Back to Question Center
0

Hva er egnede tilbakekoblinger for kraftig linkbyggingsprofil?

1 answers:

Denne artikkelen er laget for å hjelpe deg å forstå grunnleggende om en av de mest essensielle moderne søkemotor optimalisering taktikk - link building.

Tilbakekoblinger er avgjørende for å skape en god forretningsvirksomhet på Internett. Webmastere og linkbyggere diskuterer regelmessig metodene for hvordan man får innkommende koblinger, hvordan man får dem til å se organisk, og hvordan man finner koblinger med høy kvalitet. Saken er at du må opprette en kvalitets- og organisk lenkeprofil som unngår søkemotorpuligheter - tipos de fotografias existentes. Du trenger å bryr seg om autoritet og omdømme av webkildene der linkene dine kommer, fordi det forteller søkemotorer om nettstedets omdømme. Dine innkommende linker bestemmer rangen på nettstedet ditt, derfor koblingsbygging bør være en viktig del av markedsføring og søkemotoroptimaliseringskampanjer.

I dag vil vi fokusere på hvilke tilbakekoblinger er, og hvorfor de spiller en ledende rolle i nettstedfremmende.

Så hva er tilbakekoblinger?

En tilbakekobling er en hyperkobling som kommer fra ett nettsted til et annet. Det er to typer tilbakekoblinger som følger og nofollow. Dofollow-linker er de vi trenger til våre koblingsprofiler. Disse koblingene har verdi for den koblede webkilden i form av såkalt "link juice". "Google bots parse dofollow backlinks og høyere rangen av et nettsted som ble referert. Nofollow-tilbakekoblinger bør også plasseres i lenkeprofilen din for å vise Google at du kobler til forskjellige webkilder, ikke bare for å få link-juice. Disse koblingene har en nofollow-kode og gir ingen verdi til den koblede kilden. De er ikke synlige for søkebots og kan som regel ikke følges av gjennomsnittlige brukere. De tjener rett og slett som merkenavn. Men hvis du har en riktig tilnærming til din linkbyggingskampanje, vil du kunne erstatte nofollow-tilbakekoblinger med de følgende.

Hvorfor tilbakekoblinger tjener som en rangeringskriterium i Google?

Når Google analyserer koblingen som peker tilbake til nettstedet ditt, assosierer du nettstedet ditt med autoriteten til webkilden koblingen er på. Google tiltrekker det som en stemme for et nettsted. Hvis avstemningen kommer fra det anerkjente nettstedet, kan det positivt påvirke nettstedet rang og omvendt hvis stemningen kommer fra spammy, lav kvalitet web kilde, vil det negativt påvirke nettstedet ditt SEO.

Generelt ser en vanlig koblingsbyggingsplan ut på denne måten: "Hvis en bestemt nettkilde vurderer et innholdsstykke å være verdifullt nok til å koble til det, og denne kilden er godt indekserende og autoritativ, så en koblet nettside må være en god nettside også ".

Det du trenger å vurdere for tilbakekoblingsstrategien din

For å skape en kvalitet tilbakekoblingsprofil må du være oppmerksom på kvaliteten på nettstedet der du vil gjerne bygge lenker. Det er derfor på bunnlinjen i din linkbyggingskampanje at du trenger å utføre en omfattende markedsnyeforskning og finne webkilder som er verdt din oppmerksomhet. Det beste alternativet er å kontakte høy PageRank nettsteder og blogger som er relevante for din bransje.

En av de beste måtene å få tilbakekoblinger er en gjestpost. Du kan enkelt få tilbakekoblinger til nettstedet ditt ved å sette inn en lenke til gjesteposten. Dessverre skjedde mange spammy aktiviteter rundt denne koblingsbyggeteknikken gjengjeldt innlegg fra gjestene. I 2012 etablerte Google Penguin Update som ødela rangeringen av nettsteder som brukte spammy link byggteknikker.

Derfor kobler byggherrer til å bruke den eneste organiske teksten ved å koble fra:

  1. En setning som ser naturlig ut i en tekst og ikke akkurat samsvarer med et målrettet søkeord.
  2. En setning som ikke sammenfaller med ditt merkenavn.
  3. Navnet på artikkelen du refererer til.

I stedet for å skjule din tilbakekobling med SEO optimalisert ankertekst, gi leserne mer informasjon for å la dem forstå hvorfor de trenger å følge linken din og hvordan de kan dra nytte av det.

December 22, 2017