Back to Question Center
0

Kan du hjelpe meg med å få SEO fordeler med tilbakekoblinger som er forklart?

1 answers:

Før noe annet, la oss se på hovedordlisten om tilbakekoblinger i SEO. Du bør kjenne disse vanlige vilkårene om weblinker selv og prosessen med å bygge link på en skala. La oss se gjennom de aller grunnleggende om tilbakekoblinger som er forklart med kjernevarsjonene.

Link Juice

Link Juice - står for et generelt estimat, i stedet for en bestemt måling. Link juice er en "makt", "verdi" og "autoritet" av en lenke som er overført fra en nettside til en annen - online casino bonus. Dette begrepet brukes til å referere til kvalitet tilbakekoblinger med DoFollow-attributtet innført i HTML-kode. Slike tilbakekoblinger er vanligvis ment å overføre eller omfordele en av de viktigste weblink-beregningene kjent som PageRank-poengsum.

Tilbakekoblinger med DoFollow

DoFollow-koblinger - er den eneste typen tilbakekoblinger som skal brukes til SEO-formål. Enkelt sagt, en sterk kraft av tilbakekoblinger med DoFollow dreier seg hovedsakelig om deres evne til å passere Link Juice. Disse koblingene tjener til indekseringsformål - jeg mener at de hjelper søke gjennomsøkende bots, navigere gjennom ulike seksjoner og sider på nettstedet ditt eller bloggen. Samtidig tilbyr tilbakekoblinger med DoFollow en ekstern bane som peker på destinasjonssiden andre steder ute på nettet. Det betyr at alle levende brukere har lov til å "følge" banen til en slik koblet tilkobling.

Tilbakekoblinger med NoFollow

NoFollow tilbakekoblinger kan forklares med den andre typen lenker, men har nesten null vekt og innflytelse i SEO. Embedded med NoFollow-taggen, kan disse koblingene ikke passere Link Juice. Derfor har de ingen direkte innvirkning på sidestillingsposisjonen. For eksempel kan NoFollow-koblinger brukes når du må angi en ekstern tilkobling med ikke fullt klarert nettsted eller blogg. Likevel er de fortsatt nyttige for bedre indeksering og kan hjelpe deg med å bygge en mangfoldig portefølje med ulike koblinger med ulik kraft og formål. Og spesielt mangfold er den mest fordelaktige egenskapen til din lenkeprofil. Jeg mener dette signalet er kritisk nok til at Google blir tatt med i betraktningen når det gjelder å tildele søkestillingsposisjoner.

Tilbakekoblinger av lav kvalitet

Denne kategorien med tilbakekoblinger kan forklares som lavkvalitetsforbindelser som vanligvis opprettes i et desperat forsøk på å heve nåværende søkrangeringsposisjoner til enhver pris. Jeg mener at spill på spammy, irrelevante eller til og med ulovlige destinasjoner, disse linkene er mer sannsynlig å skade din samlede SEO innsats, i stedet for å gi noen reell forbedring. Derfor bør du bli advart og styre bort fra lavkvalitetsforbindelser som vanligvis genereres i massive mengder fra koblingshjul (koblingsutvekslinger), PBNs (private blog-nettverk) eller skruppelløse tilbydere som tilbyr tilsynelatende naturlig betalte koblinger til salgs.

Interne linker

Denne typen koblingsbygning brukes til å gi et solid grunnlag for nettstedarkitektur, noe som bidrar til bedre og mer brukervennlig nettleseropplevelse. Interne lenker gir passasjen i samme domene - bare gjør det enklere å navigere gjennom ulike seksjoner og relaterte sider på et nettsted eller en blogg. Vær imidlertid oppmerksom på at en god logisk struktur fortsatt er et ganske målbart signal som kan bidra til en potensielt høyere søkerrangeringsposisjon på lengre sikt, i hvert fall indirekte.

December 22, 2017