Back to Question Center
0

Hvordan bruker jeg Yahoo for tilbakekoblinger?

1 answers:

Vanligvis bruker folk alternative søkemotorer som Yahoo for tilbakekoblinger, når det ikke er noen annen måte å sende inn sin nettside eller blogg til de store som Google selv. Så nedenfor skal jeg vise deg hvordan du bruker Yahoo for tilbakekoblinger. Sett det enkelt, vi skal få Yahoo-svar som vil gi deg disse verdifulle tilbakekoblingene i retur. Vær imidlertid oppmerksom på at saken er å få svarene så naturlige som mulig, for å sikre at de ikke kommer til å bli identifisert som spam - formula vitamina d. Og det er noen andre måter å bruke Yahoo på for tilbakekoblinger - nedenfor skal jeg vise deg en komplett liste som dekker alle mulige alternativer for å fullføre oppgaven. Her er de viktigste punktene for deg å huske, først og fremst:

  • Før alt annet kan du bare bruke Bings webmasterverktøy til å sende inn ditt nettsted eller blogg til Yahoo. Husk at Yahoo selv nå eies av Bing. Derfor blir du omdirigert direkte til Bings webmasterverktøyskasse for å fullføre innleveringsprosedyren din.
  • Tross alt kan du bare prøve å sende inn nettsider eller bloggadresser direkte til Bing-søkemotoren. Hvis du gjør det, ville det ikke være nødvendig å bruke tiden på å prøve å gjøre riktig bruk av Bings webmasterverktøy.

  • Du kan søke om noen bransjelaterte eller nisje-diskusjoner for å håndtere deler av koblingsbyggingsarbeidet. Hvis du vil bruke Yahoo for tilbakekoblinger, er alt du trenger å legge inn noen gode innlegg på Yahoo Answers-tjenesten. På den måten får du ikke bare en verdifull link i retur, men får også ekstra trafikk.
  • Og du kan også bare gå og søke etter de oftest stillte spørsmålene på Yahoo Answers (a. k. en. FAQ) for å forstå mutter og bolter - og levere noen ekstra innlegg relatert til det populære forholdet av nåværende interesse for målgruppen eller markedet nisje.

Videre kan du dykke enda dypere inn i saken. Prøv å tenke på hvert tilfelle i skala - Jeg mener at du også kan ta det sakte, svare bare best mulig måte, og uten nødvendigvis å legge inn en link for hvert nyttig svar av deg. Selvfølgelig vil det ta mye tid, og faktisk uten mange målbare resultater sett på en gang. Likevel anbefales det å jobbe godt i å skape et sterkt og pålitelig merkenavn for hovedvirksomhetsnettstedet eller bloggen. På den måten bør du bevege deg sakte mot hovedmålet med å bygge en sterk tilbakekoblingsprofil - og du har det bra!

Bunnlinje

Arbeider for bare helt tilstrekkelige svar på Yahoo for tilbakekoblinger - her er det du bør huske. Ja, det vil ta mye tid, så du bør være grundig med alle svarene. På den måten, unngå å legge inn svært korte eller for enkle svar - med mindre du vil at de skal se ut som spam. Til slutt, her er det du bør huske - jo flere mennesker lærer om nettstedet ditt eller bloggen på Yahoo-svar (selv om det ikke var noen link tilgjengelig etter innlegget ditt) - jo bedre ting kommer. Nøkkelen her er å betale din tid, og du er ferdig!

December 22, 2017