Back to Question Center
0

Er det mulig å skaffe tilbakekoblinger fra PR10 nettsteder?

1 answers:

Det høres kanskje for godt ut til å være sant. Alt er imidlertid ekte hvis du har en smart tilnærming til problemet. Du må være oppmerksom på at det er mange muligheter for å få PR 10 backlinks hver dag. Alt du trenger er å holde øynene dine og ører åpne, fortsett å fortsette å lete etter de nye koblingsbyggingsmulighetene - cocktail measure cup ml. Det er rimelig å prøve mer effektive linkbyggteknikker enn gjesteblogging eller kommentarkoblinger for å få høye PR-innkommende linker.

La oss diskutere mulige måter å få PR10 backlinks på. Noen webmastere har en tendens til å tro at den eneste måten å få høykvalitets inngående linker, er å produsere fantastisk innhold. Hvis innholdet ditt er nyttig, får du ekstern link av organisk kvalitet. Det er imidlertid langt fra virkeligheten. Det vil fungere til slutt, men hvem har det så lenge å vente. En annen vanlig metode for å bygge PR10-tilbakekoblinger er å skape et godt innhold og gjøre en oppsøkerkampanje innenfor ditt nisje i markedet, og spør nettsideeiere og bloggere å koble til deg.


Imidlertid er begge disse koblingsbyggingsstrategiene ikke effektive i virkeligheten. Først og fremst er det ikke lett å lage fantastisk innhold som gir brukerne informasjon som de aldri har hørt før. Det tar mye tid og innsats for å lage slik kvalitetsinnholdsstykke. Et annet problem er når innholdet ditt ikke er koblet verdig. I dette tilfellet kan du stole på middels eller lavkvalitets webkilder. Outreach fungerer ikke i disse situasjonene. Dessuten mottar tankegangene mange forespørsler om linkbyggingsmuligheter hver dag. I de fleste tilfeller oversetter de bare dine forespørsler uten å lese innholdet ditt selv.

Den perfekte løsningen, og forresten, mitt livsbonus, er å gjøre alt selv uten å ikke stole på andre. La oss se nærmere på hvordan det fungerer.

Lag dine egne tilbakekoblinger

Det høres kanskje galt, men du kan lage dine egne tilbakekoblinger på andre høye PR webkilder. For eksempel er jeg interessert i slike PR 10 webkilder som Google, Reddit, Facebook, LinkedIn, YouTube og andre. Disse nettstedene vil tillate deg å lage dine egne høyverdige, relevante tilbakekoblinger og forbedre webområdet ditt. Du kan ikke bare sette linken din på disse populære webplatformene. Du må opprette en riktig, høy kvalitet og relevant tilstedeværelse på en av disse nettstedene, og bare deretter la tilbakekoblingene dine være der. Du må opprette en god profil og fylle ut den med maksimal relevant informasjon. Din primære oppgave er å generere mye innhold som er relevant for din link. Ved å gjøre det, vil du gjøre koblingen din kraftig og kontekstuell.

I neste trinn må du opprette koblinger mellom alle webkilder der siden din er til stede. For eksempel, hvis du publiserer et nytt innlegg på Facebook, må du koble til det fra LinkedIn, Instagram, Pinterest, Twitter og andre kontoer. Og vice vers, slik at alle sidene selv har tilbakekoblinger. Som et resultat vil du få gode PR 10 backlinks av din innsats uten å bruke noen prosent.

December 22, 2017