Back to Question Center
0

Hva er den riktige måten å skrive en bloggkommentar på for tilbakekoblinger?

1 answers:

For det meste når det gjelder prosessen med Search Engine Optimization (SEO) i skala, blir for mange mennesker forvirret eller kanskje til og med frustrert med å skape en lyd tilbakekoblingsprofil for deres nettside eller blogg. Men hva er problemet? Saken er at bygge backlinks og tjene dem - er faktisk to forskjellige ting. Building backlinks betyr å skape eller kjøpe dem bare for SEO formål. Til slutt - du trenger dem til å finne deg selv blant topp 10 søkeresultater på Google - best rdp sites. På den annen side, men tjener tilbakekoblinger betyr at du virkelig fortjener dem. Å investere litt tid og krefter ved å skrive en lydblogg kommentar for tilbakekoblinger er akkurat det som står for å tjene de fortjente. Det er derfor du bør vite hvordan du skal forme den rette bloggkommentaren for tilbakekoblinger som virkelig fungerer for å forbedre SEO-innsatsen din i målestokk. Så, hva gjør de "ideelle" bloggkommentarene som ville "tjene" deg så mange HQ-tilbakekoblinger med høy PageRank som mulig? La oss sjekke det ut!

Men før vi starter, la oss innse det - tjener tilbakekoblinger betyr at du må være sterkt bruker-sentrisk. Fra synspunktet til SEO, hvis du gjør brukeren glad, vil du også tilfredsstille Googles søkemotor. Jeg mener at det ikke er nødvendig å bruke så mye tid på å lete etter smutthull eller triks for å jukse eller manipulere med den store søkealgoritmen. Jeg skulle ønske jeg kunne få tiden tilbake, men det er bedre å ta det for gitt - hvis du ønsker å bygge en ekte bedrift som genererer en reell inntekt, må du konsentrere deg om at du vil glede brukeren. Faktisk gjør de alle fornøyde på en konsekvent måte, kan hver av dem bli til dine egne små hjelpere innen markedsføring. Glade brukere skal tjene deg flere tilbakekoblinger, dele innholdet ditt på nettet, og er mer sannsynlig å komme seg tilbake og bli dine faktiske kjøpere tross alt.

Tilbake til punktet - hva er den riktige måten å ha en god bloggkommentar for tilbakekoblinger - la meg vise deg prosessen i målestokk. Her er hva du trenger å gjøre:

Bli bruker-sentrisk

Gjør din overordnede SEO-kampanje ruller rundt brukeren utelukkende - først og fremst. Alt du trenger å huske er at Google gjenkjenner hver tilbakekobling som en "stemme". "På den måten er alt du trenger her, å få flere" kvalitets "stemmer slik at hver unik bloggkommentar for tilbakekoblinger blir en veldig nyttig.

Fokus på kvalitet, ikke kvantitet

Ikke nødvendig å si at alt skal gjøres organisk uten å rush ut bare for å gyte så mange innlegg som mulig. Ellers ville hele gjengen tolkes av Google som spam eller en slags manipulasjon. På den måten, husk - plagiering er ikke tillatt her, fordi selv en enkelt bloggkommentar for tilbakekoblinger skrapt andre steder på Internett kan potensielt skade din rangering.

Gjør ditt innhold forblir ute

Som jeg allerede sa, skaper du enorme mengder søppelinnhold, får du aldri hvor som helst. Jeg mener at den eneste måten å få nettstedet eller bloggen til å vokse, er å ta ledelsen og holde seg utenfor konkurransen. Med tanke på din "ideelle" bloggkommentar for tilbakekoblinger, anbefaler jeg deg å forsikre deg om at du ikke har noen irrelevante eller utdaterte svar. På den måten, ikke nøl med å håndtere en fullstendig dataanalyse hver gang du kommenterer slik at den aldri vil mangle personlighet eller utilstrekkelig dybde. Også, du må være kreativ og alltid villig til å gjøre ting undervurdert av de andre (inkludert dine ekte konkurrenter og nisje rivaler).

Bottom line

Tross alt, ikke glem å vurdere alternative måter for innholdet ditt oppsøkelse bortsett fra bloggen kommenterer. Jeg mener at det er mange andre alternativer for å tjene koblinger, for eksempel å skrive gjesteartikler og innlegg noen ganger, eller til og med innenfor din stående tidsplan.

December 22, 2017