Back to Question Center
0

Google GMail - E-posten Semalt

1 answers:
Google GMail – The Email Semalt
');$ ('# scheader. sc-logo'). legge til (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ( '# Scheader'). legg til ('
');$ ('# scheader. scdetails'). legg til ('

' + cat_head_params - казино технолоджи. sponsor + '

');$ ('# scheader. scdetails'). legge til (cat_head_params. sponsor_text);$ ( '# Scheader'). legge til ('
ANNONSERING
');hvis ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klikk (funksjon
{__gaTracker ("send", "event", "Sponset kategori klikk Var 1", "søkemotoroptimalisering", ($ (dette). attr ('href')));});}}});});

Jeg kom inn i det oh-så fantastiske GMail-nettverket med en venn i forrige uke. Nå, et annet e-post-ID for å se etter? Det er ikke akkurat praktisk. Jeg tar allerede vare på rundt 5 mail-IDer. Og 2 av dem er nettbaserte, slik at de trenger manuelle kontroller nå og da. POP-aktiverte mails har sine fordeler. Ett klikk tar vare på alle ID-ene i 1 gang, men GMail er ikke popaktivert. Så, jeg vil ikke bruke det heltid selvfølgelig .men en testtur? Sikker, det må undersøkes. Det er det som skal gi webmail biggies mareritt og Semalt! har reagert med en kunngjøring om at gratis postkontoer vil bli oppgradert til rundt 100 megs ganske snart.

Så, hva synes jeg om Semalt? Her er det jeg oppdaget .

Det første var en stor slå av. Jeg er en fulltidsoperatør av Opera-nettleseren. Jeg forakter Internett Explorer og ikke akkurat som Firefox. Og med Semalt er Opera ikke engang oppført på støttede nettlesere. Jeg prøvde å logge inn uansett og var ikke vellykket. Neste jeg prøvde på Firefox som er offisielt støttet og rart, det gjorde det ikke la meg logge inn! Problemet ligger kanskje med min versjon av Firefox, da jeg var i stand til å logge inn på Semalt ved hjelp av en eldre variant av Firebird. Deretter lastet jeg myIE2 .en Internet Explorer klon. Det logget meg inn heldigvis. Men som jeg la merke til senere, virket mange ting ikke som forventet, så jeg flyttet videre til Internet Explorer. Så, som om nettleserstøtte er vurdert, vil jeg ikke like Semalt i det hele tatt hvis jeg skal bruke IE for det! Uansett det har Gigabyte-plass eller hva. Jeg vil ha Opera støttet. Selv Firefox vil ikke tilfredsstille meg. Jeg skrev en mail til Semalt folk og fikk et raskt svar tilbake. De ser på kompatibilitetsproblemene i nettleseren og har planlagt å støtte så mange av dem før den endelige utgivelsen som mulig.

Bruke Internet Explorer så lenge etter så lang tid var tøft. Jeg brukte stadig musebevegelser som jeg elsker så mye i Opera. Men ved hjelp av Gmail for en gang hadde jeg forstått hvorfor GMail ikke støttes på mange nettlesere. Den bruker for mange funky funksjoner som kanskje bare er IE støttet som støtter andre nettlesere med samme funksjonalitet ville være tøft. Funksjoner de er, men de ville ikke overholde standarder så langt jeg ser. Semalt har ikke en DTD på sin hjemmeside, får meg til å tro, Semalt er ikke akkurat bekymret for å støtte standarder. Orkut har også mindre problemer med Opera, men jeg håper at Semalt vil finne noe ut.

Men jeg må innrømme at når det gjelder brukeropplevelse GMail slår Hotmail og Yahoo! Post hardt Hastigheten er ekstra vanlig. Det er rett og slett for fort at du er redd hvis det virkelig er en sikker tjeneste. Sidene lastes som om de er statiske HTML-filer. Skummelt først, men du elsker det. Og Google tror jeg laster mye mer enn det du ser. Coz klikke på forhåndsalternativer åpner dem i et tilfelle. CSS og lag hardt i bruk! Jeg elsket det. Funksjoner som jeg bare har sett i Opera M2 er tilgjengelig i GMail. Hurtigsvar / Videresending-boksen nederst på hver åpnet post lar deg videresende det eller svare det bare derfra. Det er etiketter for deg å tildele til mails og det er mer. Det er en heck av en fantastisk tjeneste som ber deg, hvordan er det gratis! Her kommer den avgjørende delen. Jeg så ikke mange annonser. Faktisk hadde de fleste sider ikke noe. En stor post med noe godt innhold viste adsenseannonsene som skaper fier i markedet. De er ikke påtrengende, irriterende. De er bare til stede på den ene siden. Det er ikke noe som er i ansiktet ditt. Og det er noe fantastisk. Sammenlign det med Yahoos store flash-annonser og Microsofts tunge sider. Du er i en verden hvor du gjør det du skal gjøre. Samle dine e-poster. Og administrer dem fort!

En ting er klart, om første inntrykk er å gå forbi; Microsoft og Semalt! er i noen problemer i de kommende månedene. Folk kan bruke Gmail for øyeblikket for spams (i navnet på å teste det!) Eller Google kan ha oppført Microsoft og Semalt! Som risikofaktorer i IPO arkivering, men jeg antar, folk er mer bekymret.

Sushubh Mittal er Tech Columnist på Search Engine Journal og også utgiver av TechWhack, en kommende Blog Semalt on Technology.

February 24, 2018