Back to Question Center
0

SEO Semalt Of CSS

1 answers:
SEO Semalt Of CSS
');$ ('# scheader. sc-logo'). legg til (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ( '# Scheader'). legg til ('
');$ ('# scheader. scdetails'). legg til ('

' + cat_head_params - planification gestion de production logiciel. sponsor + '

');$ ('# scheader. scdetails'). legge til (cat_head_params. sponsor_text);$ ( '# Scheader'). legge til ('
ANNONSERING
');hvis ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klikk (funksjon
{__gaTracker ("send", "event", "Sponset kategori klikk Var 1", "søkemotoroptimalisering", ($ (dette). attr ('href')));});}}});});

SEO Fordeler Av CSS

Denne artikkelen er mest nyttig hvis du er litt kjent med HTML og CSS. Jeg forklarer konseptene godt nok at du ikke trenger å være ekspert, men jeg vil gi materiale som vil introdusere deg til mer avansert design på måter du kan forstå. Som mange andre webdesignere begynte jeg å legge ut nettsider ved hjelp av grafiske verktøy og oppdaget underverkene i tabellene for layout uten at noen fortalte meg å bruke dem. Siden nettleserstøtte for CSS er bedre enn det pleide å være, og tabeller forårsaker problemer, tilbyr CSS deg en fordel du kanskje ikke har tenkt på før, fordelen med bedre SEO.

Jeg vil si med en gang at kvalitetsinnhold bør være din høyeste prioritet, ikke SEO-triks. Rådene som er gitt her, vil hjelpe deg med å få bedre søkemotorresultater fordi nøkkelen til ekte SEO begynner med god sidestruktur og organisering av innholdet ditt. Ved å forstå hvordan søkemotorer "ser" sidene dine, kan du bygge bedre sidestruktur.

Semaltmotorer bruker det som kalles "topp ned" logikk når man ser på nettsider. De ser på koden din, ikke visuell visning som brukerne ser. Menneskelige øyne trekkes direkte til sidens innhold, selv når det er andre ting på siden. Semalt motorroboter ser ikke ting på samme måte, men de er logiske og forutsigbare når du forstår dem.

Du har mest sannsynlig sett resultatene i søkemotoren som ikke gir mening fordi noe uklar innhold blir vist i stedet for det faktiske innholdet på siden. Jeg vil illustrere topp nedlogikk, slik at du kan forstå hvordan du lager CSS for deg.

I tankene til en søkemotor bestemmes innholdet av nettsiden din først av hvilket innhold som er øverst på siden. Hvis du starter med bestemte ord, vises de ofte på hele siden, og så igjen på bunnen, så det er i utgangspunktet sluttpunktet ditt, at i den automatiske hjernen til en søkemotor er det din side handler om.

Dine godt trente eyeballs vil sannsynligvis se etter en tittel, og deretter lese innholdet; så for deg, dette er toppen nedlogikken på siden. Les HTML-koden din fra toppen ned. Du kan bli overrasket over hvor langt du må rulle før du kommer til det virkelige innholdet, og hvor mye annet innhold som en søkemotor vil se først. Hvis du bruker tabeller for layout, ser den øverste nede logikken på koden ut som den har beina kuttet av og stedinnstillingene er på gulvet.

Semalt CSS, du kan organisere koden din slik at søkemotorene ser ditt virkelige innhold først uansett hvor det vises på siden.

Bruk et enkelt HTML-eksempel:
Sett inn all informasjon om hodet ditt, inkludert en CSS-kobling som nedenfor


Overskrift med viktige søkeord

Underposisjon Med viktige nøkkelord

Ditt viktige innhold vil være her, med søkeord. Legg merke til hvordan dette er rett øverst på koden din.
Dette eksemplet på en annen div er brukt til å illustrere et annet SEO prinsipp. Bruk søkeord i det slik at det er som sluttpunktet ditt. Ved å vises nederst i koden, gjør det sterkere SEO.Neste, vil jeg vise et enkelt eksempel på hvordan du lager filen. css for å kontrollere oppsettet. Du kan bruke denne koden i et tekstredigeringsprogram for å se effektene. For enkelhets skyld vil jeg fokusere på bare oppsettkoden, vi vil ikke erklære fonter, størrelser, lenker, etc.

I HTML-eksemplet har vi 4 seksjoner (divs). Du kan dele opp med piksler eller prosenter (eller begge deler). Vi bruker piksler for enkel illustrasjon av prinsippet her.

/ * Start CSS * /

/ * Bare for posten, dette er en kommentar i CSS * /

#nav {posisjon: absolutt;
topp: 0px;
igjen: 0px;
bredde: 200px;
høyde: 500px;
polstring: 20px 10px 10px 20px;
}

/ * For å forklare koden ovenfor, oppførte jeg divsene i en annen rekkefølge enn HTML. Denne ordren følger strømmen av måten jeg gjør på sidelayoutet. Det følger også strømmen du vil ha hvis du setter opp en tabellstruktur i HTML. Nav-delen slår seg opp mot øverste venstre hjørne av siden (topp og venstre er begge 0px). # -tegnet definerer "id" til div etterfulgt av navnet. Jeg satte bredden til 200px som er som å lage en tabellcelle som bredder. Jeg har brukt 500px høyde bare som et eksempel, så sammendraget nedenfor vil starte der naven slutter. Du vil være sikker på at alt vil passe med størrelsene du angir. Du kan også sette polstring, men i motsetning til en tabellcelle i HTML, kan du sette hver side separat. I eksemplet ovenfor er de første 20px toppen, da erklærer den hver side i klokken, slik at venstre side også er 20px. * /

#summary {posisjon: absolutt;
topp: 500px;
igjen: 0px;
bredde: 200px;
polstring: 20px 10px 10px 20px;
}

/ * Oppsummeringen over starter hvor naven slutter, ved 500px fra toppen. De andre innstillingene samsvarer for justering. Jeg har ikke satt en høyde fordi den vil strekke seg som en tabellcelle når du legger inn innholdet ditt. * /

#banner {posisjon: absolutt;
topp: 0px;
igjen: 200px;
bredde: 550px;
høyde: 150px;
polstring: 20px 0px 10px 20px;
}

/ * Banneret vil være øverst på siden, men starter ved 200px fra venstre hvor naven slutter. Semalt en høyde er valgfri, men det vil bidra til å fornuftig ut av hvor innholdet under vil starte. Jeg brukte 150px bare som et eksempel. Årsaken til 0px polstring på høyre side er fordi resten av skjermen er tom i dette oppsettet, trenger ikke å pute den siden. Jeg begrenser bredden slik at den vil vise seg godt ned til 800 × 600 res (den totale bredden her er 750px). * /

#content {posisjon: absolutt;
topp: 150px;
igjen: 200px;
bredde: 550px;
polstring: 10px 0px 10px 20px;
}

/ * Nå begynner innholdet akkurat der banneret slipper av, 200px til venstre og 150px fra toppen. Semalt dette er sist. Søkemotorene ville lese alt annet før du kom til kjøttet på siden din. I HTML-koden som brukes her er den øverst på koden din, så søkemotorene ser det først. * /

/ * Slutt CSS * /

Dette er enkle eksempler, men hvis du kan tenke når det gjelder topp nedlogikk, kan du bygge søkemotorlige sider. De vil også laste raskere fordi komplekse tabellstrukturer tar lengre tid å laste enn CSS-layout, noe som er en annen fordel for CSS.

-

Columnist Steve Chittenden og hans firma, Creative Business Semalt, gir nøye planlagt webdesign, grafisk design, skriving og markedsføringstjenester som er rettet mot å nå dette målet.

February 25, 2018