Back to Question Center
0

Hvilke typer tilbakekoblingskode og struktur er best for SEO?

1 answers:

Før vi fortsetter med å gjennomgå standard tilbakekoblingskode og struktur som vanligvis brukes til SEO-formål, la meg begynne med noen grunnleggende definisjoner. Enkelt sagt, hver tilbakekobling (ellers innkommende nettlink) er født når ett nettsted har en nettadresse som fører vei til den andre tredjepartskilden andre steder på Internett - ved å lage en referanse, eller legge til den nettadressen. Og hele settet av innkommende koblinger opprettet for nettstedet gjør sin lenkeprofil. På den måten bruker de store søkemotorene som Google og Bing det til å bestemme den virkelige verdien, populariteten og betydningen av hvert nettsted eller blogg i målestokk - employee scheduling software. Tatt i betraktning at ikke alle av dem er skapt like, vil bare gyte tilbakekoblinger tilfeldig av hensyn til deres maksimale telling aldri gjøre. Når det gjelder organisk linkbygging for SEO-formål, er tingen den eneste linkkvaliteten, i stedet for deres kvantitet.


Som jeg allerede sa, er ikke alle alle født like. Derfor, før noe annet, la oss gjøre forskjell på følgende to hovedtyper av webkoblinger. Faktisk er de preget av HTML-særegenheter i tilbakekoblingskoden, så vel som standardpåvirkningen på hvert nettsted fra synspunktet til SEO.

  • DoFollow tilbakekoblinger brukes ikke bare for å koble to separate nettsider og "trekke" dem sammen, men for å overføre og omfordele kvalitetsmålinger på begge sider. Generelt sett er tilbakekoblinger med DoFollow ofte anerkjent blant de mest avgjørende elementene når det gjelder å tildele søkestillingsposisjoner. Denne typen weblinks brukes til å gi en standard evaluering til PA (side autorisasjon), DA (domenemyndighet), PR (PageRank) og resten av beregninger som brukertillit. Vanligvis blir slike webkoblinger med en DoFollow-attributt i tilbakekoblingskoden satt inn i pressemeldinger, samt blogg- eller artikkelposter. Noen ganger er de funnet i foruminnlegg og kommentarseksjoner.
  • NoFollow tilbakekoblinger er designet for å koble to separate nettsider, jeg. e. , hovedsakelig for navigasjonsformål alene. Det betyr at en NoFollow-tilbakekoblingskodeattributt ikke gir plass til overføring av side eller domene (a. k. en. link juice). Husk at denne tilsynelatende utilstrekkelige forskjellen gir mye mer mening når det gjelder kryptering og indeksering, samt stor beregning av beregninger.

Backlink Kode Struktur i SEO

Hva lager en grunnleggende struktur for tilbakekoblinger i SEO? Faktisk består hver inngående lenke av følgende kjerneelementer: Hypertekst-referanse-tag, anker-tagtekst, linkreferanse og avsluttende tag.

  • Hver tilbakekobling er født med
  • Neste kommer lenke tekst, som starter med tilbakekobling anker tag o fortell søkemotoren web lenken er i ferd med å følge, den er også klikkbar og har en spesiell fargeindikasjon for å holde seg unna resten av tekstinnholdet på siden.
  • Hver hyperkobling slutter med lukkemerket, som bare forteller søkemotorene om lukking av hele hyperkoblingen-taggen.
December 22, 2017