Back to Question Center
0

Hvilke måter å bestemme backlinks score på?

1 answers:

Denne artikkelen er viet til temaet koblingskvalitet. Vi skal snakke om hvordan Google vurderer kvaliteten på innkommende linker, og hvordan du kan måle kvaliteten på koblingene i linkenkampkampanjen din. Disse søkemotoroptimaliseringsaspektene er grunnleggende for å skape en kvalitetslinkprofil. Det er mange fordeler med å skaffe kvalitet link juice til nettstedet ditt - hosting web en colombia. Først av alt, vil du øke merkevaremyndigheten din i din nisjemarked og på nettet generelt. Videre har tilbakevirkende tilbakekoblinger koblingsjuice til nettstedet ditt. Hvis de kommer fra høye autoritative webkilder, kan de øke nettsiden din og tiltrekke seg mange nye kunder.

Det er viktig å kjenne kvaliteten på koblinger som peker på nettstedet ditt fordi disse tilbakekoblingene tjener som en rangeringsfaktor, og kan enten forbedre sidestilling på søkeresultatsiden eller ødelegge all din SEO-innsats. I våre dager er ikke alle backlinks behandlet likt. Det er mange spammere og svindlere som prøver å søke søkemotorer og få koblinger på forskjellige, ikke organiske måter. I stedet for bare å beregne antall eksterne koblinger som peker på en nettside, evaluerer Google også kvaliteten på innkommende linker. Mer nøyaktig tar Google hensyn til autoritet, relevans, posisjon og redaksjonell karakter av alle koblinger som peker på nettstedet ditt.

Det er derfor du trenger nøye undersøke lenkeutsikter, da de dårlige koblingene kan skade merkevaremerket ditt og føre til en dråpe i rangeringer. Google straffer webkilder som bryter med retningslinjene for nettredaktører med lavkvalitets, spammy-koblinger. Det er derfor hvis du har lagt merke til noen innkommende linker med dårlig kvalitet som peker på nettstedet ditt, bør du implementere Google Disavow-verktøy for å gjøre dem utilgjengelige for både søkebots og brukere.

La oss diskutere noen metoder som Google bruker til å bestemme tilbakekoblingspoeng.

Aspekter som tas i betraktning av Google mens du bestemmer poengsummen for tilbakekoblinger.

Domene myndighet, side autoritet og PageRank

En av de viktigste faktorene for å bestemme kvaliteten på innkommende linker er som de kommer. PageRank-modellen er basert på link egenkapital og linkflyt. Jo høyere autoritet av nettstedet, desto mer verdifulle koblingsjuice vil du få gjennom en tilbakekobling.

For å beregne en autoritet på hjemmesiden eller webkilden, kan du bruke Semalt Web Analyzer eller Moz Tool. Ved hjelp av disse verktøyene kan du bestemme Domain Authority og Page Authority for en webkilde. For hver gitt URL får du en score fra 1 til 100. Jo høyere disse tallene er, desto mer verdifullt er linken.

Videre kan du sjekke en autoritet av innkommende linker, ved hjelp av Majestic SEO-programvare. Denne programvaren vil gi deg slike beregninger som "Trust Flow" og "Citation Flow. "I et kompleks vil disse parametrene vise deg en lenkeautoritet av URL-adressen. Jo høyere begge disse beregningene er, jo mer verdifulle en link fra dette nettstedet vil være.

Relevans av innholdsstykket eller webkilden

Google blir mer intelligent i disse dager og kan lett hvor relevant en webkildeinnhold til innkommende link som er plassert i den. Det kan forklares av Googles primære formål å levere ikke bare høy kvalitet, men også maksimalt relevant for brukerens søkeresultat.

Google evaluerer den aktuelle relevansen av en webkilde gjennom sine inngående linker og ankertekstene til disse linkene. Derfor må du være spesielt oppmerksom på relevansen av ankerteksten din. Bruk ditt merkenavn eller søkeord med høy volum som ankertekst for linken din.

Oppnå tilbakekoblinger fra relevante webkilder som tett samsvarer med emnet i ditt eget domene, vil øke nettstedets rangeringsposisjon for bestemte søkeord.

December 22, 2017