Back to Question Center
0

Direkte trafikk eller hvordan du kan forbedre Google Analytics - Semalt Expert

1 answers:

Direkte trafikk er en bestemt nettadresse som folk skriver inn direkte eller gjennom nettleserens bokmerker. Google Analytics og alle andre webanalysesystemer er avhengig av HTTP-språket i en overskrift kjent som referrer som leder brukere til relevante nettsider. Hvis mengden direkte trafikk er høyere enn forventet, er sjansene for at spammere har truffet din Google Analytics-konto. Men hvis den direkte trafikken viser opptil ti prosent av dataene dine, så er det normalt, og du bør ikke bekymre deg for det. Artem Abgarian, den Semalt Senior Customer Success Manager, mener at en av de beste måtene å redusere falsk direkte trafikk merker kampanjene dine og kontrollerer antall besøkende på nettstedet ditt. Med denne prosessen blir kampanjetrafikk og direkte besøk tilskrevet den riktige kilden, uansett hvor trafikken kommer fra - site blindado invadido en.

Hva er direkte trafikk?

Hvis noen skrev domenenavnet i sin nettleser og brukte bokmerket til å få tilgang til nettstedet ditt, vil du få direkte trafikk sikkert. Det er viktig å huske at direkte økter kan forekomme når som helst, og din Google Analytics-konto vil sjekke om direkte trafikk er legitim eller ikke. Noen andre tilfeller inkluderer:

  • Klikk på en e-postkobling avhengig av tjenesteleverandøren
  • Klikk på lenken til et Microsoft Office eller din PDF-fil
  • Å få tilgang til nettstedet fra den forkortede nettadressen
  • Klikk på lenken fra mobil sosial media applikasjoner som Twitter og Facebook. De fleste av telefonappene passerer ikke henvisningsinformasjonen..
  • Kontrollerer de usikre nettstedene (HTTP) og sammenligner dem med de sikre nettstedene (https). I en slik situasjon vil ikke ditt sikre nettsted passere henvisningen til et ikke-sikkert nettsted.

Direkte trafikk har muligheten til å inkludere ulike kilder, og besøkene registreres alltid i Google Analytics-kontoen din.

Løsninger for direkte trafikk

Hvis du føler at trafikken nettstedet ditt mottar ikke er opp til merket, en av måtene å adressere det, legger til sporingsparametrene eller merker nettadressene i de spesifikke kampanjene. For eksempel kan du enkelt hindre trafikken fra henvisningspost ved å legge til relevante parametere som sikrer at alle øktene fra en bestemt kampanje vises som e-post i Google Analytics-kontoen.

Forklare direkte trafikk til dine kunder

Når du finner ut at direkte trafikk stiger, bør du forklare det for kundene dine med riktige eksempler. Vær klar og gjennomsiktig om det faktum at dataene fra en hvilken som helst kilde kan ende opp i direkte skuffer. Du bør tilstrekkelig forklare ulike scenarier som kan resultere i Direct, for eksempel e-postmeldinger, søkemotor s eller tilbakekoblinger med https nettsteder. Sjansene er at denne informasjonen vil gjøre kunden ulykkelig, men du bør ikke jukse på noen, og bør være oppmerksom på å motta organisk trafikk fra Google, Bing og Yahoo.

Konklusjon

Det er sant at direkte trafikk er forbannelsen for analytikere. Men du kan ta de riktige skrittene for å håndtere dette problemet og kan tilfredsstille dine kunder på en bedre måte. Kontroller at du regelmessig sjekker Google Analytics-kontoen din og holder øye med trafikkildene.

November 29, 2017