Back to Question Center
0

Hvordan bygge en vinnende innholdsstrategi som Brian Dean, Backlinko SEO Tool Creator?

1 answers:

Ifølge søkemotoroptimaliseringsregler, må alle webkilder, spesielt innholdsrettet, produsere innhold på jevnlig basis. Men hva er standardfrekvensen for innholdsutgivelse? I virkeligheten er det ikke noe slikt som en standard eller ideell frekvens fordi alt avhenger av nisjeplassen din, forretningsmålene dine og målgruppen din. Selvfølgelig kan det være bra for deg å publisere innhold når du har noe å dele med publikum. Men du må være klar for at innholdet ditt ikke vil bli høyt verdsatt og raskt forsvinner.

I denne artikkelen vil jeg dele med deg mine tanker om dette emnet og bevise hvorfor "mindre er mer" innholdsstrategi er bra for forretningsfremme - windows 2008 vps cheap.

Du kan få mange liker og aksjer, få flere innkommende linker og tiltrekke seg mer målrettet trafikk som implementerer "mindre er mer" tilnærming. Brian Dean, eieren av Backlinko SEO verktøy, har utført sin innholdsstrategi til stor effekt. Han har publisert den begrensede mengden av SEO-innlegg de siste årene. Alle disse innleggene har drevet mye målrettet trafikk til hans nettsted og gjort den til en av de mest autoritative webkildene på nettet. Noen av hans innlegg fortjente 3000 aksjer og mer enn to hundre organiske lenker fra relevante og autoritative kilder. Så, som du kan se, har Backlinko SEO Tool Owner implementert "mindre er mer" innhold tilnærming.

"Mindre er mer" innholdsstrategi

Mindre er mer innholdsstrategi krever kun høykvalitets forskningsbasert innholdspublikasjon. Du må engasjere brukere med denne typen innhold og holde oppmerksomheten til neste publikasjon. Det gjør at du kan bygge et publikum ved å demonstrere din ekspertise og omdømme.

Denne enkle, men kreative innholdsstrategien krever:

  • Høy kvalitet, unikt innhold fra forskning til casestudier;
  • Refererbart innhold;
  • Omfattende innhold inkludert kurasjon;
  • Lange formtekster;
  • Forskningsbaserte tekster;
  • Sterkt fokus på forsterkning og forfremmelse.


"Mindre er mer" strategi perfekt for de webansvarlige som legger vekt på kvaliteten på innholdet de publiserer heller enn kvantitet. Forsker og skaper høy kvalitet innhold en gang i måneden kan ta mer tid og innsats enn å publisere flere innlegg per uke.

Denne tilnærmingen er ikke egnet for alle webkilder. For eksempel er det ikke fornuftig å bruke for underholdning eller utdanningsblogger eller sosiale medier, da disse plattformene krever hyppigere publikasjoner.

Som jeg ble nevnt før det beste eksemplet om "mindre er mer", er innholdsstrategi Brian Dean-publikasjoner på Backlinko SEO nettsted. Han produserer sine forskningsbaserte og refererbare artikler hver 4. uke eller så. Til tross for denne sjeldne innholdsutgivelsen ser brukerne frem til sine friske artikler.

Statistikk viser at Brian Dean content publishing tilnærming er resultativ som gjennomsnittlig og median aksjer for alle 53 innlegg er utrolig høy. Gjennomsnittlig antall aksjer er 2.490, og medianen er 1.280. Det gjennomsnittlige antallet unike koblingsdomener er også overraskende - 275 per innlegg og 175 per median. Alle hans innlegg i komplekset har tiltrukket nesten 4 millioner besøkende og 11 millioner sidebeskrivere. Det viser hvordan en smart tilnærming til innholdskampanjen kan drastisk endre webstedsreguleringer og øke nettstedautoriteten i et digitalt marked.

December 22, 2017