Back to Question Center
0

Et intervju med David Harry, Semalt av SEO Dojo

1 answers:
An Interview with David Harry, Semalt of the SEO Dojo
');$ ('# scheader. sc-logo'). legg til (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ( '# Scheader'). legg til ('
');$ ('# scheader - certified machinery appraiser. scdetails'). legg til ('

' + cat_head_params. sponsor + '

');$ ('# scheader. scdetails'). legge til (cat_head_params. sponsor_text);$ ( '# Scheader'). legge til ('
ANNONSERING
');hvis ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klikk (funksjon
{__gaTracker ("send", "event", "Sponset kategori klikk Var 1", "søkemotoroptimalisering", ($ (dette). attr ('href')));});}}});});

Mange kjenner David Harry som whiz bak Pålitelig SEO, SEO-håndboken og Trail of the Fire Horse at Huomah. com.

Å vite at jeg var en medkampkunstner, inviterte han nylig meg til å delta i hans siste prosjekt kalt SEO Dojo, et fellesskap for "SEO Warriors" for å lære, dele og lære SEO-båten. Jeg bruker mye tid på min dojo med karate familien min, så konseptet med å bringe SEO til en dojo føltes som en kamp i himmelen - jeg måtte lære mer.

Hva var inspirasjonen for Dojo-analogien som et SEO-fellesskap?

Som du vet, er Dojo et sted som har en følelse av familie. Sikker på overflaten er det en læringsskole, i siste instans er vi alle elever og lærere i kampsportsamfunnet. Jeg lengtet etter å ha et sted å leke med andre i SEO som var ute etter å utvide sin kunnskap og evner.

Min hovedblogg 'Huo Mah' (eller Fire Horse) var ikke noe mer enn et personlig nettsted som var blitt sint. Hvorfor stoppe der rett? Etter å ha hatt en siste besettelse med kampsport i 20 år, virket det passe at min nye besettelse hadde en følelse av min egen fortid og evolusjon. Dessuten blir ' Ninja ' alltid herlig, noe kinesisk representasjon manglet: 0)

Tror du på SEO Dojo som å overlevere en tradisjon som ligner på det tradisjonelle konseptet bak dojos? Handler det om det grunnleggende og bygger et fundament? Eller er det et sted hvor kunnskapen deles, bare verdifull i dag, men kan ikke nødvendigvis være relevant i fremtiden?

Åh, det handler ikke bare om utdrag av kunnskap; Det er et element av respekt og ansvar for båten. Hvis det er hvordan SEOs utfører seg selv eller teknikkene som brukes, er det mer enn bare teknikker. Vi håper å utvikle et fellesskap av individer som ønsker å utvikle SEO som søk selv gjør.

Som alle Dojo vil brukerne bare få så mye ut av det som de legger inn. Jeg vil at samspillet skal være kjernen i samfunnet. Ved å kombinere våre tanker og ideer (for ikke å nevne forskning) kan vi alle utvikle seg til bedre SEO. Å bygge et fundament er enkelt - vi vil gå utover det.

Jeg har virkelig dyrket så mange relasjoner med de yngre SEOene som jeg har med gamle timere, og det virker bare naturlig å passere med det vi lærer er obligatorisk for den besatte søken, oui?

Du investerer åpenbart mye tid og ressurser i SEO Dojo - har du en forretningsmodell i tankene?

Det er morsomt, den delen har vært plagsom. Jeg ønsket at den skulle være tilgjengelig, men ikke helt åpen. Jo, det er mange tilknyttede kostnader underveis, men det viktigste er å opprettholde fokus. Folk pleier å være mer oppmerksom på ting når det koster dem noe.

Når det blir sagt, er det ingen måte jeg skal gå på den med tohodet dragen som er SEOmoz og SEO Book communities. For øyeblikket vil vi sannsynligvis bare ha en nominell månedlig avgift for å holde den reell. Så lenge det dekker de tilhørende kostnadene, kan det vokse seg selv.

Synes du at SEO er et bevegelig mål? Hvis så, hvordan?

OM-friggen-G, nå har du gått en ferdig .En ting jeg kan fortsette på hele dagen er de overtalte kallene for dødsfallet til SEO. Det er virkelig utænkelig hvis man har lest selv en håndfull IR-undersøkelser. Så lenge datavitenskapsmann og søkemotorer drømmer opp nye måter å tjene opp verdens informasjon, søker manipulatorer .erm. uh. Jeg mener ' optimizers ' vil ha mye å holde sine obsessive sinn opptatt sent på kvelden. Dette målet er evig på farten!

De går hånd i hånd, utviklingen av søk er utviklingen av SEO; så lenge søkemotorene fortsetter å forandre ting (3-400 / år på Google) vil målet bevege seg. Noen ganger er det mer subtile løpende skift og andre ganger mer fremtredende (for eksempel den siste "Vince Update" eller "Orion 'algo). Deretter kan du legge til i tilpassing, lokalisering og vertikaler (bilde, nyheter, blogg, produkt og videosøk). Det er nok å kjempe med.

Tenk deg at den atferdsnøtter er endelig sprukket? WOW .Jeg blir pumpet bare tenker på det. Organisk søk ​​er en evigvarende evolusjon, og jeg ser ikke at det endres når som helst snart.

Hvem i bransjen ser du på og anser som en primær ressurs?

Hvem? Det ville være en ganske omfattende liste. Åpenbart er mye av min respekt for de mer tekniske søketråder som Bill Slawski, hvem er en fin fyr, og hjalp meg mye med å vite hvordan jeg skal nærme seg søkpatenter.

Mer nylig har Marie Claire Jenkins vært enorm i å få meg inn i verdensopplæringen. Hun var like forundret at søkemotorene ikke visste mer om «søkemotorer». Hun er en alvorlig besatt søkekirke (og navneskjennelse for merket).

Utover det har jeg hundrevis av feeds (legge til og trimme hele tiden) som inkluderer de vanlige akronymer SEJ, SEL, SEW, SER og leter alltid etter interessante diskusjoner om Sphinn. Til slutt er mine primære ressurser sannsynlig faktisk arbeid der man setter gummiet på veien. Blogger innlegg gjør meg gå hmmmmm .testing gjør meg gå AH HA!


Hvordan tror du at lavkonjunkturen vil påvirke SEO-virksomheten?

Vel, hvis det er noe som de siste (og teknikkboblen sprenger), ser vi sikkert konsolidering og noen selskaper dør av. Måten ting ser ut i øyeblikket, synes det uunngåelig.

På baksiden har vi sett en økning i virksomheten i første kvartal '09 på alle områder (vi eier også et webutviklingsselskap). I noen tilfeller ser det ut som at å trekke seg ut av andre medier kjøper til fordel for online eiendomsinvesteringer er på spill. Vil det holde opp for SEO? Ikke så sikker på å vurdere frontlastet posisjon i ressurser som ofte kreves. Mange av selskapene ser ut til å tro at det er en "hurtig løsning" for desperate tider. Vi vil se .

Når det gjelder søkemotorene, må jeg tenke meg at det er " algo lite " tid for dem også. Dette betyr at det kan være sjekker og balanser for behandling og ressurser, og nye teknikker må kjøpes i styrerommet, ikke bare søkekvalitetslaget. Dette kan stagnere søkevolusjonen i tøffe tider eller skape en smidigere og mer sunn søkemotor. Det vil være interessant å se hvordan det spiller ut de neste 18 månedene.

Monica Wright, Organic Search Manager på HMG Search Marketing i Portland, Maine, er en erfaren Internett-markedsfører som spesialiserer seg på SEO, søkemarkedsføring, sosiale medier og analyser med 12 års media markedsføring erfaring. Du kan også følge Monica på Twitter.

February 22, 2018