Back to Question Center
0

Kan du hjelpe meg med topp SEO-strategi for å få best tilbakekoblinger i 2016?

1 answers:

Hva er den riktige tilnærmingen til beste backlinks i 2016, spesielt fra synspunktet for SEO? Jeg tror at for øyeblikket fungerer den beste måten å effektiv linkbygging diskret for å holde alt godt jordet og fullt kontrollerbart. Mange SEOs og ekspert webmastere tror at å ha tilbakevendende kontroller for å utelukke alle utdaterte og linkbyggingsstrategier, ville være nøkkelen til å kjøre SEO best mulig med backlinks i 2016. Jeg mener at det ikke er noen universell strategi i søkemotoroptimaliseringen med 100% garantert og uansett forutsigbare resultater å være rimelig forventet for søkeresultatene i lengre tid.

Unngå vanlige feil

Vel, det eneste vi kan gjøre - jeg burde innrømme - er å tydeliggjøre at du bruker uprøvede og ikke helt pålitelige metoder av lenkebygging. Jeg mener at du alltid må tenke to ganger før du søker på alle de nylig oppførte trendige triksene i SEO, uansett hvor lovende de kan se ved første øyekast - cheap high ram dedicated server. Så, du bør bedre glemme slike "innovasjoner" selvfølgelig, med mindre du opptrer proaktivt og allerede har en klar forståelse - akkurat hva du skal gjøre og for hvilken spesiell hensikt. Likevel tror jeg at nesten alle kan få et bevist resultat i å bygge en sterk lenkeprofil for nettstedet eller bloggen. Jeg mener at det er flere eldre skole- og bruksbestemte måter å best tilbakekoblinger i 2016, selv uten å ansette et team med virkelig erfarne seo eller apt webmastere som ruller i bransjen i årevis. Nedenfor skal jeg få en kort oversikt over mine toppvalgte praksis og klare visjon hvor du skal begynne å bygge kvalitetskoblinger for å forbedre din SEO i målestokk.

Kategoriser din lenkeprofil

La oss ta det for gitt - alle innkommende linker kan deles inn i "to" lag. Enkelt sagt, alt avhenger vanligvis av sine kilder og den mest hensiktsmessige tiden til å begynne å bygge dem uten å se mistenkelig ut fra synspunktene til de store søkemotorene som Google selv. Føl deg trygg på de vanligste fallgruvene og straffer som plutselig kan slippe rangeringene dine - nesten på kort tid. For å være på den sikre siden, bør du følge det rette forløpet fra begynnelsen. På den måten anbefaler jeg å kategorisere linkoppbyggingsmulighetene, slik:

Nivå 1 Lenker

  1. Topp relevante artikler om Wiki.
  2. Lokale kataloginnlegg.
  3. Bransjelaterte forretningsfortegnelser.
  4. Utvalgte artikkelen kataloger for å koble tilbake til ditt nettsted eller blogg (Jeg anbefaler følgende til å prøve først og fremst - Ezinearticles. com, GoArticles. com eller Articlebase. com).

Tier 2 Linker

  1. Bygger sosiale medier tilstedeværelse med lansering av forretningsprofiler på de mest overfylte plattformene som Facebook, Twitter, LinkedIn. (Hint: Du kan prøve å bruke FanPageRobot, et praktisk verktøy for å legge inn linkene dine på de populære sosiale medier på en nesten selvdrevet måte.
  2. Gjesteblogginnlegging for å tjene en tilbakekobling i retur).
  3. Kommenterer nisje-relevante blogger.
  4. Bli involvert i varme diskusjoner på bransjelaterte blogger, forum og nettsteder for spørsmål og svar. (Tips: før noe annet, anbefaler jeg å prøve å bygge tilbakekoblinger fra Quora og LinkedIn Answers).
  5. Video markedsføring på YouTube Verdens nest besøkte nettsted bør aldri undervurderes. Ikke nøl med å starte videokanalen din og kjøre en svært effektiv online markedsføring med merkenavn, i tråd med å ta mange verdifulle lenker samtidig.(Hint: Du kan ha et par øyeblikkelig opprettede linker - bare fylle inn hoveddelene i profilen din tilgjengelig for å droppe tilbakekoblinger med ditt nettsted eller blogg som standard).
December 22, 2017