Back to Question Center
0

Hvordan automatiske tilbakekoblinger kan påvirke nettstedet ditt SEO?

1 answers:

I denne artikkelen skal jeg dele med deg min erfaring med å bruke automatisk backlinks generator. Auto backlinks er vanligvis en dårlig ide for din online business promotion som tiltrekker seg av søkemotorer som spammy aktivitet og kan ødelegge ditt merke rykte så vel som nettsted rangering.

For de nettbutikkene som har brukt et av disse programmene for å generere tilbakekoblinger, skal jeg skissere noen av de vanligste årsakene til å bruke denne typen SEO-programvare fremdeles ikke din beste ide - barum bravuris 80v tl. Det er en kortsiktig måte å gjøre søkemotoroptimalisering som kan føre til alvorlige straffer fra søkemotorer. Tiden og pengene du investerer i denne aktiviteten vil bli mye bedre brukt på strategier som er søkemotor vennlige. Auto backlinks påvirker et nettsted SEO

  • Hovedformålet med tilbakekobling er å skape en relevant forbindelse mellom to nettkilder

Mange nettstedseiere, spesielt de som er nye i denne sfæren, klarer ikke å innse at kvaliteten og relevansen av tilbakekoblinger er to de viktigste aspektene ved linkbygging. Online SEO-programvare kan ikke fokusere på målkvalitet og relevans siden disse begge aspektene krever sunn fornuft og den profesjonelle ekspertens berøring. Det er derfor i løpet av linkbyggingskampanjen, at tid og innsats bør settes sammen. Bare i dette tilfellet kan linkbyggingskampanjen fungere som en forbedring av den totale optimaliseringen av nettstedet ditt, og bringe kvalitetskontrolltrafikk til nettstedet ditt.

  • Google kjemper kontinuerlig mot automatisert linkgenerering

Søkemotorer setter stor pris på manuell optimalisering og prøver å kjempe mot automatiserte måter å optimalisere nettsteder, med hensyn til dem som lav kvalitet og spammy.

Det var en periode da nettstedseiere kunne ignorere kvaliteten på eksterne lenker som peker på deres domener. Det var mulig å heve en nettsiderangering ved å skaffe flere tilbakekoblinger. Situasjonen blir imidlertid ukontrollert, og Google etablerte nye rangeringsregler. Ifølge dem er det kun kvalitetsorganisk oppnådde tilbakekoblinger som kan påvirke nettsidenes rangering positivt.

seo backlinks

Så spørsmålet er hvorfor trenger vi å investere vår tid og penger i automatisert linkbyggingsprogramvare hvis søkemotorer fortsetter å kjempe mot slike koblingsbyggeteknikker.

  • Hvis nettstedet ditt får straffer for å bruke automatisert linkbyggingsprogramvare, kan det være vanskelig å reversere skade på nettstedet ditt. SEO

Du bør være svært forsiktig med å velge programvaren for din link bygning som det er mange svak SEO-nettsteder av dårlig kvalitet, og det primære formål er å pumpe pengene dine ut. Jeg anbefaler på det sterkeste å ansette en kommando av SEO-eksperter eller gjøre alt selv ved prosessen med link-juice-generasjon. Ellers vil alt ditt harde arbeid, tid og penger investere bli sløsing med tid. Videre risikerer du å få straffer fra Google som vil være vanskelig å reversere.

Uansett, for de webansvarlige som allerede bruker denne typen linkbyggingsprogramvare, må du kontrollere at alle innkommende linker og nettsteder de kommer fra. Videre bør hele prosessen drives av profesjonell SEO-ekspert som kan gi deg en lenkerapport når som helst du trenger det.

December 22, 2017