Back to Question Center
0

Hva er sammenhengen mellom å utføre SEO og backlinks profil?

1 answers:

SEO og tilbakekoblinger er kjent som virkelig uunnværlig og sannsynligvis de mest utfordrende aspektene av den nåværende nettbaserte kampanjen - alt i ett. Selv om prosessen med koblingsbygging som helhet generelt er relatert til off-site søkemotoroptimalisering, har dette allerede viktige området i det siste blitt enda mer kritisk - faktisk driver hvert nettsteds rangeringsfremgang, spesielt gjennom de siste årene. Jeg mener at alle strategier i SEO og tilbakekoblinger kan umiddelbart forandres rolig - bare med en annen tilbakevendende algoritmeoppdatering levert av Google (husk hvor mye frustrasjon ble brakt av Penguin. Ikke sant?). Likevel er det flere grunnleggende punkter både i å håndtere SEO og tilbakekoblinger selv for å holde seg på den gode siden og føle seg trygge - selv på tvers av stadig skiftende virkelighetsbestemmelse over det brede og virkelig omfattende riket av SEO - attrezzatura per il fitness.

Jeg mener at det er flere grunnleggende prinsipper som er godt oversett på tvers av de rent volatile reglene i spillet. Og det er en klar sammenheng mellom den generelle ytelsen i SEO og tilbakekoblinger profilen du har på nettstedet ditt eller bloggen. La meg gi deg noen kulepoeng for å bevise det, samt flere praktiske forslag som forhåpentligvis hjelper deg med å velge de riktige strategiene for dem begge - bare fordi jeg tror at SEO og tilbakekoblinger bare gir mening når de trekkes sammen.

Tre hovedlinkesignaler for SEO - i øynene til Google

1. Ankertekst er trolig det sterkeste signalet du kan bruke til å ta ledelsen og holde deg utenfor konkurransen.

2. Sosial deling er ikke så avgjørende, men det er fortsatt en fullt målbar og veldig ofte langvarig eiendom som anses av søkemotorene.

3. Emne-spesifikk Natur eller bransjespesifikk karakter er den siste primære faktoren for SEO og tilbakekoblinger sendt direkte av de levende brukerne og utbredt innen de interesserte fellesskapene og målmarkedet. Fullstendig bilde av SEO og tilbakekoblinger - Praktiske tilnærminger og forslag

  • Produsere unikt og verdifullt innhold som gir reell verdi til brukeren - og lage Nettstedet eller bloggen din fortjener bare beste backlinks med høyest autoritet og PageRank-poeng. Selvfølgelig er det en veldig tidkrevende og definitivt vanskelig oppgave, men for opprettingskobling vil du alltid ha å tilby en stor verdi proposisjon med dine skrifter. Tross alt, hvorfor skal målgruppen være koblet til nettstedet ditt eller bloggen? Ikke for å si de viktigste industri- eller nisjeinnflytende eller toppbloggere - du må alltid være i deres beste interesse.
  • Gjestepostering for å tjene tilbakekoblinger av høy kvalitet med et DoFollow-attributt, er akkurat den typen koblinger som faktisk fungerer for SEO-formål. I tillegg kan det gi deg en bredere eksponering i nettbasert søk, gitt at du gir en virkelig verdifull artikkel eller blogginnlegg som vil bli spredt på sosiale medier - genererer deg flere aksjer, leder, nevner, abonnementer og selvfølgelig den tryggeste naturlige backlinks på en nesten selvdrevet måte.
  • Selvlagde tilbakekoblinger bør opprettes for enten bedre navigering gjennom nettstedets webstruktur eller link juice (a. k. en. PR og tillit distribusjon) formål bare. Jeg mener her at de tilbakekoblinger generert med bloggkommentarer, gjestelister eller skjemaoppmeldinger nesten alltid devalueres av de store søkemotorene, selvfølgelig når de er gjort uten en klar forståelse. La oss innse det - denne typen lenker kan til og med bli straffet. Dessverre forsøker for mange mennesker å aggressivt legge inn sine sider med så mange selvopprettede linker som mulig - bare for å øke deres SEO. Faktisk vil slike lavkvalitetsforbindelser og andre aktiviteter av en definitivt manipulativ natur imidlertid alltid se spammy eller trickly ut fra Google, og dermed søke om alvorlige rangeringsstraff.

December 22, 2017