Back to Question Center
0

Hva er nettstedskraping? 5 metoder fra Semalt for å hindre ulovlig nettstedskraping

1 answers:

Webskraping, også kjent som netthøsting, skjermskraping eller webdata utvinning, er en teknologi som hjelper til med å organisere og trekke ut data fra en eller flere nettsteder. Du kan omdanne forskjellige nettadresser og bruke dem i form av CSS, JSON, REGEX og XPATH-filer. Så, webskraping er en komplisert prosess for å samle informasjon automatisk fra nettet. De nåværende webskrapingsprogrammene og løsningene spenner fra ad hoc til fullt automatiserte systemer som kan konvertere hele nettsteder eller blogger til nyttig og godt strukturert informasjon.

Metoder for å forhindre ulovlig nettstedskraping:

En webmaster kan bruke forskjellige tiltak for å bremse eller stoppe de skadelige botsene - logiciel de paie essai gratuit. De mest nyttige metodene er beskrevet nedenfor:

1. Blokker IP-adressen:

Du bør blokkere spammere IP-adresse manuelt eller med noen pålitelige verktøy.

2. Deaktiver webtjenestep APIs:

Det er godt å deaktivere webtjenestep APIene som kan bli utsatt av systemene. Bots som bruker agentstrenger kan blokkeres med denne teknikken uten problemer.

3. Overvåk webtrafikken din:

Det er viktig for oss alle å overvåke webtrafikken så vel som kvaliteten. Hvis du ikke brukte SEO-tjenester og fortsatt får et stort antall visninger, har du kanskje blitt rammet av bottrafik.

4. Bruk captcha:

Du må bruke captcha-mønstrene for å kvitte seg med dårlige bots og nettsider. Botsene kan oftest ikke oppdage teksten som er skrevet i captcha og kan ikke svare på slike utfordringer. På denne måten kan du bare få menneskelig trafikk og bli kvitt bots.

5. Kommersielle anti-bot-tjenester:

Et stort antall selskaper tilbyr antivirus- og anti-bot-programmer. De har også en rekke anti-skraping tjenester for webmastere, bloggere, utviklere og programmerere. Du kan benytte noen av disse tjenestene for å bli kvitt ulovlig nettskraping.

To forskjellige måter å bruke nettsideskraper på nettet:

Med en nettskraper kan du enkelt bygge sidekart og navigere på siden for å trekke ut meningsfylte data for deg selv.

1. Skrape produkter og priser:

Det har vist seg at prisoptimalisering kan bidra til å forbedre brutto fortjenestemarginen med ti til tjue prosent. Når produktene og prisene har blitt skrapt, vil det være lett for deg å vite hvordan du kan utvide virksomheten din online og hvordan du kan selge maksimalt antall produkter og tjenester. Denne metoden er mye brukt av reisesider, e-handelsselskaper og andre lignende nettbaserte virksomheter.

2. Spor din online-tilstedeværelse enkelt:

Det er et viktig og viktig aspekt av nettskraping der forretnings profiler og vurderinger av nettsteder er skrapt. Det brukes til å kontrollere ytelsen til et bestemt produkt eller tjeneste, reaksjon og oppførsel av brukerne, og fremtiden for en bedrift. Denne strategien for webskraping kan bidra til å lage lister og tabeller basert på brukernes vurderinger og bedriftsanalyse.

December 22, 2017