Back to Question Center
0

Hvordan oppnå relevant tilbakekoblinger på enkle måter?

1 answers:

Du har kanskje hørt fra våre tidligere artikler om betydningen av koblingsbygging for optimalisering av nettsider. Tilbakekoblinger er avgjørende for SEO på grunn av antall forskjellige faktorer - de forbedrer nettstedets synlighet på søkeresultat siden; de øker nettstedet autoritet i øynene til Google; de skaper en konstant trafikkflyt til et nettsted, og øker domenets omdømme. Så hvis du vil opprette en sterk lenkeprofil for å maksimere søkemotor trafikken din, trenger du en god tilbakekoblingsstrategi som fungerer for deg.


La oss si noen ord om rollen som tilbakekoblinger i optimaliseringsprosessen. Tilbakekoblinger er et enkelt konsept - når noen domener lenker til deg, er den eksterne linken betraktet som en tilbakekobling. Den kritiske rollen i koblingsbygging spiller en kvalitet av kildeform der en kobling kommer - reviews on aspire bdc 3 clearomizer. Søkemotorer vurderer kvaliteten på tilbakekoblingen ved antall spesifikke kriterier som inkluderer en autoritet i domenet, antall og kvalitet på eksterne koblinger som peker på dette domenet, relevansen av innholdet til den koblede nettkilden og så videre. Hvis alle disse kriteriene viser et positivt resultat, vil en nettkilde få en høyere rang.

Hver tilbakekobling gir en viss mengde link juice basert på omdømme, historie og autoritet i et bestemt markedsnisje. Følgelig er tilbakekoblingene fra PR 9 eller 10 nettkilder av høy kvalitet mer effektive enn tilbakekoblinger av lav kvalitet fra spammy-tilknyttede nettsteder som ikke har noen verdi for brukere.

Med alt som er sagt, hvis du vil rangere på Googles søkeresultatsside, må du skaffe relevante og tilbakekoblinger av høy kvalitet fra PR-nettsteder.

I denne artikkelen vil vi diskutere flere vanskelige måter å få kvalitet på tilbakekoblinger enkelt. Håper disse teknikkene vil hjelpe deg med å rangere nettstedet ditt for målrettede søkeord. Så, la oss se nærmere på disse koblingsbyggteknikkene. Enkle måter å få tilbakekoblinger til nettstedet ditt

  • Testimonials

Ved å skrive kvalitetsbevissthet mottar du en mulighet til å berike tilbakekoblingsprofilen din med relevante tilbakekoblinger fra autoritative nettsteder. Når du kjøper noen produkter eller tjenester som er verdt din kreditt, kan du legge igjen en testamente på leverandørens nettsted. Testimonials vil vanligvis ha en link til nettstedet ditt i dem for å bevise at testamente er organisk opprettet. Det vil hjelpe deg å få enkle tilbakekoblinger til nettstedet ditt uten å bruke noen prosent. Hvis de legger en nofollow-kobling til ditt vitnesbyrd, kan du be dem om å endre det på en follow-live link. RSS-kataloger

Du kan finne mange RSS-kataloger over nettet som lar brukerne utforske forskjellige blogger, fora eller webkilder om ulike emner. Det er en perfekt mulighet for ethvert nettsted for å få en gratis tilbakekobling av tilbakekobling fra en av disse relevante katalogene. Alt du trenger er å sende inn RSS-feed til disse katalogene. Du kan gjøre enten manuelt eller automatisk. Hvis du vil gjøre det automatisk, kan du bruke et program som heter Fast RSS Submitter. Dette programmet vil hjelpe deg med å sende inn domenet ditt til over 100 RSS-kataloger automatisk, og sparer mye tid og innsats.

December 22, 2017