Back to Question Center
0

Vil det være lett å få tilbakekoblinger i 2018?

1 answers:

Linkerbygging har alltid hatt en primær rolle i søkemotoroptimalisering. Imidlertid har metodene for å bygge linker blitt endret hvert år. Den største dukket opp i 2013 da Google opprettet sin Penguin-oppdatering. Denne oppdateringen viste alle punkter tydelige, øker verdien av kvaliteten på innkommende koblinger og devaluerer alle spammy linker - hospedagem de sites 30 dias gratis ativação imediata.

I våre dager er linkbygging et svært kontroversielt problem. En spesialist hevder at verdien av eksterne koblinger har gått ned, mens andre hevder at dens betydning har økt kontinuerlig gjennom årene. Disse misforståelsene er forårsaket av devaluering av koblinger spam, og de konstante Google-oppdateringene som endrer prioriteter i denne sfæren.


Uansett hva du har hørt om linkbygging, påvirker det likevel direkte nettstedets rangeringer. Ingen nettside kan rangere høyt på SERP uten kvalitet og relevante innkommende linker.

For tiden, 2017 år kommer til en slutt, og vi er på kvelden for 2018 juleferie. Google kjemper fortsatt mot spammy link building teknikker og premie relevante innkommende linker. Spammy link byggteknikker har gått i glemsel. Flere og flere webmastere bestemmer seg for å investere i kvalitetsinnholdsarbeid og linkbygging. Det fører til høy konkurranse på dette feltet.

Man kan ikke unngå å lure på hva som vil være de nye endringene som vi kan oppleve i koblingsbyggingsområdet i 2018. Som en velstående nettsideeier må du være klar over hva som skal fungere og hva som ikke er.

I denne artikkelen vil du finne noen fremtidssikre måter å få deg til å bli på toppen av søkemotoroptimaliseringsspillet.

Hvor lett får du tilbakekoblinger i 2018?
  • Gjør alt manuelt
  • Vi ​​lever i den helt automatiserte verden der ting som er opprettet manuelt, har en høy verdi, spesielt i koblingsbygg. Pass på at du refererer til markedets nisjeledere for å skaffe mer kvalitet tilbakekoblinger. Ikke gå for å automatisere e-postmeldinger ettersom de er tiltrukket som spam av adressaten.

    Videre faller ikke for automatisert koblingsbyggingsprogramvare, da det kan påvirke nettstedsposisjonene og merkets omdømme negativt. Jeg anbefaler på det sterkeste å henvise til profesjonelle SEO-eksperter som kan bygge lenker til nettstedet ditt manuelt.

    Det er en favoritt innholdsøkende teknikk som brukes av SEO-spesialister for å få koblinger til en webkilde. Det er basert på å finne et kvalitetsinnhold i din nisje som allerede er ansett som en anerkjent kilde, og søker etter muligheter til å skape bedre innhold i samme melding.

    Du må følge med på de nye innholdspublikasjonene i markedsnissen din for å sette linkene dine der ute. Hvis dette innholdet publiseres på en anerkjent webkilde, har det sannsynligvis allerede høy rangering. Derfor er det en utmerket mulighet for deg å få link juice fra autoritetskilde. Ved å skape forskningsbasert innhold kan du slå opp den opprinnelige og få et godt svar på det.

    December 22, 2017