eller nettstedets tilbakekoblingsprofil faktisk jevn viktigere enn du kan tenke på. Jeg mener at høykvalitetsforbindelser med en sterk score i PageRank og Domain Authority betyr at du ikke bare er en pålitelig og pålitelig autoritet på Internett, men at ditt eget sideinnhold er så unikt og gir så mye verdi - at de andre menneskene over Internett kan ikke hjelpe, men flytte og styre en målbar del av sin egen trafikk - direkte til ditt eget nettsted eller bloggsider.

  Hva gjør en god tilbakekobling i SEO

  1. Ekte natur - det betyr at hvert lenke i profilen din ble bygget trygt og organisk uten å delta i noen betalte, vanskelige eller eksplisitte relasjonelle ordninger av linkbygging.

  2. Ren relevans - står for deres evne til å matche hovedemnet eller diskusjonen om å bringe bare nøyaktig målrettet organisk webtrafik til begge sider av avtalen.

  3. Myndighet og tillit - er en selvforklarende egenskap, da hver utførende tilbakekobling som er i stand til å overføre en del av den mystiske "link juice", må være kraftig også, jeg. e. , bør den komme fra passende fremtredende steder som tjener godt til brukernes behov.

December 22, 2017