Back to Question Center
0

Er det mulig å kjøpe GOV tilbakekoblinger?

1 answers:

Når det kommer til de kraftigste tilbakekoblingene fra regjeringens nettsteder og bloggsider, er det en ting du bør forstå først og fremst. Saken er at du faktisk ikke kan kjøpe GOV tilbakekoblinger, du kan bare tjene dem. Derfor kommer jeg til å vise deg prosessen med å tjene disse verdifulle tilbakekoblingene på flere bruksbevisste måter jeg nylig har testet for min egen nettside. Og det ville være en definitivt tidkrevende oppgave, jeg burde innrømme. Men du vil fortsatt nyte sin kraftfulle autoritetsfaktor, ikke sant? Så, her er hvordan du kan kjøpe GOV tilbakekoblinger - investerer bare din tid og krefter i ett av følgende: kommenterer regjeringens blogger, skriver om en statlig institusjon eller noen tilknyttede organer, intervjuer et byrå eller fellesskapsmedlem, bygger en ressursside, så vel som dristig smigrende for å få det fortjente tilbakekoblinger i retur - scholl velet. Så, la oss se gjennom hvert tilfelle som kan tillate hjelp til å kjøpe GOV tilbakekoblinger - betale med arbeidet ditt for det.

Kommentering på offentlige blogger

Leaving comments on dot GOV blogger er blant de vanligste måtene å tjene statslige tilbakekoblinger. I likhet med å kommentere andre steder på Internett, er oppgaven imidlertid ikke så enkel som det kan virke ved første øyekast. Saken er at løveandelen av beslektede nettsteder ikke er tillatt for å kommentere, eller i det minste er svært sannsynlig å tilby bare ikke-følger backlinks. Så, du må bruke mye tid på å finne de riktige kandidatene for å få kommentarkoblinger. Det ville være den mest utfordrende oppgaven her.

Skriv om institusjonen eller tilhørende organ

Mer oppmerksomhet på nettstedet ditt eller bloggen - skriv en god artikkel om regjeringsinstitusjonen eller den tilhørende kroppen. Du kan like godt skrive om en politiker - intervjuer et byråmedlem, eller en stor samfunnsinflytende er også en brukervennlig måte å få tak i noen tilbakekoblinger. For eksempel vil skape en nisjeartikkel eller diskusjon i energisektoren være en velformulert beslutning for de som bygger energieffektive hus, maskiner, eller involvert i enhver annen alliert og svært relevant industri eller nisje. De som for eksempel handler med kjemi eller apotek, kan finne en perfekt kamp med miljøvernorganer, eller helseorganisasjoner eid av regjeringer.

Intervjueringsbyrå eller fellesskapsmedlem

I likhet med den forrige metoden, intervjuer en politiker eller noen nært beslektede individer, er det også en fin sjanse til å tjene tilbakekoblinger fra statlige nettsteder. Alt du trenger her er å varsle den intervjuede personen og få alt avgjort på forhånd - før du begynte å jobbe med den verdifulle artikkelen og til slutt få en link tilbake til ditt nettsted eller blogg. Hint: Vurder å velge nylig foreslått lov som forventes å påvirke ditt eget online-prosjekt eller virksomhet i det hele tatt.

Bygg Ressursside

Avhengig av nisje, kan det være en veldig smart løsning å bygge en ressursside.I enkelte tilfeller, for eksempel med lokal virksomhet, bør du vurdere å lage ressurs sider for å gi praktisk informasjon om lokal lovgivning eller offisielle regler som ville være nyttig for lokale brukere. Også, vurder å bli oppført på noen allerede eksisterende ressursider som ofte eies av mange offentlige nettsteder.

Fet Flattering

Tross alt er smiger nesten alltid en garantert og bevist måte å kjøpe GOV tilbakekoblinger fra statlige institusjoner. Alt du trenger er å finne de rette smertepunktene av høyeste betydning - og bare uttale med innholdet ditt nøyaktig hva de vil høre. Selvfølgelig må du ha den faktiske følelsen selvfølgelig - og fremme innholdet ditt så vedvarende som mulig.

December 22, 2017