Back to Question Center
0

Hva er den beste måten å tjene eksterne tilbakekoblinger for SEO?

1 answers:

La oss innse det - å bygge eksterne tilbakekoblinger for SEO er en av kjernekomponentene som kan drive nettstedet ditt eller bloggen til bedre eksponering i online søk. Men før du begynner, vurder denne stygge sannheten om å bygge dem i søkemotoroptimalisering. Så sørg for at du er klar med følgende grunnleggende grunner før du med rimelighet kan fortsette med å tjene eksterne tilbakekoblinger for SEO:

 • Du bør ha ditt nettsted eller blogg godt optimalisert på teknisk nivå.
 • Du bør bygge en solid sitearkitektur.
 • Du bør investere tid og krefter i et rent unikt innhold som gir verdi - شركة غسيل مدارس بالخرج.

  1. Velg riktig koblingsverktøy, for eksempel Semalt Analyzer, Screaming Frog SEO Spider, Mozs Open Site Explorer - jeg testet dem på praksis for et par nettsteder og blogger. Arbeid godt på å fikse alle tekniske feil som kan påvirke god brukeropplevelse med følgende mønstre:

  • Lasthastighet på siden.
  • Mobilt responsivt webdesign og brukeropplevelse.
  • Dupliserende nettsideinnhold, samt duplikat Metadata.
  • 302 omadresser og omdirigeringskjeder.
  • 404 feil og resten av kanoniske feil.
  • Feil bruk av eksterne tilbakekoblinger og SEO-direktiver (e. g. , noindex, nofollow).

  2. Fokuser på brukerens behov, i stedet for bare å manipulere med Googles søkerangeringsalgoritme. Jeg mener her at innholdet ditt må gi ekte verdi og vennligst brukeren. På den måten investerer du tid og krefter i å bygge eksterne tilbakekoblinger for SEO - tjene dem naturlig med innholdet ditt - sørg for at du ikke har minst følgende problemer:

  • Ditt innhold mislykkes i å tilfredsstille ekte bruker (for lange eller kjedelige skrifter, det ville neppe appellere til de viktigste behovene til levende søkere).
  • Utdatert innhold (husk - nettstedet ditt eller bloggen forventes å leke bra med det og hjelpe brukeren mer enn dine nisekonkurrenter).
  • Ikke nok dyptgående dataforskning (selvfølgelig, med mye autoritet kan være fint å finne deg selv i toppen av Googles søk, men det er fortsatt absolutt ikke nok til å vinne).
  • Manglende lesbarhet og personlighet (vurder å lage dine egne casestudier, iøynefallende regneark, infographics og annet verdifullt innhold som appellerer til målgruppen din).
   Dårlig visuell appell (gjør det enkelt å lese med punktposter, fine overskrifter og beskrivende lister, bruk bare tålelige blokker av tekstskrifter, overbevisende overskrifter og bilder, samt visuelt tiltalende skrifttyper og passende bakgrunner).

  3. Den eneste måten å tjene eksterne tilbakekoblinger for SEO, er organisk bygging av relasjoner. La oss innse det - nettstedet ditt eller bloggen er ikke en fjern øy skilt av havvannet. Kun godt oppbygde forbindelser og sunne relasjoner kan føre til å tjene mer kraftige tilbakekoblinger og bli utbredt på nettet. For å dra nytte av prosessen som kjører på en nesten selvdrevet måte, vurder følgende:

  • Å gi mye av innholdet ditt, kan ikke bare få flere tilbakekoblinger som peker på nettstedet ditt eller bloggen, men vil Hjelp nettstedet ditt eller bloggen til å generere flere potensielle kunder, aksjer, følger osv.
  • Etablering av tette og gjensidig fordelaktige forhold med industriens innflytelse og topp bloggere. Aldri begrense deg til den irriterende og ofte ubrukelige oppsøkingen via kald e-post.
  • Skrive noen godt gjennomtenkte og rent relevante kommentarer på topp besøkte blogger eller de mest populære nettstedene i næringslivet eller markedet nisje.
  • Slår nettstedet eller bloggen din til en ganske fortjent, verdt å motta de verdifulle tilbakekoblingene sikkert. Jeg mener at du kan gjøre en tjeneste med dine egne artikler, innlegg eller verdifull gjesteblogging på noen hotteste eller de mest etterspurte emnene - bare for å fremme innholdet ditt naturlig og bli synlig for så mange interesserte brukere på internett som mulig.

  Til slutt, husk at det ultimate målet ditt er å nyte utallige kommentarer og aksjer via populære sosiale medier - bare innen få timer etter at du har publisert den nyeste oppdateringen, en ny rydde av innhold, eller en helt ny produkt eller tjeneste. Så jeg anbefaler at du deltar i et bredt tema for innholdsfremmende for fremtidig forskning. Det vil alltid lønne seg, jeg er sikker.

December 22, 2017