Back to Question Center
0

Hvordan kan kommentarer tilbakekoblinger forbedre min rangering på SERP?

1 answers:

Du har sikkert hørt mye forferdelig informasjon om å bygge kommentar tilbakekoblinger og negativt predisposed til denne teknikken. Men jeg vil at du tar et øyeblikk og nærmer deg denne strategien med et åpent sinn. Til tross for dårlig strategi for denne strategien kan bruk av bloggkommentarer som tilbakekoblingsstrategi hjelpe deg med å etablere gode relasjoner med dine potensielle kunder og bygge merkevaremyndigheten din i ditt nisje i markedet. Du må imidlertid ha en riktig tilnærming til å lage tilbakekoblinger til tilbakemelding for å få et godt SEO-resultat. Ellers vil du se mistenkelig i søkemotorene og kan til og med få straffer for spammy linkbyggeteknikker - paket site.

I denne artikkelen vil vi diskutere nye måter å skaffe link juice fra kommentarer. Du kan glemme alt du har lest før. Tilnærmingen vi skal dele med deg, ser ikke ut som noen andre koblingsbyggteknikker som krever bruk av dofollow, nofollow, søkeord eller andre ting du pleide å høre.

Den nye måten å få tilbakemelding på tilbakemelding

La oss diskutere hvilke stadier du må følge for å få kvalitetskommentarer tilbakekoblinger innen kort tid.

  • Finn de rette bloggene

På den første fasen av din linkbyggingskampanje, må du finne de rette bloggene for å generere linkene dine der. Du må utføre din nisjeforskning på markedet og finne webkilder som får noen gode trafikk og engasjement. Det er ikke åpenbart å se etter de beste industribloggene. I stedet for det, kan du finne mellomliggende PR-blogger eller fora med noen signifikante mengder aktive kommentarer på den.

For å finne det du trenger, kan du bare sette inn et bestemt spørsmål i Google. For eksempel, hvis virksomheten din blir servert i det medisinske feltet, kan du spørre en søkemotor for en spørring "TOP medisinske blogger" eller "fora for leger. "Som et resultat vil du gi en liste over TOP bloggene basert på noen sosiale aksjer og kommentarer de bloggene mottar.

Når du har funnet egnet for din bedrift, trenger webkilder, kan du fortsette å forgrene seg ut av følgende linker fra kommentatorer til bloggen sin. Det vil hjelpe deg å øke basen din på partnernettsteder.

Bruk RSS-abonnementer i Google Reader for å holde oversikt over bloggene i din bransje.Opprett forskjellige mapper for hvert emnes nettsted. Styrker denne prosessen, vil du observere hvilke kategorier som har innlegg som nylig er oppdatert.

  • Prøv å være først

Det er ikke tilrådelig å bygge tilbakekoblinger til kommentarer i det irriterende forummet, bare å skrive irrelevante, spammy kommentarer. Du kan være den første som legger en kommentar under innlegget, men bare etter å ha lest det og tenkt over det vittige og rimelige svaret. Hvis din primære lenke er engasjerende og stikker til poenget, vil andre kommentatorer mest sannsynlig klikke på den for å sjekke hvem du er. Det er derfor hvis du er den første, er endringene dine høyere enn hvis du kommer til festen etter mange andre kommentatorer.

December 22, 2017