Back to Question Center
0

Kan du vise meg hvordan du får tilbakekoblinger uten å skade mine rangeringer?

1 answers:

Før du viser deg hvordan du får tilbakekoblinger på den beste måten og uten å tjene deg selv en alvorlig rangeringstraff, la oss dype dypere inn i saken. Du trenger ikke å si at du skal bygge kvalitetskoblinger for å pumpe mer søketrafikk til ditt nettsted eller blogg. Og det er kanskje den mest åpenbare, men likevel svært store og overveldende oppgaven å "tjene" de fortjente tilbakekoblinger med innholdet ditt. Derfor bør man alltid lage godt innhold for å tiltrekke flere koblinger naturlig, jeg. e - slots inferno promo no deposit. , den sikreste måten mulig. Men spørsmålet gjenstår - hvordan du får tilbakekoblinger med dine helt tiltalende sideskrifter, gitt at du tiltrekker deg et stående publikum og trekker det sammen på nettstedet ditt eller bloggen, vil du allerede ha en god lenkeprofil - bare for å tiltrekke deg mer lojale besøkende og la dem lenke til deg? Innhold er kongen - igjen og igjen

Det betyr at du bør handle proaktivt og begynne å jobbe med ditt unike og relevante sideinnhold akkurat nå. Men du vil vite hvordan du får tilbakekoblinger på en sikker måte, slik at du ikke er bekymret for de potensielt skadelige virkninger som kommer ut over nettstedet ditt eller bloggen, ikke sant? La oss innse det - å unngå straffer knyttet til felles koblingsbygging handler ikke om lykken din - det handler bare om å tjene høyverdige tilbakekoblinger bare naturlig og organisk. Det betyr at det å ha en virkelig naturlig tilbakekobling med en godt gjort ankertekst plassert på en klarert og autoritativ tredjepartskilde som er relevant for din nisje- eller næringsliv - vil aldri bli straffet. Og det kommer uten å si at noen betalte, utvekslings- eller bulkordninger av koblingsbygging bør unngås med mindre du vil heve et rødt flagg med Google og tjene deg en rask og ofte irreversibel rangeringstraff.

Her er hvordan du får tilbakekoblinger av høy kvalitet for å nyte en umiddelbart økt webtrafikk - kvaliteten betyr ikke bare å føle seg trygge, men å tjene deg godt til å bevege hele prosjektet mot sine globale mål i SEO i målestokk. Så nedenfor skal jeg liste deg to hovedtilnærminger som kan bidra til å lage et godt innhold - selvfølgelig, hovedsakelig for å bygge link.

Få en fininnstilt sideinnhold Betaling med kontanter

Gjør oppdraget til erfarne frilansere - prøv å finne de ledende profesjonelle forfattere innen din generelle nisje. Det er ikke en gal tanke - tross alt, å ha alt på plass og spesielt skreddersydd til dine behov, er verdt å betale for. I hvert fall helt fra begynnelsen, til du får momentumet og vil kunne håndtere noen rifter av lydinnhold uten hjelp fra tredjepart. Tips: Rush aldri ut med for hardt oppsummering, du vil bedre oppføre deg beskjedent og starte en god e-post samtale, introdusere deg selv, ditt online-prosjekt, og selvfølgelig bruke nok tid til å evaluere hver lovende innholdskritiker før du ansetter.

Bli altruistisk - gi deg din beste kunnskap Betale med tid

Vanligvis når det gjelder å tjene tilbakekoblinger med eget arbeid, kan de fleste av oss Feil tro på at gjesteblogging er trolig den eneste handlingsløse løsningen. Men det er ikke hele historien, jeg kan forsikre deg. Her er en kort liste over punktpunkter for fremtidig referanse:

  • Prøv å skrive noen standard gjesteposter for å få den fortjente tilbakekoblingen fra bioseksjonen. Det ville være fint for en kickass-start, men denne ruten er ikke så effektiv for å etablere en virkelig kraftig forbindelse.
  • Overvei å investere tid og krefter ved å lage følgende innholdstyper som dekkes mest for å dele med og knytte til, for eksempel praktiske guider, dine egne casestudier, tiltalende infographics, nyttige regneark, etc. Merk: prøv å omforme en del av ditt eksisterende innhold - ikke nødvendig å gjenoppfinne hjulet, ikke sant?
  • Arbeid vedvarende for å lansere en solid online tilstedeværelse på sosiale medier, ikke bare for å fremme ditt linkbare og delbart innhold, men for å forbedre ditt merkenavn eller forretningsmyndighet samtidig.
  • For de mest verdifulle, men likevel ikke tilbakevendbare tilbakekoblinger fra utdannings- eller regjeringstjenester, med den ultimative høye PageRank- og lenkevekten, bør du vurdere å sette opp et stipend, kjøre en konkurranse eller til og med fed smatteri - gi dem en spesialtilpasset artikkelfortelling akkurat hva de vil høre. Husk, de mest verdifulle og safe backlinks er ikke bare penger tross alt.

December 22, 2017