Back to Question Center
0

Kan du hjelpe meg med topp SEO-strategi for å få best tilbakekoblinger i 2016?

1 answers:

Hva er den riktige tilnærmingen til beste backlinks i 2016, spesielt fra synspunktet for SEO? Jeg tror at for øyeblikket fungerer den beste måten å effektiv linkbygging diskret for å holde alt godt jordet og fullt kontrollerbart. Mange SEOs og ekspert webmastere tror at å ha tilbakevendende kontroller for å utelukke alle utdaterte og linkbyggingsstrategier, ville være nøkkelen til å kjøre SEO best mulig med backlinks i 2016. Jeg mener at det ikke er noen universell strategi i søkemotoroptimaliseringen med 100% garantert og uansett forutsigbare resultater å være rimelig forventet for søkeresultatene i lengre tid.

Unngå vanlige feil

Vel, det eneste vi kan gjøre - jeg burde innrømme - er å tydeliggjøre at du bruker uprøvede og ikke helt pålitelige metoder av lenkebygging - for sale okoboji iowa. Jeg mener at du alltid må tenke to ganger før du søker på alle de nylig oppførte trendige triksene i SEO, uansett hvor lovende de kan se ved første øyekast. Så, du bør bedre glemme slike "innovasjoner" selvfølgelig, med mindre du opptrer proaktivt og allerede har en klar forståelse - akkurat hva du skal gjøre og for hvilken spesiell hensikt. Likevel tror jeg at nesten alle kan få et bevist resultat i å bygge en sterk lenkeprofil for nettstedet eller bloggen. Jeg mener at det er flere eldre skole- og bruksbestemte måter å best tilbakekoblinger i 2016, selv uten å ansette et team med virkelig erfarne seo eller apt webmastere som ruller i bransjen i årevis. Nedenfor skal jeg få en kort oversikt over mine toppvalgte praksis og klare visjon hvor du skal begynne å bygge kvalitetskoblinger for å forbedre din SEO i målestokk.

Kategoriser din lenkeprofil

La oss ta det for gitt - alle innkommende linker kan deles inn i "to" lag. Enkelt sagt, alt avhenger vanligvis av sine kilder og den mest hensiktsmessige tiden til å begynne å bygge dem uten å se mistenkelig ut fra synspunktene til de store søkemotorene som Google selv. Føl deg trygg på de vanligste fallgruvene og straffer som plutselig kan slippe rangeringene dine - nesten på kort tid. For å være på den sikre siden, bør du følge det rette forløpet fra begynnelsen. På den måten anbefaler jeg å kategorisere linkoppbyggingsmulighetene, slik:

Nivå 1 Lenker

  1. Topp relevante artikler om Wiki.
  2. Lokale kataloginnlegg.
  3. Bransjelaterte forretningsfortegnelser.
  4. Utvalgte artikkelen kataloger for å koble tilbake til ditt nettsted eller blogg (Jeg anbefaler følgende til å prøve først og fremst - Ezinearticles. com, GoArticles. com eller Articlebase. com).

Tier 2 Linker

  1. Bygger sosiale medier tilstedeværelse med lansering av forretningsprofiler på de mest overfylte plattformene som Facebook, Twitter, LinkedIn. (Hint: Du kan prøve å bruke FanPageRobot, et praktisk verktøy for å legge inn linkene dine på de populære sosiale medier på en nesten selvdrevet måte.
  2. Gjesteblogginnlegging for å tjene en tilbakekobling i retur).
  3. Kommenterer nisje-relevante blogger.
  4. Bli involvert i varme diskusjoner på bransjelaterte blogger, forum og nettsteder for spørsmål og svar. (Tips: før noe annet, anbefaler jeg å prøve å bygge tilbakekoblinger fra Quora og LinkedIn Answers).
  5. Video markedsføring på YouTube Verdens nest besøkte nettsted bør aldri undervurderes. Ikke nøl med å starte videokanalen din og kjøre en svært effektiv online markedsføring med merkenavn, i tråd med å ta mange verdifulle lenker samtidig.(Hint: Du kan ha et par øyeblikkelig opprettede linker - bare fylle inn hoveddelene i profilen din tilgjengelig for å droppe tilbakekoblinger med ditt nettsted eller blogg som standard).
December 22, 2017