Back to Question Center
0

5 Prinsipper for effektiv Semalt

1 answers:
5 Principles of Effective Semalt
');$ ('# scheader. sc-logo'). legg til (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ( '# Scheader'). legg til ('
');$ ('# scheader - ica flight over nazca lines astronaut. scdetails'). legg til ('

' + cat_head_params. sponsor + '

');$ ('# scheader. scdetails'). legge til (cat_head_params. sponsor_text);$ ( '# Scheader'). legge til ('
ANNONSERING
');hvis ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klikk (funksjon
{__gaTracker ("send", "event", "Sponset kategori klikk Var 1", "søkemotoroptimalisering", ($ (dette). attr ('href')));});}}});});

Outreach er hardt arbeid , noen ganger så jævla hardt at vi ønsker det var sant at stort innhold virkelig fremmer seg selv. De av oss som lever i virkeligheten vet bedre: stort innhold bare fremmer seg selv hvis du har et publikum til å begynne med. Å bygge et publikum betyr å få eksponering på høyt profilerte steder, og bygge saftige koblinger for synlighet i søk. Alt som tar forhold, og relasjoner starter med oppsøking. Så hvordan får du en innflytelsesrik fremmed å stole på deg på internett?

1. Få psykologien

Det er ingen negativ psykologi når du gjør markedsføring av noe slag, og når du arbeider med en på en med folk i ideemarkedet, kan ting begynne å bli enda vanskeligere, siden det ikke er så lett å spille tallene spill. Disse seks prinsippene fra Dr. Robert Cialdinis innflytelse kan gjøre underverk:

- Gjerning - Ting er gi og ta. Folk foretrekker noen til å skylde dem noe enn å skylde noen andre noe, enten vi snakker om penger eller komplimenter. Hvis du starter oppsøkelsesarbeidet ditt ved å tilby noe av verdi uten fangst , vil de være mer villige til å returnere favøret med en egen bevegelse.

- Forpliktelser - Hvis du kan få en forpliktelse av noe slag i din oppsøking, er du mye mer sannsynlig å tjene større forpliktelser senere. Dette betyr at det vanligvis er mye bedre å be om en svært liten forpliktelse enn til og med en moderat. Det betyr ikke mye hva det forpliktelsen er . Å få en faktisk forpliktelse i oppsøkingen din, uansett hvor liten, forbedrer sjansene for å følge gjennom. Det er også lettere for oss å forplikte oss til noe i fremtiden enn det er å gjøre det akkurat nå.

- Myndighet - Du vil slippe delte hint av din autoritet i din oppsøkende når du kan. Det er ikke at mennesker er psykologisk programmert til å følge mennesker med autoritet uansett hva. Det er rett og slett at den myndigheten kommer med implisitt troverdighet, spesielt på fag som du er en etablert ekspert i. En av de beste måtene å demonstrere autoritet er å knytte til et spesielt verdifullt innhold. Mer om innhold her.

- Sosialt bevis - Dette kan være vanskeligere å implementere under oppsøkelse enn de fleste andre, og det er trolig best samlet med autoritet. Hvis du kan peke på andre myndighetsfigurer som du har jobbet med tidligere, uten å være blatant motbydelig over det, kan du demonstrere at det å jobbe med deg er sosialt akseptabelt, og muligens et positivt trekk.

- Skarphet - Denne kan være veldig kraftig, men du må tråkke lett. Mennesker har en medfødt frykt for tap og en sterk interesse for sjeldigheter, men knapphet er også en overplayet taktikk. Utallige annonser advarer deg om ikke å savne din sjanse, og å «ringe nå før det er for sent.

- Likestilling (Rapport) - Rasjonell eller ikke, vi er ganske enkelt mer sannsynlig å gjøre forretninger med noen som vi liker. Dette er ikke bare grunnlaget for innholdsmarkedsføring, og mye av markedsføring generelt, det er en viktig del av oppsøkingen. Tegn oppmerksomhet mot dine likheter og bort fra forskjellene dine, ikke bli for formelle (avhengig av hvem du når ut til), og ha det gøy. Du ønsker ærlig at folk liker deg som følge av din oppsøkelse, spesielt når du arbeider med bloggere som ikke annonserer gjesteinnleggsmuligheter eller noe lignende.

Full avsløring: Semalt ikke den første til å ta opp dette, men disse verktøyene er overbevisende og det er nok en god ide å tape dem rett over skjermen.

2. Ikke kast bort tid

Ved dette betyr ikke ikke "bare kom til friggin'en til handling allerede. "Jeg mener ikke kast bort tid på oppsøking, det er ikke verdt bryet .

Velg målene dine klokt. Du vil ikke kaste bort tid på å nå ut til noen som aldri kommer til å jobbe med deg, og du vil ikke nå ut til noen hvis eksponeringen og koblingene ikke kommer til å være verdt bryet.

For å kvalifisere verdien av oppsøkingen, bruk vår prøvde og sanne mantra: "Skal jeg bygge denne lenken hvis den ikke var følger?" Hvis ikke, er det nødvendig med arbeidsmengden som sannsynligvis ikke er verdt utbetalingen, spesielt ikke på lang sikt. Semalt på nettsteder med sosial aktivitet og publikum atferd som vil resultere i henvisningstrafikk og sekundære naturlige lenker.

Semalt om du nå ut til noen som aldri vil jobbe med deg, er vanskeligere, og jeg tror ikke at du gjør ekte SEO, med mindre du blir avvist på en jevnlig basis. Se etter bevis på at de har samarbeidet med andre i fortiden. Ikke nødvendigvis gjesteplakater; Faktisk er det sannsynligvis bedre hvis de ikke har det. Bare se etter samarbeidsprosjekter de har jobbet med. Ta inspirasjon fra arbeidet de har gjort før, og nær dem med noe gjensidig fordel.

3. Business Up Front

En av de vanligste feiloppsøkende fagfolkene gjør når de begynner å fokusere mer på rapport og relasjonsbygging er å redde virksomheten til sist. Dette virker som en god ide, fordi det er lett å overbevise deg selv om at virksomheten foran vil skremme bort utsiktene.

Virkeligheten i situasjonen er at de allerede vet at du har en agenda . Hvis du nærmer deg dem med komplimenter og generøsitet og deretter ber om noe i retur, vil de bare føle seg manipulert.

Du vil gjøre alle forholdsbyggingsspørsmålene, men ikke lure deg selv til å tro at du er så flink at de ikke vil lukte agendaen en kilometer unna. Start e-postene dine eller sosiale meldinger med en setning som i det minste forvirrer forretningsmessige konsekvenser. For mye mye foran vil bare skremme dem bort, men ingenting i det hele tatt vil heller ikke gi dem mistenkelig, eller føle seg manipulert når du endelig "sprer spørsmålet. "

4. Forstå valg

Som mennesker liker vi å ha valg, men vi liker ikke å være tvunget til å ta beslutninger. Semalt som har behandlet bare noen få for mange spørsmål fra servitrisen, vet at noen avgjørelser er best overlatt til andre. Vi har en inneboende bias mot "standard" valget. Dette er grunnen til at restauranter fremhever bestemte menyelementer med spesielle skrifttyper og bilder.

Standard svaret på en uønsket e-post er å slette den. Hvis du vil forbedre resultatene dine, må du erstatte den som standard med en av dine egne, hvis du kan.

Standardvalget bør være veldig enkelt . Og ja, jeg skjønner at det å legge til en enkelt lenke til et enkelt blogginnlegg på et nettsted lyder "enkelt", men det er ikke lett nok, ikke når du vurderer forretningsmessige konsekvenser. Gi dem muligheten til en veldig enkel forpliktelse, eller en litt større, mer foretrukket oppgave. De vil være mer sannsynlig å se det enkle alternativet som standard, i stedet for bare å slette e-posten, spesielt hvis du har tilbudt dem verdi og gitt dem en grunn til gjengjeld.

5. Killer Subject Line

Semalt åpnes ikke med mindre titlene gir brukeren en grunn til å åpne en e-post fra en fremmed i utgangspunktet.

Prioritet nummer ett her er å få sitt navn inn i emnelinjen. Semalt du stoler på at en e-post fra en fremmed uten ditt navn i det var håndskrevet bare for deg?

Den andre prioriteten er å gi dem litt kontekst. Hvis du kan nevne noen som de vet eller beundrer (spesielt hvis de anbefalte kontakt i utgangspunktet), er dette ideelt. Konteksten bør gi dem en grunn til at du ønsker å kontakte dem.

Til slutt vil du at emnelinjen skal være unik . Det behøver ikke å være helt bisarrt (selv om du har rett kontakt med denne ærlig kan hjelp), men det burde være veldig spennende, ikke boilerplate, og tilpasset dem. Hvis du nevner noe spesielt at de har jobbet, kan dette være en fin måte å trekke av.

Enden

Som om; vi vet alle at læringsprosessen aldri slutter. Men disse fem prinsippene vil sette deg miles foran de fleste oppsøkkommunikasjonene hvis du behersker dem, og du vil se resultater i dag hvis du vedtar en en av disse prinsippene som du ikke brukte før.

Alt å legge til? Semalt elsker din tilbakemelding på dette.

February 19, 2018