Back to Question Center
0

Var det enkelt å få høye PR-tilbakekoblinger i 2016?

1 answers:

Har du noen gang lurt på hvilken verdi tilbakekoblinger kan bringe til din kampanje for kampanjer? Ved ordet "verdi :," mener jeg ikke link juice du kommer til nettstedet ditt via eksterne linker. Jeg snakker om avkastning på investering i form av din online virksomhet høye inntekter. Det er mange nettsteder som selger koblinger og senere, hvis det er høy etterspørsel, er det mange av dem som vil betale for link juice. La oss diskutere hvordan disse aktivitetene kan påvirke vår innsats for optimalisering av søkemotoren - vendita staccionata. Ved først å ta en nærmere titt på koblingen kjøp og salg industri.

high pr backlinks 2016

Link kjøp og salg

Så lenge Google har akseptert tilbakekoblinger som en rangeringsfaktor, vil tilbakekoblinger være av stor etterspørsel blant eiere og webansvarlige.

Lenken som kjøpte bommen skjedde i midten av 2000-tallet, og endret hele bransjen for alltid. På den tiden hadde hele næringen vokst rundt å selge tilbakekoblinger. Noen webkilder ga tilbakekoblinger på leiebasis. Prissetting for en Renault-kobling startet fra $ 30 per måned. Disse koblingene fungerte som sidebar lenker.

Etter en stund begynte Google, så vel som andre viktige søkemotorer, å straffe nettsteder som hadde vært offentlig salgslinker via meglerwebsteder eller fora. Disse sanksjonene forårsaket en nedgradering i nettsiderrangeringer eller de-indeksering.

Selv disse alvorlige Google-straffer stoppet imidlertid ikke tilbakekobling som solgte industriutvikling. De hvorfor kjøpe og selge tilbakekoblinger fant de nye måtene å gjøre det vanskeligere for søkemotorer å oppdage deres aktiviteter.

Ifølge Googles retningslinjer, aksepterer kjøp eller salg av tilbakekoblinger som passerer PageRank som et alvorlig regelbrudd. Hvis du har blitt oppdaget i innkjøpslinker for å forbedre nettstedrangeringen, vil nettstedet ditt sannsynligvis få straffer fra Google. Det er derfor, hvis du er engasjert i disse aktivitetene, må du realisere risikoen. Kjøp og selg tilbakekoblinger i 2016

  • Betalte gjesteposter

For å finne nettsteder som gir mulighet til å legg inn et betalt innhold på sine sider, du trenger bare å sette inn "buy guest post" -spørsmål i Google søkefelt. Noen av disse tjenestene vil gi deg autentisk linkbyggingstjeneste og belaste tilsvarende. Det er imidlertid også mange mellomkvalitets nettsteder med rimelige priser. Det er noen forslag til skriftlige toppkvalitets gjesteinnlegg i motsetning til en tilbakekobling. I dette tilfellet er partene enige om å samarbeide gratis.

  • Innkjøpslinker fra bloggere

Mange tilbakekoblinger i 2016 ble opprettet av private linkkjøp fra bloggere. Disse koblingene forblir uoppdagbare av søkemotorer og gir sjelden noen problemer. Mange bloggere kjenner den virkelige verdien av tilbakekoblinger og krever betaling for hver kobling de legger. Videre er det verdt å nevne at noen favorittbloggere er enige om å sette en artikkel med en lenke bare i en eller to dager. Den største andelen blogger som selger tilbakekoblinger er plassert i følgende markedsnicher - mote, fast eiendom, reiser, finans, utdanning, sport. Den gjennomsnittlige kostnaden ved å kjøpe høye PR-tilbakekoblinger i 2016 var $ 300 på mellomkvalitets webkilder, og mer enn $ 3000 på de populære populære områdene av høy kvalitet.

December 22, 2017