Back to Question Center
0

Hvordan skal vi lage enkle backlinks i 2019?

1 answers:

Søkemotoroptimalisering kan være ganske vanskelig og skremmende, spesielt for unge spesialister uten viss erfaring. Denne sfæren inkluderer mange optimaliseringsteknikker, statistikk, verktøy, programmer og algoritmeoppdateringer. Videre er digital markedsføring ikke stabil markedssjikt. Flere og flere nyheter vises daglig i denne sfæren, og det er komplisert selv for eksperter å holde tritt med all innkommende informasjon - wagerweb deposit bonus. Til tross for alle disse vanskelighetene, er det en enkel måte å tenke på SEO. Denne prosessen består av tre sammenhengende og sammenkoblede komponenter som tjener til å øke trafikken. Disse elementene inkluderer - innhold, innkommende koblinger og sosiale medier. Gjennomføring av disse optimaliseringsteknikkene på riktig måte, vil du enkelt få tilbakekoblinger i 2019. Du må betale betydelig oppmerksomhet til alle disse tre optimaliseringstrinnene som de er nødvendige for en hvilken som helst moderne SEO-kampanje for å lykkes. Hvis du savner minst ett optimaliseringsstadium, vil du ende opp på den 10. Google SERP-siden med en ekstremt lav trafikkstrøm.

Før vi begynner å diskutere disse tre kjerneelementene, er det noen ting å forstå om hvordan de jobber i komplekset.


SEO komponenter sammenheng

Det er viktig å ha innhold, tilbakekoblinger og sosiale medier som i komplekset skaper de et vellykket optimaliseringsinitiativ. For å utføre en kvalitets og sofistikert nettsideoptimalisering, kan du ikke gå av en av disse komponentene, fordi vinnende optimaliseringsprosedyre krever å være flittig i hvert av disse tre områdene. Videre styrker hver av disse kjerne-SEO-komponentene de andre. Hvis en komponent, e. g. , innholdet er utført på riktig måte, andre to elementer (tilbakekoblinger og sosiale medier) vil mest sannsynlig gi verdi til webkilden din. Å gjøre søkemotoroptimalisering på riktig måte er massevis av etterfølgende og gjennomtenkt arbeid. Du kan ikke gjøre noen snarveier i optimaliseringskampanjen din, da det forårsaker skadelig effekt på nettstedet ditt, og ødelegger innsatsen din i andre optimaliseringsområder. Heldigvis kan du henvise til spesialister i SEO. Både frilansere og interne SEO-eksperter kan hjelpe deg med å oppfylle dine forretningsmål.

Så, la oss diskutere disse tre SEO-komponentene som er ekstremt viktige for å få tilbake tilbakekoblinger i 2019.

1. Innhold

Innhold er et første kjerneelement i enhver optimaliseringskampanje fordi innholdet fortsatt er en konge. Det påvirker direkte brukeropplevelsen med nettstedet ditt og viser din profesjonalitet i bransjen. Hvert nettsted har innhold som bare søkemotorer kan observere, dette innholdet kalles meta innhold. Det er derfor du må sørge for at du ikke bare lager et kvalitets- og forskningsbasert innhold, men også optimaliser metadataene dine, for eksempel nettadresser, titler, beskrivelser, overskrifter og roboter. tekst.

Selv om du kanskje har et godt optimalisert og godt designet nettsted, er du ikke ferdig med søkemotoroptimalisering. En blogg kan være et utmerket bidrag til nettstedet ditt SEO optimalisering. Jeg anbefaler på det sterkeste at du ikke forsømmer å blogge da kvalitetsinnhold tiltrekker brukere fra søk og gjør dem dypere på sidens sider.

Hvis du vil være en god blogger og tiltrekke nye kunder til sidene dine, må du følge de følgende trinnene: Opprett kontinuerlig noe nytt

Du må publisere nye artikler på sidene på bloggen din for å vise søkemotorer at din webkilde er aktiv og levende. Jo oftere bloggen din er oppdatert, jo bedre svar får du fra Google. Derfor må du holde bloggen frisk.

  • Gi brukerne nyttige opplysninger

Din blogg suksess er avhengig av antall innholdslesere. Derfor må du være spesielt oppmerksom på kvaliteten på innholdet du publiserer på bloggen din. Brukerne vil ikke bruke tiden sin til å lese ikke unikt, irrelevant og lavkvalitets innhold. Du må engasjere dem med noe unikt og aktuelt. Innholdet ditt bør være så godt å få leserne til å dele det med hverandre.

2. Tilbakekoblinger

Linkbyggeteknikker inkluderer gjesteblogging, pressemelding, kommentarer og annen linkgenereringstaktikk.

Linkbygging er viktig for merkevareoptimalisering og markedsføring fordi søkemotorer anerkjenner nettstedet ditt og omdømme basert på hvilke typer nettsteder som knytter til deg. Jo flere webkilder av høy kvalitet er koblet til deg, desto høyere vil du rangere på søkeresultatsiden. For å oppnå kvalitetslänkjuice fra autoritative nettsteder må du være en god kvalitet nettside med unikt og relevant innhold og godt omdømme blant brukerne.

For å finne autoritative webkilder i din nisje, må du gjennomføre markedsundersøkelser og finne blogger og nettsteder som temaatisk relaterer seg til deg og tillate gjestepostering. Deretter må du kontakte disse nettstedene og spørre om linkmuligheter for deg. Sørg for at du bygger follow-linker, da bare denne typen tilbakekoblinger kan gi verdifull koblingsjuice til nettstedet ditt. Ingen nettsteder kan lykkes i søkemotoroptimalisering med mindre andre nettsteder knytter til den.

La oss diskutere hva de beste måtene å få kvalitet tilbakekoblinger til nettstedet ditt er:

  • Gjesteblogg
) Prosessen hvordan du kan få tilbakekoblinger gjennom gjesteblogging, har jeg tidligere beskrevet i denne artikkelen. Det er det beste alternativet for å bygge koblinger som det sjelden ser etter søkemotorer som spam. Videre er det en god mulighet til å kommunisere med målgruppen og tiltrekke nye potensielle kunder til ditt merke.

  • Pressemeldinger

Å lage pressemeldinger er en ganske enkel måte å forbedre merkevarekjenningen din og fortelle folk om dine nyheter og endringer. Alt du trenger er å utvikle et godt skrevet stykke om noe begivenhetsrikt i ditt firma og sende det til et pressemelding distribusjonsfirma.

En organisk måte å skaffe kvalitetslink-juice til, er å skape verdifullt innhold som brukerne vil dele og like. Nøkkelen til suksess er å publisere forskningsbaserte utestående materialer som følger med infographics med jevne mellomrom.

Det er rimelig å legge til webkilden i forretningskataloger fordi det fortsatt er mange som søker på nødvendige organisasjoner gjennom disse katalogene. Lenker fra enhver anerkjent kilde vil bidra til å forbedre nettstedets rangering, så ikke gå glipp av din sjanse. Det er mange tjenester på nettet som gir nettstedseiere muligheter til å bygge lenker fra store lokale kataloger.

  • Få konkurrentens tilbakekoblinger

Du kan dra nytte av dine nisjeinteressenter i markedet som allerede har satset på linkbygging. Først og fremst må du utføre en konkurransedyktig analyse og oppdage dine TOP5 nisjerivaler. Identifiser deretter koblingene dine konkurrenter har, og kilder hvorfra disse linkene kommer fra. Finn dine konkurrenter lenke givere og spørre om link muligheter for bedriften din.

3. Sosiale medier

For å være aktiv på sosiale medier, er billetten din til den høyeste posisjonen på SERP. Sosiale medier i våre dager er en integrert del av søkemotoroptimalisering. Gjennom sosiale medier kan du kontakte kundene dine og etablere med seg vennlige forhold. Bare å få mange liker og aksjer kan rampe opp en side autoritet, og dermed sin rangering, noe som resulterer i mer sosial trafikk til det.

Når du utfører din sosiale media-markedsføringskampanje, må du huske følgende tips:

Hvis du etablerer merkevaren din på en av de populære sosiale medieplattformene som Google+, Facebook eller Twitter, du må jobbe under det på daglig basis. Det er ikke nok å publisere et innlegg en gang i uken da dine etterfølgere raskt vil kjede deg og følge deg. Så, hvis du vil lykkes i sosial arena, må du gi dine følgere med daglige innlegg på spennende emner, spørreundersøkelser og konkurranser.Du må bruke alle mulige måter å kontakte publikum og gjøre det lojalt mot merkevaren din.

Finn de sosiale nisjer som er relevante for din bransje. Selvfølgelig er det et MUST å opprette din bedriftskonto på Facebook, Instagram og Twitter, men disse plattformene er bare en brøkdel av de sosiale sidene som er tilgjengelige for deg. Det er rimelig å se etter andre sosiale nettsteder som tjener nisjer av målrettede kunder. Konklusjonen

De tre komponentene jeg beskrev i denne artikkelen (innhold, linkbygging og sosiale medier) er avgjørende for forretningsfremmende i 2019. SEO suksess er mulig, men ikke uten hver av disse kjerneelementene til stede og riktig å være engasjert. I dag er det vanskelig å spille søkemotorer og høyere rang med noen smarte triks. Derfor må du investere tid og innsats for å skape god optimaliseringskampanje. Som et resultat vil du få en høy avkastning på investeringen.

Du må ha en seriøs tilnærming til optimaliseringskampanjen din og bygge en plan som må bygge på eksterne koblinger fra autoritative kilder i din nisje, og skape kvalitets- og forskningsbasert innhold som optimaliserer ved relevant og høyt volum søkeord, og til slutt skape en sterk sosial tilstedeværelse, da det største antallet potensielle kunder bruker sosiale nettverk hver dag.

Så lenge du sikrer at din optimalisering på stedet (webdesign, interlinking, innholdsmarkedsføring, søkeordforskning, metadataoptimalisering) ruller jevnt; du har en effektiv og vinnende linkbyggingskampanje og markedsfører merkevaren din på sosiale medier, du skal lykkes i nettbasert virksomhet.

December 22, 2017