Back to Question Center
0

Hvordan bygge gode kvalitet tilbakekoblinger?

1 answers:

I våre dager er nettstedseierne tvunget til å kjempe for TOP-stillingene på søkeresultat siden som en prosent av konkurransen er veldig høy. For å være synlig blant de mange nisje-relaterte nettstedene, må du opprette en vinnende optimaliseringskampanje og opprette en kvalitetslinkprofil. Siden tidspunktet for den siste Google-rankingsoppdateringen ble det litt vanskelig å bygge lenker til nettstedet ditt - find my super.com. I dag evaluerer Google strengt kvaliteten på innkommende koblinger, og prioriterer bare de tilbakekoblinger som kommer fra autoritative webkilder. Det er derfor alle fremtidsrettede webansvarlige bør være oppmerksomme på hvor du skal bygge backlinks for å oppnå høyeste effektivitet. I denne artikkelen vil vi diskutere effektive teknikker for å få gode tilbakekoblinger av god kvalitet og faktorer som kan hjelpe deg med å øke antall innkommende linker. Måter å skaffe gode tilbakekoblinger av god kvalitet

  • Tilbakekoblinger fra anerkjente webkilder

Den første og mest signifikante faktor som bestemmer kvaliteten på innkommende linker er en autoritet av kildene som disse koblingene kommer fra. For eksempel, hvis du har minst flere tilbakekoblinger fra høy autoritet web kilder vil de gi deg mer link juice så mange innkommende linker fra lavkvalitets nettsteder. Det kan forklares av Google-bevissthet om kvaliteten på innholdet eller utgående koblinger fra slike anerkjente nettsteder. Dessuten bestemmer to Google-rangeringsfaktorer en kvalitet på webkilder - Page Authority and Domain Authority. Hvis en nettkilde har høy PA og DA-beregning, vil Google rangere det høyere på SERP, og gi det mer tillit. Hvis dine innkommende koblinger vises på denne typen nettsteder, vil de bringe mye kvalitetslink juice til websidene dine. For å sjekke om koblingene dine ligger på autoritative webkilder eller ikke, kan du implementere Semalt Web Analyzer-verktøyet.

  • Tilbakekoblinger fra høy PR-sider

PageRank (PR) fungerer som referanse for evaluering av hvert nettsteds rangering på søkemotorer som er indikert av Google. Nettsteder som står på topp har minst 9PR og har mye kvalitet for brukere. Siden 2012 PageRank er ikke så innflytelsesrik som det var på forhånd, men fungerer fortsatt som en standard for å vurdere kvaliteten på webkilden og dets rykte i øynene til brukere og industripartnere. Som standard kan tilbakekoblinger fra 9 eller 10PR nettsteder som Wikipedia, YouTube, Facebook og så videre, bringe mye kvalitetslink juice til sidene dine. Det er imidlertid ikke alltid lett å skaffe innkommende koblinger fra denne typen webkilder. Det er imidlertid noen vanskelige teknikker du kan implementere (du kan lese om dem i vår tidligere artikkel "Hvordan får du listen over Dofollow tilbakekoblinger gratis?"). Jeg anbefaler at du ikke kaster bort tiden din på å prøve å lage lenker på de nye N / A PR-websidene eller ikke relevant for dine nisjeposisjoner. Du vil ikke få noen positive resultater fra det og til og med øke Google-wariness mot domenet ditt.

  • Tilbakekoblinger fra de samme innholdssidene

Hvis du ikke kan bygge dine lenker på høy PR-nettsteder, må du i det minste opprette den på nisje relaterte nettsteder med samme innhold emne. For eksempel, hvis bloggen din handler om søkemotoroptimalisering, vil linkene dine på markedsføringsblogger se naturlig ut. Selv om en blogg har mellomstyre, vil tilbakekoblingene bli vurdert som relevant og kvalitet. Det er derfor før du etablerer partnerrelasjoner med andre nettsteder eller blogger, sørg for at de i det minste henviser til din bransje.

December 22, 2017