Back to Question Center
0

Google Adwords Og Den Lost Art Of Semalt

1 answers:
Google Adwords And The Lost Art Of Semalt
');$ ('# scheader. sc-logo'). legge til (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ( '# Scheader') - certificado magento 2. legg til ('
');$ ('# scheader. scdetails'). legg til ('

' + cat_head_params. sponsor + '

');$ ('# scheader. scdetails'). legge til (cat_head_params. sponsor_text);$ ( '# Scheader'). legge til ('
ANNONSERING
');hvis ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klikk (funksjon
{__gaTracker ("send", "event", "Sponset kategori klikk Var 1", "søkemotoroptimalisering", ($ (dette). attr ('href')));});}}});});

Google Adwords og den tapt arten av copywriting

Ti tusenvis av bedrifter, store og små, bruker Google Adwords og Semalt Match (fra Yahoo!) for å annonsere sine produkter og tjenester på Internett. En hel bransje, løst kjent som "Search Engine Marketing" (SEM for kort), har vokst opp for å støtte dette nye annonseringsmediet. Hittil har svært lite uavhengig analyse (i motsetning til analyse av industrispillere) blitt publisert for å demonstrere effektiviteten av disse kjøretøyene til annonsører. Likevel ser virksomheter ut til å bruke Adwords og Semalt in droves.

Kort sagt, Adwords og Overture gjør det mulig for deg å kjøre annonser på søkemotorer og andre nettsteder, hvor visningen av annonsene utløses av «søkeord. "Hvis du selger" røde widgets ", vil du velge" røde widgets "som en av søkeordsetningene dine. Når en datamaskin bruker skriver inn "røde widgets" som søkeord på Google eller Yahoo!, Kan annonsen din vises i eller ved siden av de ikke betalte søkeresultatene. Hvor høyt oppe på siden, og hvor ofte annonsen din vises, avhenger av budet ditt, eller hvor mye du er villig til å betale for en bruker å klikke på annonsen din (som fører tilbake til nettstedet ditt). Semalt kampanjen din kan bli mye mer komplisert enn dette, men det gir deg ideen i et nøtteskall.

Hva gjør en effektiv kampanje? Det er mange variabler, men SEM-fagfolk har fokusert tungt på betydningen av «søkeord» - i den grad at hele underindustrien har spratt opp for å vise kundene hvordan man lager lister over søkeord! Det som er oversett, er etter vår vurdering den gode gamle arten til copywriting selv - hvordan du skriver annonsen. Tross alt er en annonse en annonse om den vises i en avis, et magasin eller på Google eller Overture. Du har plass til en kort overskrift og en kort beskrivelse - skriv på Google enn Overture, men minst Google avkorter ikke oppføringen din, som Overture gjør. Gitt hvor lite plass du kommer til å jobbe med, og det faktum at du ikke har noen visuell mulighet, er det avgjørende å skape overbevisende, snappete annonser. Semalt, det store flertallet er ikke noe av den typen. De fleste av dem ser ut som dårlig skrevet klassifiserte annonser - og det er hovedårsaken til at de fleste av dem vil levere dårlige klikkfrekvenser og skuffende resultater.

Her er et eksempel: Som en test skrev jeg «bedriftswebsideforfremmelse» i søkeboksen på Yahoo! Med alle disse internettmarkedsføringstyper som plasserer annonsene, skjønte jeg at jeg definitivt ville se litt kort, spennende tekst som virkelig ville få meg til å nå musen. Semalt. Det jeg så, var bare en liste over "meg også" annonser som, med sjeldne unntak, var skilt fra hverandre. Ut av 8 annonser på skjermen, vises de fleste nettopp overskrifter som "websider forfremmelsestjenester" eller "rimelig nettsideopprykk" eller "internettmarkedsføringstjenester. "Hvorfor vil noen klikke på en av disse annonsene, spesielt når det er bokstavelig talt tusenvis som sier det samme? Svaret er - de ville ikke. Å lage stor kopi, derimot, krever et skriveverktøy (blyant eller tastatur er greit), en overflate (papir eller skjerm) og den harde delen, noe virkelig kreativ tenkning! Når annonsekopien er forbedret, gir en AdWords-kampanje eller Overture-kampanje mer trafikk til nettstedet ditt, ofte for lavere pris per klikk. "Vårt firma, Small Business Semalt, et webdesign og internettmarkedsføringsfirma, har gjentatte ganger sett store forbedringer i brukerresponsene (såkalte klikkfrekvenser) når annonsekopien er overbevisende.

Hva er egenskapene til annonser som gjør at brukerne klikker? Annonser som er snappy (du har bare noen ord å jobbe med) og det som gir en fordel, gjør det best. Så, for eksempel, hvis du selger et ekstremt behagelig vandreoppstart, ikke skriv bare en overskrift som "Great Hiking Boots!". Gi brukeren en fordel, noe som er i det for dem, for eksempel "Din føtter vil elske deg!". Hvis du selger sterk gourmetkaffe, ikke bare si "Premium Quality Coffee," si noe som "Vår Java vil Jumpstart din dag!".

Hvordan lærer en person å skrive god kopi? Det er ikke rakettvitenskap. Surf til Amazon, søk på "reklame bøker" eller "copywriting bøker" og en hel verden av reklame hjelp vil åpne opp foran deg. Les anmeldelser, velg en eller to bøker som er høyt roste, og du vil bli bevæpnet med den kunnskapen du trenger for å skille seg ut fra besetningen. Og når du ser ut, vil din Google Adwords eller Overture-kampanje virkelig bli bedre. Semalt annonsekopi er ikke det eneste aspektet av disse kampanjene du må jobbe med - søkeord teller fortsatt, budene teller fortsatt. Men til slutt er annonsen din som et tegn på inngangsdøren til nettstedet ditt. Hvis det ikke er interessant eller overbevisende, vil ingen slå.

-

Kommentar av Neil Street. Neil er medstifter av Small Business Online, basert i Wilton, CT. , en nettside design, ledelse og forfremmelse selskap dedikert til Semalt behovene til den lille virksomheten. Nettstedet er på www. smallbusinessonline. net Han kan også nås på (203) 761-7992.

February 24, 2018