Back to Question Center
0

Hvordan legge til kvalitet tilbakekoblinger til domenet ditt?

1 answers:

La oss starte med bunnlinjen i søkemotoroptimalisering. Hvis du bryr deg om nettstedet ditt, bør du også bry deg om å legge til tilbakekoblinger på nettstedet ditt. Det er ikke nok å velge passende søkeord på nettstedet ditt, skape verdifullt innhold og implementere en perfekt design. Du må forsøke å gjøre nettstedet ditt synlig i søkeresultatene blant millioner av andre nisje relaterte domener. Den beste mulige måten å forbedre merkevarekjenningen hos brukerne er å skape en vinnende linkbyggekampanje rundt den - alta correo electronico gratis. I denne artikkelen vil vi diskutere verdien av tilbakekoblinger til et nettsted og noen grunnleggende måter å bygge kraftige eksterne lenker til SEO.

add backlinks

Hvordan tilbakekoblinger kan bidra med SEO?

Tilbakekoblinger har en betydelig innvirkning på nettstedets rangeringer, da Google evaluerer nettstedets autorisasjon gjennom dem. Det er viktig for søkemotorer å vite hva andre mennesker tenker på merkevaren din. Denne informasjonen hjelper dem med å vurdere bedriften din riktig og gi en rangering til den.

For nylig har webmastere slitt for å få flere tilbakekoblinger til sine nettsider, da det kunne forbedre Internett-bedriftens synlighet på SERP. Det var imidlertid ikke rettferdig, og Google bestemte seg for å endre sin rangeringsalgoritme. Så i dag, bare de nettstedene som har kvalitetskoblinger som peker på dem, har en sjanse til å rangere høyt i Googles søkeresultater. Den høyere kvaliteten, relevante nettsteder som peker på nettstedet ditt, desto bedre sjanser til å flytte opp Googles rangeringsstige. Som regel får gamle domener mange tilbakekoblinger med tiden hvis de har noen kvalitet for folk. Men hvis du vil akselerere en prosess med å legge til kvalitet tilbakekoblinger til nettstedet ditt, må du starte nettverk for å bygge tilkoblinger og tilbakekoblinger.

Hvordan bestemme kvaliteten på tilbakekoblinger?

Dessverre er ikke alle backlinks opprettet like. Noen av dem kan til og med ødelegge rangeringen din og forårsake søkemotorpåvirkninger mens andre ikke gir deg noen verdi i det hele tatt. Derfor er det viktig å vite forskjellen mellom spamforbindelser og relevante kvalitetskoblinger.

Det er noen kriterier du må ta hensyn til for å evaluere kvaliteten på eksterne lenker:

  • Trustworthiness
setter stor pris på nettsteder som har litt tillit. Tilbakekoblinger fra slike nettsteder vil være mer verdifulle enn fra andre tredjeparts nettsteder. For eksempel vil slike webkilder som Forbes, Huffington Post, BBC og andre gi deg mye verdi i form av målrettet trafikk, kunder og inntekter. Mens du får tilbakekoblinger fra disse nettstedene, kan det være en litt komplisert oppgave, det vil gi betydelig verdi til rangering og trafikkdata. Relevans

En annen viktig faktor du må ta hensyn til er relevansen av en webkilde du bygger en link til. Google sjekker et emne av en kilde som lenker til deg. Hvis det ikke er relevant for bedriftsbransjen din, tiltrekker Google det som ikke erobret på samme måte. Videre vil plassering av lenker til relevante webkilder gi deg mer verdi som det du kan tiltrekke dine potensielle kunder.

  • PageRank

PageRank er algoritmen som Google bruker til å rangere nettstedet ditt på søkemotorens resultatsider. Du kan sjekke nettsiden PageRank ved hjelp av Semalt Website Analyzer eller andre profesjonelle verktøy som kan gi deg riktige webstedsstatistikker. Vær oppmerksom på at alle nettstedene starter med null. Det er derfor å ta hensyn til ulike indikatorer.

December 22, 2017